תודה זה היה סופ"ש מלא בתרופות...
S shaharEB New member 7/12/12 #23 אני מתחילה להרגיש בעייתית לחברה שלי יש יומולדת בתאריך הזה .. אז בינתיים אני עוד לא יודעת אם אני יכלה בטוח או לא תקבעו תאריך ואני אשתדל להגיע, רוב הזמן אני בתגבורים / בייביסיטר, אז שאני לא אדפוק לכם את כל המפגש
אני מתחילה להרגיש בעייתית לחברה שלי יש יומולדת בתאריך הזה .. אז בינתיים אני עוד לא יודעת אם אני יכלה בטוח או לא תקבעו תאריך ואני אשתדל להגיע, רוב הזמן אני בתגבורים / בייביסיטר, אז שאני לא אדפוק לכם את כל המפגש
א איתי96 New member 8/12/12 #24 לא נראלי שיש לך מה לדפוק.. בינתיים המפגש הוא לשניים שלושה לפי מה שנראה כאןץץ
L Lqpark New member 8/12/12 #25 אין מצב, יש לי פרויקט השקה לאייפון 5 אני יהיה עסוק עד 9 בלילה לפחות, חוץ מזה שאני צריך לעזור לכמה אנשים לפסיכומטרי אחרי כן
אין מצב, יש לי פרויקט השקה לאייפון 5 אני יהיה עסוק עד 9 בלילה לפחות, חוץ מזה שאני צריך לעזור לכמה אנשים לפסיכומטרי אחרי כן
® ®NuLy® New member 8/12/12 #27 בעייתי ממש מבחינתי כידוע חנוכה זה חופש רק בבתי ספר ואני עדיין עובדת. אם המפגש יהיה בערב (לקראת 6-7) אני אוכל להגיע (רק לא ימי שני). אבל מה הסיכוי?
בעייתי ממש מבחינתי כידוע חנוכה זה חופש רק בבתי ספר ואני עדיין עובדת. אם המפגש יהיה בערב (לקראת 6-7) אני אוכל להגיע (רק לא ימי שני). אבל מה הסיכוי?
א איתי96 New member 8/12/12 #29 ימי שני יש לי אימון טניס.. אז בכל מקרה אני לא יכול.. וערב מבחינתי זה סבבה.. כמובן שעד הרכבת האחרונה שמגיעה לשכונתי..
ימי שני יש לי אימון טניס.. אז בכל מקרה אני לא יכול.. וערב מבחינתי זה סבבה.. כמובן שעד הרכבת האחרונה שמגיעה לשכונתי..
L Lqpark New member 9/12/12 #31 וואי טניס, בגלל הפסיכומטרי המחורבן הזה אני לא משחק כבר כמה חודשים. בעזרת השם עוד מעט אני חוזר