חחחחחח
H HappyPoni New member 23/12/08 #305 ../images/Emo109.gif חח מתי שאת רוצה כל אחת הולכת מתי שבא לה, או מתי שנוח לה...
M McLife135 New member 23/12/08 #307 ../images/Emo108.gifחח..אוקיי ../images/Emo9.gif פשוט אני וחברות שלי צריכות לסדר את זה בגלל השעות של האוטובוסים
../images/Emo108.gifחח..אוקיי ../images/Emo9.gif פשוט אני וחברות שלי צריכות לסדר את זה בגלל השעות של האוטובוסים
M Mc4Ever New member 23/12/08 #330 ../images/Emo203.gifבאההה../images/Emo13.gif ייאיי הפעם הראשונה שאני באה שם: דריה גיל: 13.10 עיר: בת ים תמונה תמונה מכוערת היא היחידה שהיתה לי (בחיים האמיתיים אני לא ניראת ככה ) מסנג'ר: [email protected] (גם אימייל) כל הפוסטרים שלי נזרקו כשעברתי דירה אז אין לי מה להביא חוץ מכמה כתבות על ג'אנס
../images/Emo203.gifבאההה../images/Emo13.gif ייאיי הפעם הראשונה שאני באה שם: דריה גיל: 13.10 עיר: בת ים תמונה תמונה מכוערת היא היחידה שהיתה לי (בחיים האמיתיים אני לא ניראת ככה ) מסנג'ר: [email protected] (גם אימייל) כל הפוסטרים שלי נזרקו כשעברתי דירה אז אין לי מה להביא חוץ מכמה כתבות על ג'אנס
L LaDy RoCk 8D New member 23/12/08 #337 ../images/Emo95.gifחיחיחיחיחי דשהה ../images/Emo24.gif כותבים ככה ג'ונאס חחח מסטוללה XDD לי גם באה איתנוו :] יאאיי :] משוגעעת !!!! למה זרקת את הפוסטרים ?
../images/Emo95.gifחיחיחיחיחי דשהה ../images/Emo24.gif כותבים ככה ג'ונאס חחח מסטוללה XDD לי גם באה איתנוו :] יאאיי :] משוגעעת !!!! למה זרקת את הפוסטרים ?
M Mc4Ever New member 24/12/08 #354 ../images/Emo203.gifאני יודעת שלי באה איתנו יהיה כיףף../images/Emo8.gif לצערי אני צריכה לחזור מוקדם יותר ואמא שלי זרקה את כל הפוסטרים אני לא ידעתי מזה רק כשעברתי דירה גיליתי שהם חסרים ואמא שלי אמרה שהיא חשבה שאני לא צריכה אותם אז היא זרקה אותם
../images/Emo203.gifאני יודעת שלי באה איתנו יהיה כיףף../images/Emo8.gif לצערי אני צריכה לחזור מוקדם יותר ואמא שלי זרקה את כל הפוסטרים אני לא ידעתי מזה רק כשעברתי דירה גיליתי שהם חסרים ואמא שלי אמרה שהיא חשבה שאני לא צריכה אותם אז היא זרקה אותם
M McGirl For Life New member 23/12/08 #341 ../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifהיי היי את הכתבות על הג'ונאס את מביאה לי, כן
S stavik love mcfly New member 24/12/08 #360 אני שובל ולילך קצת נאחר! יש לנו רכבת רק ב12:45.. אז אנחנו נאחר טיפה..
S stavik love mcfly New member 24/12/08 #361 אני שובל ולילך קצת נאחר! יש לנו רכבת רק ב12:45.. אז אנחנו נאחר טיפה..
D DoLi it is Me New member 25/12/08 #366 ../images/Emo222.gifטוב,בננות קבלו ביטול אני לא באה.. חח לא יודעת אם זה כ"כ מזיז לכן אבל בכל אופן אני לא באה.. תהנו לכן..[ואי מפגש ראשון שאני מפספסת מזה..שנה וחצי?שנתיים? ] חבל,חבל אבל אין מה לעשות..
../images/Emo222.gifטוב,בננות קבלו ביטול אני לא באה.. חח לא יודעת אם זה כ"כ מזיז לכן אבל בכל אופן אני לא באה.. תהנו לכן..[ואי מפגש ראשון שאני מפספסת מזה..שנה וחצי?שנתיים? ] חבל,חבל אבל אין מה לעשות..