מפגש ח'...

מפגש ח'...

אוקי, חזרתי לא ממזמן מהמפגש ח'.... היה ממש נחמייד ומעייף!!! אני בטוחה שכל מי שיצא למפגש השכיל ולקח איתו משהו....
ואם יש פה חאטניק שלא יצא, בעסה לו.... הוא הפסיד! כן, למרות שלא ישנו כל הלילה וכולם חזרו הביתה מסריחים וכמו אחרי מלחמה

orlupo

New member
היה מעולה

היה מעולה...
חבל שהיו סניפים שהפריעו לישון לסניפים אחרים....

Rioter

New member
לילך, את קורעת מצחוק

"יוד???? בעין???? רגעע... אז מה הבעיה??????"
למרות כל הקיטורים שלי, אני מודה, נהניתי

Rioter

New member
אההה!!!

וראיתי את עידן
אבל עידן, אנלאחושבת שזיהית אותי. ראיתי גם את טל, חן ובן O:

orlupo

New member
עידן זה הוא......

עידן זה הוא ששחרר אותנו לחדר אוכל, לא?

idanshaf2

New member
אכן כן.. זה אני ../images/Emo13.gif

היה לי נורא נחמד.. ואני מצטער אם לא זיהיתי את כולם.. קצת קשה לי לזכור אנשים. אבל מי זאת שצילמה אותי? את? תעלו תמונות אנשים!!

Rioter

New member
לא הייתה לי מצלמה למען האמת O:

הייתי עם שיער פרוע וצחקתי כל הזמן. ביום השני הייתי עם חולצה לבנה ענקית כזאת של אבא שלי. (נו? נזכרת?
)

SoulDancer

New member
עידן!!!:-O

אני צילמתי אותך! אפילו הצגתי את עצמי! יסמין מנס ציונה! ככה שוכחים אותי?! אתה אפילו העברת למחלקה שלי את השיעור ניווט..... אני אעלה תמונות בקרוב יש לי תיעוד של המון כולל הכובע של טל [שלא נתנה לצלם אותה ולא הסכימה לשים כובע!] קיצר אם יש פה מישו ממחלקה 4- לא הספקתי להפרד מכם כמחלקה אז רק שתדעו שהייתם נהדרים, וכל שאר הח'ניקים מאוד מקווה שתצאו לקורס! יסמין

יסמין!

ביום השני הייתי כל היום עם כובע!.אני ומאיה לא הורדנו אותו לרגע.. וכנראה שלא היית צריכה לצלם אותי..אני שונאת מצלמות..חח ד"א..היה כיף..רק פעם הבאה צריך לרסס שם (בלי לחנוק אותנו *אהמ* יסמין *אהמ* חח לא סתם..)..חזרתי עם עין נפוחה ולחי עם מלא עקיצות..ולא נראה לי שיסמין נהנתה מהצרחות שלי בלילה נכון? חחח

Rioter

New member
היי, את יסמין ../images/Emo2.gif

אני חניכה של לילך, היי
[איך נקרא הסניף החדש? מערב-נס-ציונה-נתניה? אני חלשה בשמות.]

יאללה 9

New member
מערבבב

קוראים לסניף החדש נס ציונה-נתניה-מערב, וגם אני חניכה של לילך, זאת שיר? איך היה לכם???? אני ממש נהניתי, היה קורע....

bergmanit

New member
הא!! נתניה!!

איך הגענו לכאן? טוב שיהיה. אחלה סניף נתניה :) שמחה שנהנתן

יאי. שמחה שנהנהתם../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

|סמיילי-מקנא| ספרו חוויות ותעלו תמונות.

קובייה2

New member
שכבת ח'

זה קובי רק רציתי להגיד לכם שאתם אחלה שכבה ובהצלחה בקורס מדריכים

assafein

New member
כל התגובות פה עושות לי חשק...

"להתחפש" לחטניק ולעבור את התקופה הזאת של הפגש ח' הקורס והמחנה עוד פעם... אבל כנראה שאני אצטרך להסתפק רק במחנה השנה

bergmanit

New member
נכון!!

אוףף הייתי עושה הכל בשביל לחזור לכיתה ח' ולעבור את הקורס שוב. כ"כ כיף לכם.. זאת אחת מהחוויות הגדולות.

למעלה