זאת אני שם למעלה ~___~
E Envious New member 30/4/06 #19 ../images/Emo31.gif אתם לא נמצאים גם עם אנשים מהכיתה שלכם לפעמים ? :X וגם אולי אני בכל מקרה נלקחת לצפון לדודים ;_______________;
../images/Emo31.gif אתם לא נמצאים גם עם אנשים מהכיתה שלכם לפעמים ? :X וגם אולי אני בכל מקרה נלקחת לצפון לדודים ;_______________;
V Vivi Sparrow New member 2/5/06 #37 OMFG ידעתי שזאת את !~ העיקר עדי אומרת לי לאאא זאת לא נעמה. םם;;;
E Envious New member 1/5/06 #29 XDD נאורררר הוא כזה ילד מופרע XD חיכה את הכלבה של ילדה אחת מזיינת רגליים של אנשים XD
V Vivi Sparrow New member 2/5/06 #35 מיני-מפגש יתקיים~ מי שרוצה ו\או יכול - שיבוא. מי שלא רוצה ו\או לא יכול - שלא יבוא. אני אגיע בסביבות שתיים. כמובן שאפשר להתחיל את המפגש עוד לפני כן, בשתיים-עשרה-אחת. שניפגש בכניסה לגג?
מיני-מפגש יתקיים~ מי שרוצה ו\או יכול - שיבוא. מי שלא רוצה ו\או לא יכול - שלא יבוא. אני אגיע בסביבות שתיים. כמובן שאפשר להתחיל את המפגש עוד לפני כן, בשתיים-עשרה-אחת. שניפגש בכניסה לגג?
G Goggle Girl New member 2/5/06 #36 ואני אגיע רק בשלוש. אגב מישהו הולך לאוטאקו? ;~; אני צריכה שיקנו לי שמה משהו ואין מצב שאני מגיעה לשם
כ כפית במצב כפית New member 2/5/06 #38 ../images/Emo204.gifנראה לי שגם אני אבוא ואפשר בכניסה לגג, אבל איזה כניסה? יש כמה...
F Fay Wood New member 2/5/06 #40 ישמצב שאני אבוא ../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif אם אמאעילגת תרשה לי ולא תתחיל עם ה"אוי, התראות, פיגועים, יאדהיאדה בלהבלה" .__.;
ישמצב שאני אבוא ../images/Emo12.gif ../images/Emo168.gif אם אמאעילגת תרשה לי ולא תתחיל עם ה"אוי, התראות, פיגועים, יאדהיאדה בלהבלה" .__.;