מפגש-חיפה, הלוגיסטיקה!

Blade Of Fire

New member
מפגש-חיפה, הלוגיסטיקה!

נכון שזו מילה מאיימת? תתמודדו! לפי השירשור הקודם אני רואה שרובכם בעד רעיון חיפה, והרוב בעד ה16 לחודש... שזה מצוין כי אז זה אומר סופ"ש ארוך לי! וויפי!! אז מה משמעות הנושא של השירשור? מה ז"א מה משמעות?! אתם לא יודעים מה זה לגויסטיקה יא עילגים?! *הפורום מתבקש לא להתייחס לעידן בעודו מדבר עם עצמו. עבר על עידן יום מעייף* אז ככה, הכוונה היא, בעצם, מה לעזאזל נעשה? הועלה פה רעיון שנתמך פה לרוב-להקים מאהל (חחח) על החוף... זה נראה לי רעיון לא רע, ככה אפשר גם להגיע קצת יותר מאוחר לחיפה ולעזוב רק ביום שישי... אבל השאלה היא איך זה מסתדר... אנחנו נהיה, לפי התגובות, מעל 10 אנשים.. מה שאומר 3-4 אוהלים (כשאני לוקח אוהל נורמלי של 4 אנשים).. זה אפשרי? מישהו יכול לנדב אוהלים? לכולם יש שקי שינה? והשאלה לצפוניים שבינינו-מה יש לעשות בחיפה חוצמזה? למקרה שרעיון האוהל לא יצליח, לאן תוכלו להוביל אותנו? שימו לב שזה צריך להיות פארק כלשהו... או מצד שני-אם כן מקימים אוהל, באיזה חוף כדאי לעשות את זה? עדיף חוף שניתן יהיה להבעיר בו מדורה וכאלו... וחוף יחסית מבודד אבל שקל להגיע אליו מתחנת אוטובוס\רכבת. ולכל העילגים שביניכם-מה נסגר? איך להגיע לחיפה?! זה חיפה, זה לא פ"ת! זה לא שכוח אל שכזה! הגעתם ברכבת עד ת"א, תמשיכו עד חיפה... ויש קווי אוטובוס מכל הארץ ישירים לשם! קצת להגדיל ראש! טוב.. לכו על זה... שתפו במחשבות שלכם... נסו לעשות את זה מסודר:) נ.ב. דנה, אני יודע שאמרתי שאני אחכה לתשובה ממך, אבל אנשים לחוצים על חופשים בבסיס שלי וזה נהיה מטריד....

Liquid Dreams

New member
אממ..

לא אכפת לי להגיע לשם, נראה לי
אמנם אני צפונית אבל רחוקה מחיפה
אז אני לא יודעת מה אפשר לעשות שם:X

ש נ י1

New member
אני ממש לא בטוחה שיהיה לי מספיק כסף../images/Emo10.gif

בזבזתי היום יותר מדיי

The Fantasy

New member
זהו שזה יהיה קצת דפוק להקים אוהלים באמצע

חוף בחיפה. אנשים לא נוהגים לעשות את זה בחיפה
ובקשר למקומות שם, אמרתי לך..אין לי מושג לגבי פארקים וכו' בחיפה..אני מכירה רק בקריות יותר..ושאלתי חברות שלי ואף אחת לא מכירה מקומות ישיבה בחיפה ממש..יש רק קניונים שאני יכולה להציע לכם

Blade Of Fire

New member
עזבי נוהגים.. אכפת לי נוהגים?

כל עוד מותר לעשות את זה ולא נוטרד ע"י ערסים, אז זה לא כזה משנה

tbents

New member
אפשר ועוד איך ואפח'ד לא יטריד אותנו ../images/Emo11.gif

tbents

New member
אה...אמממ...

בואו נראה.. יש חוף ים דקה מתחנת רכבת "חוף הכרמל", וזה סמוך לתחנת מרכזית של אגד שקוראים לה גם חוף הכרמל.. יש קניון, אחד הגדולים בארץ, משו בסט
[פאקצה] ויש בו אפילו איימקס חדש חדש, במרחק דקה וחצי נסיעה מתחנת רכבת קרית מוצקין..[וחצי דקה מתחנת אוטובוס בצומת "צבר"- צומת קרית ביאליק\מוצקין (ככה זה מופיע באגד) ] ויש עוד כמה אפשרויות להגיע. זה באמת נגיש לגמרי.. יש את גן האם בחיפה, אבל הוא די עגום נראה לי >< יש את מרכז חורב, שדקה ממנו יש הרבה פאבים וכיף.. סתם, אני אפסיק..
אם יש משו ספציפי, שאלות, משו..תשאלו :)

Blade Of Fire

New member
יושנת על החוף, ככה?../images/Emo3.gif

כל מה שאת צריכה זה החול ככרית ובגדים כשמיכה?

tbents

New member
אולי שמעת על המצאה מדהימה..

שק שינה. ותכל'ס אני באמת לא צריכה יותר.. ובכל מקרה, רוב הסיכויים שאני לא אשאר לישון אלא אחזור הביתה
אה, אני חייבת..ישנה, לא יושנת

The Fantasy

New member
../images/Emo45.gifמה שאמרתי בדיוק. והקריון מעולה.

אבל הם לא יגיעו לקריות האנשים פה :/ בקריות יש המוןןןןןןןן מקומות לשבת, אבל יהיה להם קשה להגיע לשם.

tbents

New member
אוי נו באמת..

מה הבעיה להגיע?! אני מוכנה להיות נדיבה ולחכות לכולם שיגיעו עם הרכבת הישר לתחנה בקרית מוצקין ולקחת אותם לקריון.. [כמה נדיבות, לחכות ליד הבית
] זה באמת שטויות..אחד המקומות היותר נגישים ביקום:)

Blade Of Fire

New member
שוב-נסו לחשוב לכיוון מפגש"שינה"...

כאילו-אוהלים או מדורה או משו בסגנון בים...

גם אני מתנדבת!../images/Emo9.gif

גם איך שיוצאים מהרכבת אפשר לתפוס לשם מונית שירות.זו ממש לא בעיה.

למעלה