מפגש- סיכום.

Alexis14

New member
מפגש- סיכום.../images/Emo113.gif

מפגש הפורום הראשון יתקיים ביום רביעי, ה-4 לדצמבר, בשעה 11 בבוקר, בעזריאלי בתל-אביב. כל מי שמתכנן לבוא- נא לשרשר להודעה הזו, ולהודעה הזו בלבד, את הסמלים
או
. מי שיכול לבוא- שישלח אליי במסרים פרטים עליו (שם, פלאפון, אימייל), ונועה (נועה הרשקוביץ) תשלח אליו, גם במסרים, את מקום המפגש. אח"כ אני אכין דף קשר עם פלאפונים, ועם כל הפרטים, גם מה מומלץ להביא והכל. אני אשלח אותו לכל אחד באימייל. מובן? עכשיו, ביום המפגש- אני אכין שלט גדול שיהיה כתוב עליו ´פורום התאומות אולסן בתפוז´, וככה נזהה אחד את השני. שיהיה לנו מפגש נעים... מוטי- אתה יכול למחוק הודעות מנצלות? זה שרשור חשוב... תודה.

Bla©k ¢At

New member
יששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

ישששששששששש
אמא שלי תיקח אותי
ואני אשלח אליך מסר

RinRan

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

אמא שלי תיקח אותי

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gifיפ.. אבל......

....את לא כועסת עלי או משו

../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif../images/Emo85.gif

יששש:)
אריאלה לא תוכל לבוא ב-4 היא ניראה לי כתבה בשירשור למטה וממש כעסה

Alexis14

New member
לא...../images/Emo113.gif

היא התכוונה שהיא לא יכולה בימי שישי בשעה ארבע, לא?

RinRan

New member
לא......./images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

היא התכוונה שהיא לא יכולה בין התאריכים 1.12-4.12 כי היא יוצאת לטיול של הצופים עם החניכים שלה

Alexis14

New member
גאד....../images/Emo113.gif

אריאל´וש- אני כל כך מצטערת! אני כל כך עצובה עכשיו... גאד... מה אני אעשה?? טוב, אז אפשר להעביר את המפגש ליום חמישי- ה5 לדצמבר. אני לא אוכל לבוא, אבל זה עדיף על זה שאריאלה לא תבוא.... אם אתם רוצים- אני עדיין אעזור לכם לארגן הכל.

RinRan

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

אפשר לעשות גם 2 מפגשים

RinRan

New member
ו......../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif

אפשר בכל זאת לעשות ב-4.12 ונעשה עוד מפגש למשל בהמשך החופש, או באחד מסופי השבוע, ואז מי שלא יכול לבוא ב-4.12, יבוא למפגש הבא
אני מבטיחה שאני אבוא ל-2 המפגשים
אפשר לעשות ככה
פליייייז
אני פשוט רוצה לראות את כולם

ברור:))../images/Emo85.gif

כימאט בכל פורום עושים כמה מפגשים כדי שכולם יוכולים לבוא יאן מה לעשות ולא כולם יכולים בבאותם תאריכים ברררור שגם אני מתה לראות את כולם

למעלה