מפגש מחר - פרטים סופיים

EaTit442

New member
../images/Emo124.gif שימו לב שימו לב ../images/Emo124.gif

זוהי הודעה רשמית מטעם אל הצמחונות והטבעונות הקוסמי. לא ניתן לערער על הודעה זו. יש לקרוא ולשתף פעולה. ההודעה תשמיד עצמה עם תום השימוש. ביום שני, השני לדצמבר לשנת 2002, ייערך מפגש פסגה מרגש של משתתפי הפורום המרגשים לא פחות. המפגש ייתקים בדשא שמול תחנת רכבת צפון בשעה 16:00, ובמקרה של מזג אוויר שלילי נתחבא מתחת לגג של עזריאלי. יש להצטייד במזון טבעוני חושני, בגדים חמים כי קר והמון מצב רוח טוב (מי הייתה מדריכה בצופים? איפה?) אה, וכמובן, נצנצים בוורוד זוהר ו*ליקוק*ים לרוב -יעל-
(שלא מזכירה לכם על אלכוהול וקונדומים, אבל מאמינה שתזכרו לבד?)

איזה יוווופי...../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

טוב אני אבוא... איזה מצויין, אני במילא צריכה להיות בת"א באותו היום, אז זה מסתדר לי בול.
עושים שוב פיקניק טיבעוני?

Neta558

New member
מגיעים? שרשרו ../images/Emo45.gif בתגובה...

סתם שכולם ידעו מי מגיע, כמה אנשים בערך נהיה וכו´... (וכי אם אחד שאל, בטח עוד תהו...)

../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo73.gif../images/Emo122.gif

כן, כמו שראיתם בכותרת, גם אני צריכה הסעה (מחיפה הרחוקה) למפגש הפורום (אם אתם רוצים שאני אגיע כמובן...). אם מישהו יכול, אשמח אם תצרו איתי קשר לאימייל [email protected] או במסר הטיפשי (האישי
)

rastotman

New member
היתנצלות

אני כנראה לא אגיע, קר ויקר, אבל אני מצפה לשרשורי חוויות ובדיחות אישיות שאני לא אבין שיתפרשו על כל העמודים הבאים, אז בבקשה אל תאכזבוני
.

Neta558

New member
אבל..אבל...

אם לא תגיעי, אנחנו נמשיך להתבלבל ולהגיע ש"אתה לא הגעת"

דורון ק

New member
אני מאוד אשתדל להגיע!../images/Emo45.gif

אני אהיה כנה,שוב פעם ד**** אותי איכשהו עם השעה אז אני אולי אאחר קצת,אבל אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד אנסה להגיע ולרגוש אותכם! עד מתי נראה לך,תהיו שם בערך?

Neta558

New member
בשל תחנוניו המקסימים של גל...

הבטחנו (לפחות חלקנו) להשאר שם עד שמונה, כשהוא מגיע (ואני מניחה שאחרי, הרי לא נגיד לו שלום ונלך...).

אני אגיע...

כנראה שאגיע מהדרום הרחוק יחד עם גברת *ליקוק* ואולי עוד מישהי שאני אצליח לגרור, בלי תקוות גדולות...

xenocide

New member
../images/Emo45.gif

כמובן שאגיע איך אוכל לוותר על מפגש כל כך מרגש? אבל גם אני כנראה אאחר (אלא אם המורה שלי תשחרר אותי מוקדם כמו שביקשתי-כן, כן-שוב חזרות בימי החופשה...
)

../images/Emo35.gif../images/Emo45.gif../images/Emo35.gif אני מאוד מאוד רוצה...

אבל אני לא יכול להבטיח. אני נמצא באזור, ואם אסיים עד אחה"צ את עיסוקיי שם אני אגיע. מאור

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

תודה רבה לכל הנשארים למיניהם... אתם לא תשכחו את זה!

sleeping sun

New member
סתם הודעה אישית.

אנה קארנינה זה ספר פשוט מצויין! וד"א- זו הייתה סוסה, לא סוס. והוא שבר לה את הגב. ואח"כ עוד העז לבעוט בה. גררר.

למעלה