מפגש ל"ג בעומר...

מעיןבר

New member
דחיית מדורת ל"ג בעומר../images/Emo35.gif

לאור החשש מפעילויות של הילדים ובמוסדות החינוך שיקשו על חלקנו להגיע, עלה רעיון לדחות בשבוע את המדורה שלנו. האם אתן מסכימות? אישית אני חושבת שלעשות בדורה לא בל"ג בעומר זה רעיון טוב גם כי יהיה יותר קל למצוא מקום פנוי
הרעיון הוא לעשות את זה ביום חמישי בערב כדי שגם הדתיות יוכלו להשתתף ולמחרת לא יום עבודה אז יותר קל להתאושש. אם אתן בעד או נגד, זה המקום להצביע ולנמק. אם יש לכן מקום לביצוע הקומזיץ - רעיונות יתקבלו ביותר מברכה

בלינקה

New member
בעד מאד

כבר שקלתי לדחות את התור לרופא הנשים העמוס שלי, ופתרת לי את הדילמה

גם ל"ג בעומר "הרגיל" הוא ביום חמישי

בערב, לא? אני אישית מעדיפה לעשות את המדורה ביום שבו כולם עושים. גם אם קצת צפוף, יש משהו מאוד משמח וחגיגי בעיני בהרבה מדורות סביב סביב. זה מפוספס לחלוטין, וכך גם כל משמעות החג, אם מעבירים את זה לתאריך אחר. אני חושבת שממילא נתחיל את המדורה שלנו מוקדם, בגלל הפעוטות והתינוקות, מה שאומר שעוד לא יהיה צפוף. אבל אם כולם יהיו בעד להעביר, אז כמובן שנשמח גם להצטרף לקומזיץ בתאריך אחר. אני בעד אזור מודיעין שנראה כנוח לכולן, אז כשקבענו בבית הקפה באזור. יש גישה מכביש 6 והאזור בדיוק באמצע בין י-ם ות"א.

זה באמת מבאס. עכשיו נצטרך לחשוב

על חלופה. רק אתמול הזכרתי לודים שכבר קבענו למדורת ל"ג בעומר.

מעיןבר

New member
יקירתי - אנחנו מתייעצות עימכם

שום דבר עוד לא נקבע. אגב, דווקא בל"ג בעומר כמעט תמיד יש למי להצתוות
חוצמזה - אפשר לעשות פעמיים

מעיןבר

New member
קודם נבחר יום ומקום

ואז כבר נדבר על שעה
אני מניחה שאם זה עם ילדים זה יהיה די מוקדם...

דפנה מי

New member
אם דוחים בשבוע-אני לא אוכל להגיע

באופן כללי לא נראה לי שיש ממש מקום לעשות מדורה בגלל ילדים קטנים וכל מיני ויותר יתאים להיות בדשא ו/או פארק נחמד, חצר של בית (יש אצלינו בבניין חצר גדולה) להביא קצת מתקני ג'ימבורי, צעצועי, משטחים לזוחלים ונעשה מעין פיקניק יותר מאשר מדורה (שעלולה אפילו להיות מסוכנת לסקרנים והולכים בני שנה ומעלה שנצטרך להשגיח כל הזמן שלא יתקרבו)

ornaok

New member
מה שתחליטו הולך

אבל מי אמר שיום שישי זה לא יום עבודה?

רוצות להיפגש אצלי?

כבר הצעתי בעבר וחוזרת על הצעתי - אפשר לארגן מפגש אצלי בקיבוץ. בעיניי עדיף לא לעשות מדורה - לקטנים נראה לי שיותר טוב דשא עם מרחבים ומשחקים ומתקנים. מבחינתי אפשר להתארגן על דבר כזה, אם נראה לכן, במקום המדורה.

../images/Emo45.gif אני בעד אצל טלי

קודם כל כי מקסים שם
. אחר כך כי זה קרוב גם לכביש החוף וגם לכביש שש
. וגם כי אף פעם עוד לא היה מפגש גדול באזור שלנו וזו הזדמנות מצויינת
. ואחרון - כי זה ממש קרוב אלי

Nona a

New member
גם אני בעד אצל טלי - אבל רק לא ...

בשבוע אחרי ל"ג בעומר אני בטוח לא יכולה.

למעלה