מפגש מאמנים (שכותבים בפורום)

../images/Emo20.gif שיתופים

כל שיתוף שיש להם אודות המפגש לכאן
החל בהצעות שיפור או שיתופים בסגנון "ישש! איזה כיף!" או "מחכה לזה" או כל שיתוף אחר

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
איזה יופי של יוזמה

מקווה להשתתף בפעם הבאה. תבורכי.

../images/Emo20.gif לאן מגיעים

אני גרה במרכז תל אביב, ברחוב שקט שנמצא באיזור של שדרות בן גוריון, דיזינגוף, בן יהודה. לאלו שיכתבו שהם מגיעים, אשלח מסר עם הכתובת
הטלפון שלי הוא: 03-5238408

אני מגיע

על זה נאמר Sounds Like a Plan ובלי אוכל שתיה אפשר, משהו חם, אולי תה, קצת עלים, אחד סוכר (סתם מחשבות, גלשתי להנאתי
) יהיה סבבה. שלחי כתובת

תה ועלים...

אני לא שותה תה או קפה, ויש לי בבית קפה מאד רגיל וסוכר חום, ותה רגיל כזה
בא לך להביא תה שאתה אוהב לשתות, ואת העלים? ("עלים"? למה הכוונה?)

תרשו לי רגע ניסוי קטן

רק חייבת לראות על איזה ניק אני
השם בכותרת בשורה האפורה שונה מהשם בהודעה

shosh arie

New member
יוזמה ברוכה

מיכל הררי - כל הכבוד על היוזמה. למרות שאני לא כותבת בפורום לעיתים כל כך תכופות, אני מאד אוהבת ונהנית ממה שמתרחש בו. עם חלק מהכותבים בפורום שוחחתי טלפונית, את חלקם אני מכירה מעבר לזה, ולחלק אני אף מפנה מתאמנים (מסיבות מגוונות). ולכן הייתי מאד רוצה להגיע למפגש שיזמת, אך לצערי התאריך לא מתאים לי. מניסיוני במפגשי מאמנים, מעבר לכך שפוגשים אחד את השני פנים אל פנים, ההפרייה ההדדית גדולה מאד. אני בטוחה שתיהנו, שוש אריה www.vcoda.co.il

../images/Emo51.gif../images/Emo23.gif../images/Emo39.gifאיזה כיף !!!!!!!!!!!

אני בא , כבר מתרגש, ומאוד מאוד מוקיר אותך על היוזמה והיצירתיות בארגון המפגש הזה. ביטלתי את כל מה שהיה לי ליום הזה ואני כבר לא יכול לחכות. יש לי הרגשה פנימית.... שהזמן לא יספיק לנו והשאלה שלי, עד איזו שעה נוכל (מי שירצה) "להתנחל" אצלך מעבר ל 12:15? תודה, תודה, תודה

../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif יההההה!!

בעיקרון אני אקבע פגישות הדרכה/אימון בהמשך היום הזה החל מ-14:00
ככה שאם ממש נרצה להמשיך, ויהיה כיף אז יהיה אפשר להמשיך עד 13:00
וגם אני מתרגשת!

../images/Emo20.gif הרחבה על התוכנית ../images/Emo20.gif

בחלק בו מאמנים מדגימים כלים שהם משתמשים בהם באימונים, או מנחים אחרים בכלים מסויימים: איריס פלג - עבודה בקלפי אבחון - קלפי איציק: מרלין וספקטרה. מיכל הררי – זיהוי מה שגורם לנו/לאנשים לדחות דברים (ולמידת כלים לשינוי) (אני יכולה לתת כלים גם לנושאים אחרים - למשל, ריפוי, מגע, תנועה, נשימה....) ענבל אייזנברג – עבודה עם קלפים שהיא יצרה. מי עוד מעוניין? אשמח למאמנים שיספרו על כלי שהם משתמשים בהם, או ידגימו אותו.

למעלה