../images/Emo36.gifסיכומון ורעיון../images/Emo62.gif../images/Emo26.gif
כרגע יש לנו:
5 בעד לדחות את מפגש
4 נגד לדחות
לא משנה להן
הבנתי מה הן מעדיפות מבחינת התאריך: תנועת החסידות, טלי בארץ הלמה, Tnoki, יעל המטיילת ו- daldan. אז כדי לקבוע מועד אני אשמח אם יהיו עוד מצביעות. לגבי המיקום, העלתי את הרעיון בזמנו במסרים ועכשיו אני אצג אותו בפניכן: מה דעתכן שנקיים במקביל באותו היום כמה מפגשים במקומות שונים
הרעיון הוא שאם למישהי לא נח מיקום מסויים (נניח לשרון לא נח להגיע מירושלים לגן שמואל) היא ממילא לא תגיע לשם, אבל אם יתקיים במקביל מפגש נוסף באיזורה - יש סיכוי שהיא כן תגיע וכך גם חברות נוספות באיזור. אני יודעת שאולי זה יבוא על חשבון מפגש במקום אחר, כי אולי מישהי שהיתה מוכנה להתאמץ להגיע למקום רחוק יותר תישאר קרוב לבית. עדיין, אני חושבת שזה יהיה נחמד לקיים כמה מפגשים במקביל באיזורים שבאמת מרוחקים ולאפשר לכמה שיותר מאיתנו להיפגש ולתת את האפשרות לבחור. אישית אני גם מוצאת שהרבה פעמים "מגה מפגשים" פחות יעילים ממפגשים קצת יותר אינטימיים אז זה לא נראה לי נורא
לשאלת המדורה - למרות הסיכון הבטיחותי אני בעד, אפילו אם לא בדיוק במועד החג. זה חלק מהעניין והכיף וזה מרגש לילדים הקצת יותר גדולים. נכון שזה מצריך יותר עירנות שלנו המבוגרים, אבל בסופו של דבר זוהי מהות החג. אפשר לעשות משהו קטן בשולי הדשא וכך לאפשר לכולם להינות מכל העולמות...