מפגש ח'...

idanshaf2

New member
סקר יום שדאות ח'

אז אחרי שיצאנו ליום שדאות בואו נשמע את דעתכם.. אתם מוזמנים לענות על הסקר החדש

יאללה 9

New member
פגש ח'

ואייי היה קורע!!!!!!! הייתה לנו את הקבוצה הכי שווה!!!! יאללה 9!!!!!!! ההודעה הזאת מגיעה אליכם בצירוף סלחתי הכנה לכל אלה שהפחדתי באוטובוס בהתקף הפקאציות שלי- זאת לא הייתה אשמתי!!! זאת סיווון!!!! בגללה ישנתי 3 שעות בלילה!!!!!!!! אני לא כזאת בדרך כלל!!!!!!! למה בכלל העירו אותי ב6 כשהמסדר היה בשמונה? מרוב שיעמום התחלנו לעזור לטבח לנקות את השולחנות, בתמורה זכינו לשטוף ידיים עם פיירי!!!! אנשים, פשוט וותרו, אנחנו לא יודעים לבשל, לא משנה כמה נעבוד, אנחנו כולנו כוסיות סטריליות שלא אוהבות שיש להם חול על הידיים, לכו תדעו איך נעבור את הקורס... חחחח, כן, אני עדיין רוצה למות.... רק לידע כללי של כולם, פתחנו סניף חדש וקוראים לו נס המערב... זה איחוד של ראשל"צ מערב ונס ציונה, שנינו סניפים קטנים ואומללים... אם נקבל קבוצה כמו שהייתה לנו בפגש יהיה שוווה ביותר!!!! עידן!!!! אנשים רעבים!!!! ולא, הם לא רוצים סמבוסק ביצה מעפן שכל הביצה נוזלת ממנו..... אז בברכת "יאללה 9" "לך הביתה" ו"תנו לישון בשקט" אני מזמינה אותכם ללכת לשים יוד בעין. שלכם, עדי ([email protected]) *אל תנסו לחפש את הקשר בין משפט למשפט*

idanshaf2

New member
../images/Emo12.gif

לקח לי כמה דקות להתאושש מההודעה הזאת
הרגת אותי מצחוק... ואני כל כך שמח לשמוע שנהנתם... כיף לשמוע תגובות טובות על משהו חדש... ויאללה ברעל לקורס מדריכים...

ש י ר 9

New member
פגששש ח'

גםםם אניי הייתי 9!!!! חחח הייתה לנו את המחלקה הכי שווה בעולםםם
היה כיף :]

יאללה 9

New member
הופה../images/Emo6.gif

יאאאאא את שיר הכוסית???? זאת שכל הזמן צעקה "הופההה" זאת משיר הכוסית דניאל הפקאצה ועוד מישהי (תהרגו אותי אם אני זוכרת) תגידו לכל מי שאתם מכירים מקבוצה 9 להכנס לפורום!!!! יהיה צחוקים!!!!

נשמע אדיר ../images/Emo13.gif

טוב, יש לי עוד שנתיים... בינתיים תעלו תמונת, אלוהים, הגלריות שלנו בפורום זועקות לתמונות

idanshaf2

New member
חזק ואמץ..

ולצורך העיניין תיפתח גלריה חדשה.. ואנשים.. תמלאו אותה...

anat135

New member
פגש ח'.!!!

למרות כל החששות.. שמעתי מהחטניקים בסניף שלי, שהם מאוד נהננו.. אז זה גם השיג את המטרה, וגם הם קצת למדו.. אז יפה- שינוי לטובה.

nokili

New member
יאלללהה 9!:p היה שולטטט!

אוקיי היהה פגשש ככל כךך כייף למרות שהרגשתיי כל כךך רעע ובקושי השתתפתיי וזהה אבל היה קורעע! כל התישעים למניהם וגם מי שלאא מוזמן לדבר איתי במסן : [email protected] חחח ותהנוו ותירשמוו לקורסס !! * קורס מדריכים 06 משהו משהו משהו אש :p:p חזקק *

idanshaf2

New member
לגבי הסקר (והתגובות)

ראיתי בסקר שמתוך 9 אנשים שענו, 4 אמרו שהיה על הפנים. אולם בתגובות פה אני שומע רק דברים טובים...(שזה טוב) אבל, אני אשמח גם לשמוע מה לא היה טוב... על מנת שנוכל להפיק לקחים לשנים הבאות...

Rioter

New member
מה לא היה טוב?

- החילוק למחלקות בלי להתייעץ לפני כן. - היה קטע של חוסר ארגון, למשל הדגל הזה, הקריוקי וכו'. - הרעש בלילה היה בלתי נסבל. זהו. סה"כ היה פסדר.

idanshaf2

New member
בלי להתייעץ עם מי?

לגבי החילוק למחלקות כל העיקרון הוא להתחלק כמה שיותר מעורבב.. המשחק שנעשה לכם הוא משחק שרץ בתנועה כבר שנים על גבי שנים.. אבל סבבה.. קיבלנו

SoulDancer

New member
בקשר ל

רעש בלילה.. זה אך ורק אתם עשיתם, היו כאלה שניסו לישון והיו כאלה שעשו רעש- כן כן גם בתור מדריכה סבלתי מזה, אבל חשוב להזכר שבטיול חלק מהכיף זה לחזור הביתה להתקלח ולהכנס למיטה
אז לילה אחד לא תישנו, בקטנה

למעלה