מפגש מדריכי ה-Indoor Cycling

Tami661

New member
וואוווו../images/Emo12.gif כמה התפתחויות כאן....

אני מתחילה לפי הסדר:
ג'קי - Congratulations ומשום מה זה היה מתבקש... שאלה של זמן (ומשום מה... כשטלי סיפרה על ידיד שלה בהקשר של... זה היה לי ברור שמדובר בך, למרות שלא ניתנו כל רמזים
). שתהיה לך המון הצלחה, לא רק בקורס (שאין שום סיבה בעולם שלא תסיים אותו כמו גדול) אלא בשילוב של הקורס עם העבודה התובענית ועם ה
. שהכל ילך לך חלק, קל ובשיא הכיף
וכמובן ש"מדריכים בדרך" הם מדריכים לכל דבר (כאילו שבלי זה...
) למבקשים להירשם דרכי - המממ... אז בואו נעשה ככה: אתם, חברי הפורום - מגיע לכם מכל ה
, מגיע לכם Extra
אז לכם, באופן מיוחד - ניתנת האפשרות להתקשר ישירות למכון לביצוע ההרשמה, מספר הטלפון: 03-9333302 אבקש רק להדגיש שלחלק המקצועי יכולים להירשם רק מדריכים, אולם לאימון המשותף יכולים להירשם גם מתאמנים מן השורה. ציינו שאתם מפורום ספינינג של תפוז
ולנוכח מה שקורה בתיבת המסרים שלי
קיימת סבירות גבוהה שתתווסף שעה במידה ויהיה לחץ... אז הנה לכם צ'ופר
למבקשים הוראות הגעה, אצרף בהמשך (למרות שיש מפה באתר למי שזה מספק אותו)

shiri 80

New member
ההרשמה בטלפון כוללת קרובי משפחה

מדרגה ראשונה ושכחנים בדימוס ?

Gspin

New member
"שלא יעבדו עליכם"

נכווווון שתמי טרחה ואירגנה את טקס יום הזיכרון הנ"ל במקצועיות וללא שגיעות קטיב, ו....נכווווווווון שבועז מעמיד לנו (לא לכולם, רק למדריכים).. את הספינינג..."אופס" ספורט סנטר שלו, אבל מי ידאג לכפולות של 30 הטובין והתקילין שיתקבלו מכל משתתף? האם נכון שתמי תחליף את המחשב שלה באחד שמסוגל לפתוח גם אאוטלוק וגם וורד בו זמנית, על חשבון מדריכי הספינינג הרעבים לחטיף אנרגיה? האם צודק שתמי תרכוש סט של גלגלי עזר לאופנייה ולא תגזול את זמנם של אנשי מע"צ בגירוד כבישי ישראל משאריות פלולותיה של מכשפה , רק בגלל שאנו צמאים לידע מקצועי? קרא לי משוגעת, קרע לי את הצורה ד"ר מויאאאאל...
, אך הסיבה שמדריכי ספינינג לובשים טייטס, לא נותנת לאף מנהלת פינינג את הזכות להתעשר על חשבוננו ולפנק את ילדיה המתבגרים בתוספת קצפת על הפינקייקים בבוקר.

Tami661

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo25.gif אבל אתה עוד חייב לי../images/Emo3.gif

וכשאני אסיים להתעשר אני אפסיק להיות מנהלת פורום פינינג יהיה לי מספיק כסף להיות מנהלת פורום... ספינינג

למעלה