אז תבוא ותכיר!
B Bobot New member 18/7/08 #39 אם זה יהיה באיזה שישי בבוקר אני אוכל לבוא... וכן פתרתי את החידה עם הכף! אני פשוט מצטנע...
ח חתולופובית New member 20/7/08 #44 לא... ../images/Emo10.gif עונת המבחנים מתחילה, ואני חרשנית מדי בשביל חיי חברה בתקופה זו של השנה (גם אם מדובר ביום ההולדת שלי)
לא... ../images/Emo10.gif עונת המבחנים מתחילה, ואני חרשנית מדי בשביל חיי חברה בתקופה זו של השנה (גם אם מדובר ביום ההולדת שלי)
ח חתולופובית New member 20/7/08 #45 לא... ../images/Emo10.gif עונת המבחנים מתחילה, ואני חרשנית מדי בשביל חיי חברה בתקופה זו של השנה (גם אם מדובר ביום ההולדת שלי)
לא... ../images/Emo10.gif עונת המבחנים מתחילה, ואני חרשנית מדי בשביל חיי חברה בתקופה זו של השנה (גם אם מדובר ביום ההולדת שלי)
ח חתולופובית New member 20/7/08 #46 לא... ../images/Emo10.gif עונת המבחנים מתחילה, ואני חרשנית מדי בשביל חיי חברה בתקופה זו של השנה (גם אם מדובר ביום ההולדת שלי)
L limilu New member 21/7/08 #49 זה היה אמור להיות השלב הבא! לא אני, בכל מקרה אבל הנה תמריץ לאנשים שלא בטוחים אם לבוא- אם יהיה מפגש [וכאשר], אני אכין עוגיות. אולי.
זה היה אמור להיות השלב הבא! לא אני, בכל מקרה אבל הנה תמריץ לאנשים שלא בטוחים אם לבוא- אם יהיה מפגש [וכאשר], אני אכין עוגיות. אולי.
L limilu New member 21/7/08 #51 מה, לא? אם כי, עכשיו כשאני חושבת על החלוקה התעסוקתית של המגדר שלי, אני לא בטוחה שאני אוהבת את הכיוון של זה.
מה, לא? אם כי, עכשיו כשאני חושבת על החלוקה התעסוקתית של המגדר שלי, אני לא בטוחה שאני אוהבת את הכיוון של זה.
B Bobot New member 23/7/08 #62 אויש באמת ברור שאנחנו הגברים יותר מוצלחים, אין מה להתכחש. אפילו אריסטו הפילוסוף הגדול אמר שהאישה היא בעצם "גבר לא שלם..." נשים צריכות להיות יפות. אנחנו כבר נדאג לשאר.
אויש באמת ברור שאנחנו הגברים יותר מוצלחים, אין מה להתכחש. אפילו אריסטו הפילוסוף הגדול אמר שהאישה היא בעצם "גבר לא שלם..." נשים צריכות להיות יפות. אנחנו כבר נדאג לשאר.
L limilu New member 29/7/08 #73 אריסטו גם חשב שלנשים יש פחות שיניים [או שזה היה מישהו אחר, לא יודעת, עכשיו יסתבר שזה היה איזה יווני אחר.]
אריסטו גם חשב שלנשים יש פחות שיניים [או שזה היה מישהו אחר, לא יודעת, עכשיו יסתבר שזה היה איזה יווני אחר.]
ש שזלונג New member 3/8/08 #74 אכן, הוא הסיק שלגברים יש יותר שיניים מלנשים מתוך בדיקה יסודית של גולגלות סוסים. חבל שהוא לא טרח לספור כמה שיניים היו לכל אחת מנשותיו.
אכן, הוא הסיק שלגברים יש יותר שיניים מלנשים מתוך בדיקה יסודית של גולגלות סוסים. חבל שהוא לא טרח לספור כמה שיניים היו לכל אחת מנשותיו.
O ofirule New member 22/7/08 #53 רעיון רעיוני אני לא ממש חבר פה ולא ממש פעיל אבל אם תעשו את זה בשישי או חמישי של שבוע הבא אני מתחייב לבוא
רעיון רעיוני אני לא ממש חבר פה ולא ממש פעיל אבל אם תעשו את זה בשישי או חמישי של שבוע הבא אני מתחייב לבוא
L limilu New member 22/7/08 #54 שבוע הבא נשמע טוב לדעתי יום חמישי יותר טוב, בהתחשב בשעות של רכבות וכאלה.