וואי צאו מהבועה שלכם כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
קיץ, חופש, תהנו! פאקינג תזרמו! צאו כבר מהכבדות שלכם... מנסים לעשות משהו שונה, משהו מגוון, משהו כיפי. מה יותר כיף ממדורה בלילה על חוף ים ואז לישון שם? בחיי שאתם מוציאים את כל החשק לארגן משהו... כמו שאלונה רצתה לעשות פיקניק וכולם קטלו אותה, אז עכשיו כולם קוטלים את עידן כשהוא מנסה לארגן משהו מגניב. אז יודעים מה? מי שלא רוצה- שלא יגיע. תישארו ביובש שלכם... ומי שרוצה- שיבוא ולא ישאר ללילה. אבל מי שכן יבוא ויזרום- ירוויח. ואני מבטיחה לכם את זה. ובבקשה חלאס כבר עם התגובות הציניות של "אתם חיים בסרט" ו"לא נראה לי שאוהלים זה הכרחי"- פשוט סתמו אם אין לכם משהו תורם וחכם להגיד. "זה דפוק להקים אוהלים בחוף"- WTF?! אתם פורום של פריקים, מה נסגר איתכם? ממתי איכפת לכם מה אנשים אחרים עושים??? עוד מעט תנעלו גם נעלי שפיץ.... צאו כבר מהקטע הזה של "מה כולם עושים" ו"מה הכי פחות פדיחה" או מה שלא יהיה... תעשו מה שטוב לכם ומה שיגרום לכם להנאה. יוווו בחיי שזה מרגיז! ותחשבו כמה זה מעליב את עידן שטורח ומנסה להלהיב אתכם... שלא נדבר על זה שהוא לקח חופש מהצבא בפעם שעברה וכולם דפקו ברז עצבני וסתם חירבנו לו יום מהרגילה. ואם זה לא אומר לכם כלום- תדעו פרט קטן- בצבא על כל 4 חודשים מגיעים לכם 5 ימי רגילה. זהו. וזה כלום, תאמינו לי. זה לא מספיק אפילו בשביל לנשום. סורי על הוצאת העצבים, פשוט זה נורא מרגיז לראות את כל התגובות המשביזות האלה.