חחחחחח אל תחשוב אפילו שאתה לא בא אתה בא.
ח חיידק הסלמונלה New member 11/7/07 #22 סורי לא יכול לבוא;[ תעשו עוד מפגש או משהו יום שלישי זה לא טוב כ"כ|קבעתיעםחבריםבלהבלהבלה|
G GrEeNgIrL3 New member 11/7/07 #21 לצערי לא.. יש לי יומולדת באותו היום.. (ולא סתם יומולדת.. זה 18..) אז אני רוצה לעשות משהו עם כל החברים שלי.. אולי נעשה עוד מפגש באוגוסט .. ואז אני אוכל לבוא..
לצערי לא.. יש לי יומולדת באותו היום.. (ולא סתם יומולדת.. זה 18..) אז אני רוצה לעשות משהו עם כל החברים שלי.. אולי נעשה עוד מפגש באוגוסט .. ואז אני אוכל לבוא..
S S u p e r S h e e p New member 12/7/07 #27 אופסיק, זה באמת יום שלישי. ../images/Emo163.gif בכל מקרה תבואו, יהיה מגניב! מי שרוצה להחליף איתי פלאפונים או משהו שיתן את המסנ שלו ונדבר מתישהו בסופ"ש.
אופסיק, זה באמת יום שלישי. ../images/Emo163.gif בכל מקרה תבואו, יהיה מגניב! מי שרוצה להחליף איתי פלאפונים או משהו שיתן את המסנ שלו ונדבר מתישהו בסופ"ש.
S SofiJoeArmstrong New member 12/7/07 #35 כי יש לי הורים מניאקים והם לא מרשים לי ללכת לת"א -.- תצחקו עליי.
S S u p e r S h e e p New member 13/7/07 #38 בת כמה את? ../images/Emo163.gif גמני לפני גיל 13-14 לא הלכתי לת"א, שלא לדבר על ללכת לבד.
א אפרת306970847 New member 13/7/07 #39 איפה אתן גרות? אני בגיל 9 או 10 הלכתי למפגש הראשון שלי,ואז הרוב היו בו בני 16 :-|
L l i o r a n g e New member 13/7/07 #43 כן, אבל זה מין קטע כזה של אנשים שלא יכולים ללכת לת"א ברגל, ובמיוחד כאלה שבאים מעיירות קטנות שזה מסובך להם להגיע.
כן, אבל זה מין קטע כזה של אנשים שלא יכולים ללכת לת"א ברגל, ובמיוחד כאלה שבאים מעיירות קטנות שזה מסובך להם להגיע.
A a fix for Nix New member 13/7/07 #47 אני באה ../images/Emo11.gif בלווא הכי יש לי כנס עתודה ב-3 בבית החייל