מפגש כלא 6 - קיץ 2007

kombinaizer

New member
מפגש כלא 6 - קיץ 2007 ../images/Emo42.gif

אוקיי, תאריכי המפגש יתקיימו בין ה23-30 (לא סופי) אבל ראיתי שהרבה הציעו את זה אז חשבתי לקיים. ימים שאי אפשר לעשות מפגש: | 22.6 | 23.6 | שאלה ימי שישי. ועכשיו תורכם לדבר, איזה תאריכים מבין התאריכים ה23-30 אתם יכולים ואיזה תאריכים מועדפים עליכם. אני יכול כמעט בכל התאריכים

שאקית

New member
החודש הבא עלינו לטובה?

איפה דבייייייייייייייייייייייייייייייילללל [מחלקים סינגלים של 51 51?51?..] חחחחחחחח

kombinaizer

New member
../images/Emo45.gif רעיון טוב

כל אחד שירשום איזור בארץ צפון | דרום | או מרכז |

חחחח אללה מפגש!!

מה-24.6 אני יכולה להגיע.... אבל ב-28 אני בהופעה של שון פול אז לא נראה לי... קיצר התאריכים שאני יכולה.. 25.6 26.6 27.6 29.6 30.6 קיצר תבחרו מה שבא לכם העיקר שנראה את רובכם שם

smile 6

New member
גם אני יכולה...

כמעט בכל התאריכים (עדיף כמו של עדי כי אני גם יהיה בהופעה ב"ה) לקראת הערב ועדיף במרכז... (כיף! כיף!)

bitcho

New member
דעתי אמרתי כבר לאור

אבלל---לי לא איכפת מתי העיקר שיהיה או בעזריאלי או בסנטר ולא בערב (אין אוטובוסים חזרה : ( ) לדעתי ככה בין 10 בבוקר ל3 4 או משו כזה :] ו....... אורררררררר תביא את הכלאאאאא!

איזה כיף ../images/Emo3.gif

אני יהיה במרכז ב- 30.6 וב-1.7 אבל אני יוכל גם לבוא ב-29.6.. וגם לינוי תהיה.. ככה שלנו יהיה מצוין אם זה יהיה באחד מהתאריכים האלה... אבל ב- 30 לחודש אנחנו לא נוכל בערב כי אנחנו נהיה בהופעה של עברי לידר , נינט ומטרופולין..

bitcho

New member
מה מתקדם?

קומביייייי---- מה מתקדם? דיברת עם הכלא? חושב על תאריך מסוים שבו כולם רוצים? צריך לתקתק חחח

למעלה