מפגש ל"ג בעומר...

T noki

New member
טלי, את מרימה את הכפפה למפגש

אהבתי את הביטוי "מפגש בארץ הלמה"... אני רק מקווה שזה לא יהיה ביום חמישי או ראשון כי אני עובדת אחה"צ.

T noki

New member
אולי לעשות מפגש/מדורה לפי איזורים?

אין סיכוי שאני אסע למרכז למדורה.. ובטח גם ההפך נכון.

daldan

New member
גם אני בעד ../images/Emo45.gif

האמת, פחות מתלהבת ממדורה, ויותר מתלהבת מהמפגש עצמו ולכן הרעיון של טלי מאד נראה לי. מה גם שארץ הלמה ממוקם במקום טוב באמצע וגם החיפאיות יוכלו להצטרף

אני ממש מתנצלת

אבל אם המפגש יתקיים באזור השרון אנחנו לא נגיע. זה ממש רחוק מדי בשבילנו. תודה טלי על ההצעה, ואני מקווה שאת לא נפגעת. ודבר נוסף - לנו מאוד חשובה משמעות החג ולכן כן חשובה לנו מדורה. אפשר לעשות מדורה קטנה, מגודרת באבנים, עם הרבה מבוגרים מסביב. כמו כשאנחנו היינו קטנים. אני לא רואה למה זה לא בטיחותי.

עינבלית

New member
../images/Emo41.gifרעיון מצויין../images/Emo41.gifלמפגש בקיבוץ אצלך

אוכל להגיע- מקום טוב באמצע. יותר מרכז מזה אני לא אסע... וזה אחלה רעיון לוותר עם האש.

עינבלית

New member
26/5/2005../images/Emo77.gifיומולדת שנתיים../images/Emo77.gif

לנסיכה שלי! ולכן אני מעדיפה לדחות בשבוע...

הדר לצ

New member
../images/Emo31.gif נגד לדחות

ביום חמישי הבא אני אוכל להגיע. כל יום אחר - לא כל כך, כי אני עובדת בערב וביום חמישי הבא אני לא. אכן זה יכול להיות יותר נחמד ובטיחותי לאו דווקא לעשות מדורה אלא מפגש חברתי וידידותי. מתה לפגוש אתכן. את הרוב לא פגשתי מעולם.

קובולט

New member
בעד דחייה../images/Emo45.gif בעד ילדים../images/Emo45.gif

מנדבת את החצר החצי מוזנחת שלי למדורה עוד אפשר לעשות זאת לפני שיגיע הגנן.... בכל אופן הבית באשקלון אבל נגיע לאן שלא תרצו!

אלינה12

New member
אני גם בעד לדחות את המדורה

כל הזמן חשבתי איך אני אספיק לכמה מדורות? וגם אני חושבת שעם הילדים יותר כיף ובטיחותי בדשא.

מעיןבר

New member
../images/Emo36.gifסיכומון ורעיון../images/Emo62.gif../images/Emo26.gif

כרגע יש לנו:
5 בעד לדחות את מפגש
4 נגד לדחות
לא משנה להן
הבנתי מה הן מעדיפות מבחינת התאריך: תנועת החסידות, טלי בארץ הלמה, Tnoki, יעל המטיילת ו- daldan. אז כדי לקבוע מועד אני אשמח אם יהיו עוד מצביעות. לגבי המיקום, העלתי את הרעיון בזמנו במסרים ועכשיו אני אצג אותו בפניכן: מה דעתכן שנקיים במקביל באותו היום כמה מפגשים במקומות שונים
הרעיון הוא שאם למישהי לא נח מיקום מסויים (נניח לשרון לא נח להגיע מירושלים לגן שמואל) היא ממילא לא תגיע לשם, אבל אם יתקיים במקביל מפגש נוסף באיזורה - יש סיכוי שהיא כן תגיע וכך גם חברות נוספות באיזור. אני יודעת שאולי זה יבוא על חשבון מפגש במקום אחר, כי אולי מישהי שהיתה מוכנה להתאמץ להגיע למקום רחוק יותר תישאר קרוב לבית. עדיין, אני חושבת שזה יהיה נחמד לקיים כמה מפגשים במקביל באיזורים שבאמת מרוחקים ולאפשר לכמה שיותר מאיתנו להיפגש ולתת את האפשרות לבחור. אישית אני גם מוצאת שהרבה פעמים "מגה מפגשים" פחות יעילים ממפגשים קצת יותר אינטימיים אז זה לא נראה לי נורא
לשאלת המדורה - למרות הסיכון הבטיחותי אני בעד, אפילו אם לא בדיוק במועד החג. זה חלק מהעניין והכיף וזה מרגש לילדים הקצת יותר גדולים. נכון שזה מצריך יותר עירנות שלנו המבוגרים, אבל בסופו של דבר זוהי מהות החג. אפשר לעשות משהו קטן בשולי הדשא וכך לאפשר לכולם להינות מכל העולמות...

דפנה מי

New member
אני בעד הריון../images/Emo62.gif

פחות בעד עניין המדורה-אז מקסימום אהיה בהגנה צמודה

דפנה מי

New member
הריון=הרעיון../images/Emo41.gif

פרויד כבר יעשה לי סלט רציני.... זה מרוב הלחץ הסביבתי פה של כל המתפקדות ולא
, זו לא הודעה ולא חשיפה ולא הכרזה ושום כלום

אני גם בעד הריון ../images/Emo6.gif

רק שהאיש נגד. ארז בנתיים אני לא מצטרפת אליכם - אלא מחכה לנגלה של 2007. בנושא המדורות. אנחנו עושים המון מדורות (בקיץ כמעט כל ערב אנחנו עושים מדורה בחצר עם הילדים). לי זה לא נראה סיכון גדול מידי - כי עד כמה שזה מסוכן - רואים שזה מסוכן - הכוונה היא שרואים את האש ולא מתקרבים אליה. אם תהיה מדורה - מבטיחה להכין פויקה. אני בעד מפגש אחד לכולם - פשוט חבל לי לפספס בנות. אבל מה שיחליטו אני אסתדר.

דפנה מי

New member
כמה שאלות לי אליך....

מה זה פויקה? ומי זה ארז???? אולי נתפשר על קיץ 2006

ארז - זה המילה אז

רק אם טעות כתיב. פויקה זה סיר ברזל כבד שעושים בו דברים נפלאים. שמים אותו במדורה לכמה שעות והמעדן שיוצא הוא נפלא. אפשר רק ירקות. אפשר בשר. אפשר תבשילי אורז למיניהם. ובמסעדת "מנטה ריי" הם מתמחים בפירות ים בפויקה - מעדן נפלא.

למעלה