מפגש מחר - פרטים סופיים

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo41.gif בקשה ../images/Emo41.gif בקשה ../images/Emo41.gif בקשה ../images/Emo41.gif

נא להמתין לפחות עד 20:00 במפגש עד שאני אגיע
לכל אלו שרוצים לראות אותי כמובן... (אלון, נטע, ג´ון והדר - אין אפילו ויכוח!)

xenocide

New member
את יודע מה גל?

אני מוכנה לחכות לך אפילו אם כולם ילכו. וזאת כמובן אם תסכים לבוא לראות אותי בלי שאר הפורום. (שלא תבינו לא נכון אני בהחלט מעדיפה שכולם ישארו כמה שיותר כי זה רק יראה כמה כיף לנו!) אוהבת הדר

Neta558

New member
בטח שיהיה ויכוח! תמיד יש ויכוח! ../images/Emo13.gif

רק הזהר בבקשתך. אם יעל (איה את???) תעני להצעתי האטקרטיבית והמסתורית (האמנם?), אולי תפגוש גם אותה שם בשעה מאוחרת זו. ואז, תאלץ להתמודד עם האתגר הגדול מכל, תחזה במתיקות שהופכת לאימה אל מול עיניך, תחפש את העמוד הקרוב שאפשר לעמוד בצילו, תקבל מנה גדושה של... זה לא קל... מזהירה.... <לא לבעלי לב רגיש> כן כן... *ליקוק* !!! אהההההה!

אפרסק1

New member
אטרקטיבית

את בעצמך, או אולי אלו הנעליים הטבעוניות החדשות? נטע, חושנית שלי, עוד לא גיבשת את הידיעה שאף עמוד לא יפריד בינינו? חמודה. והם יהיו שם כולם, לא תוכלי לברוח (אל בין השיחים?), נטע, יומך קרב ובא! אהההה! אהה! נטע!! אהההההה!! (מי שלא ראה נטע מאחורי עמוד בימיו, לא ראה שמחה אמיתית) -יעל- (גרדנית אובססיבית עם מנגו טעים)

EaTit442

New member
הו מאן,

כותבת בשמות לא לי. ידעתי שיום אחד זה יקרה. בלופ.

Veggie John

New member
put me down למנת ליקוקים לקחת

אני ורונאל נגיע (למרות בחירת המיקום הזוועתית) ולא נזוז מחלקת הדשא העלובה הזו עד שייגש אלי איש המסתורין המכונה גל-מוד, יציג את עצמו וכן תעודות מזהות
חוץ מזה נביא גם הרבה מסטיקים ותסרוקת זוועתית אחת.

ronelalala

New member
אחחח כנפיים, לו היו לי... ../images/Emo118.gif

שטויות במיץ גזר כנפיים, תתביישי לך, התספורת שלך יפיפיה ומבליטה לך את העיניים, וזה הולם אותך עד מאוד... עם התספורת שלך וגובהי המזערי נכבוש את העולם. :)))))))))

Veggie John

New member
../images/Emo45.gif אל תקרא לי כנפיים בפרהסיה

אתה חושף את הזהות הסודית שלי!

Neta558

New member
מפגש מחר - פרטים סופיים

נפגש מחר ב16:00 בדשא שמול תחנת רכבת ארלוזרוב. לפי התחזית והמצב בחוץ, לא צפוי גשם, אך במקרה שירד נתחבא לנו תחת הגג הכחול מנצנץ של עזריאלי. כל המגיעים מוזמנים להביא עימם מזון טבעוני משובח מעשה ידיהם (או שתיה, למשל). אם מישהו יכול להביא דברים משמחים אחרים כמו שמיכה, כלים רב פעמיים, כלי נגינה (פסנתר כנף, מישהו?) או חברים נוספים - נשמח שבעתיים. בזכותו של גל, אנחנו מבטיחים להשאר שם עד שמונה, ואחרי... מי שמאחר, לא יודע איפה זה, לא בטוח איך נראה דשא וצרות אחרות, מוזמן לשלוח לי מסר על מנת לקבל את הטלפון שלי ליצירת קשר במקום. שימו לב שבהמשך השרשור יש גם בקשות לטרמפים. אם מישהו מגיע ברכב ורוצה חברה, מוזמן גם לשרשר הצעת טרמפ לאחרים. יום טוב לכולם, נתראה מחר, נטע

Neta558

New member
מקפיצה צה צה

כדורי השוקולד המשודרגים כבר מוכנים, והפעם הם לא ימסו מהשמש
נטע (שבכלל לא רצתה להכין שוב כדורי שוקולד, אבל מפחדת להגיע עם משהו אחר)

למעלה