באיזה יום של הבוע המפגש?
P p a l o m a New member 31/10/05 #40 איפה בדיוק המפגש ? אפשר לכתוב../images/Emo140.gif לי במסר?..תודה
ה היחידהjud New member 31/10/05 #39 ../images/Emo41.gif וכמובן שאני. איך אפשר בלעדי??? הפעם שיחקנו אותה צפונים. יש לנו מפגש קל"ב.....
M magy New member 31/10/05 #42 ומי לוקח אותי?????????../images/Emo3.gif גם אני רוצה......גם אני רוצה....... באותה הזדמנות....אני מבקשת להודיע.... על פתיחת פורום חדש המיועד לבני חמישים + . פורום היכרויות לאנשים פנויים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1399 תודה למנהלת... ולכם. (לא מצאתי אף עוף פנוי.....אוף טופיק .)
ומי לוקח אותי?????????../images/Emo3.gif גם אני רוצה......גם אני רוצה....... באותה הזדמנות....אני מבקשת להודיע.... על פתיחת פורום חדש המיועד לבני חמישים + . פורום היכרויות לאנשים פנויים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1399 תודה למנהלת... ולכם. (לא מצאתי אף עוף פנוי.....אוף טופיק .)
M magy New member 31/10/05 #43 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
E emmy5 New member 31/10/05 #44 מגי ,נשמח לפגוש אותך , אבל עם מי את באה? עם כל המשפחה?אפשר לדכת מה אומרים הארבע כוכבים?
E emmy5 New member 31/10/05 #46 מגי , את באמת גדולה , אבל לא ידעתי אנחנו מכירים את רוב , באים עם האישה או החבר ,בעל לך יש שלושה
M magy New member 31/10/05 #47 אני אגיע עם עוד מישהי עם עצמי....... יש מקום? הכוכבים.....זה בגלל ששכחתי בהודעה הראשונה.....
א אנימו New member 1/11/05 #56 האמת- לא התעמקתי מרוב שמחה שנפגשים. אבל אם רוצים אפשר לחגוג הכל: הולדת הפורום (ברית ? ), יום הולדת לחברים, מה שמחליטים. חופש בחירה והחלטה.
האמת- לא התעמקתי מרוב שמחה שנפגשים. אבל אם רוצים אפשר לחגוג הכל: הולדת הפורום (ברית ? ), יום הולדת לחברים, מה שמחליטים. חופש בחירה והחלטה.
ש שוש פרסלי New member 1/11/05 #57 ../images/Emo41.gif יההההההה גם אני רוצה לבוא,,,../images/Emo6.gif אם יש מישהו(הי) מעכו,,,,,,מוכנה להשתתף בהוצ נסיעה. אחכה לו בגשר "ווטרלו" על הכביש הישן עכו נהריה, יש רק גשר אחד, אחרת איך אבוא ואין לי ו- מראש למתנדב(ת)
../images/Emo41.gif יההההההה גם אני רוצה לבוא,,,../images/Emo6.gif אם יש מישהו(הי) מעכו,,,,,,מוכנה להשתתף בהוצ נסיעה. אחכה לו בגשר "ווטרלו" על הכביש הישן עכו נהריה, יש רק גשר אחד, אחרת איך אבוא ואין לי ו- מראש למתנדב(ת)