מפגש- סיכום.

ביום חמישי אני לא יכולה../images/Emo4.gif../images/Emo85.gif

נדבר אחר כך מה שתחליטו תחילטו :) הכי הרבה אני לא יבוא ובמפגש הבא אני יבוא

Alexis14

New member
לדעתי.../images/Emo113.gif

כדאי שהמפגש ישאר כמו שתיכננו, ויהיה עוד מפגש.

Alexis14

New member
חשוב!../images/Emo113.gif

המפגש יתקיים כמו שתיכננו, ויהיה עוד אחד, לא ברור מתי. מי שיחליט סופית על התאריך והשעה של השני יהיו אריאלה וכל שאר האנשים שלא יכלו להגיע למפגש הזה. הם יחסרו לנו במפגש הזה, אבל הם יקבלו דיווח מלא על מה שקרה...
. מה יקרה במפגש עצמו: כל מי ששלח לי מסר (מי שעדיין לא עשה זאת- להזדרז!) עם כתובת האימייל שלו, יקבל אימייל עם פרטים על המקום, שעה, מה כדאי להביא, ודף קשר. אני מכינה את הדף הזה- כך שאתם לא צריכים לדאוג. פעילויות בזמן המפגש: אני מציעה שכל אחד יחשוב לבד או בזוגות על משחק או פעילות, ויגיד לי במסרים או באימייל. אני אחשוב גם על כמה פעילויות, אם כמה אנשים יציעו את אותה פעילות- אני אגיד לשניהם, והם יכינו את המשחק יחד. אם לאחד מהם יהיה רעיון נוסף, הוא יבצע גם אותו. אני אכתוב על כל הפעילויות המתוכננות בדף המידע. זהו.

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo31.gif

אני הולכת להצגה של צ´יקי בת"א... באותו יום, וזה יוצא קרוב מדי למפגש... הייתי רוצה לבוא.. חבל...

Alexis14

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo113.gif

כמעט אף אחד לא בא.... רק שתדעו- רק חמישה, כולל אותי, ´נרשמו´- ומי שלא ירשם לא יידע את הפרטים

cartasf

New member
../images/Emo45.gif

אבל אין לי פלאפון ואני לא בטוח שאני אוכל להגיע אבל אני אנסה...

../images/Emo31.gif

אני לא יכולה.. באותו היום זה גם היום הולדת שלי וגם יש מפגש פורום של פורום אחר שאני בטוח הולכת.. והם ארגנו את זה מסוכות.. אז לא משנה פעם הבאה..

boli bop

New member
../images/Emo45.gif אני יהיה שם - כנראה אני אכתוב

עוד הודעה בקשר לאם אני בטוחה אבל רוב הסיכויים שכן

boli bop

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני רוצה להרוג את עצמי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גיליתי שבתאריך הזה אני לא יכולה כי אני הולכת למופע של מיומנה בבוקר !!!!!!!!!!!! אולי אפשר לשנות את זה בבקשה בבקשה בבקשה כי אני מחכה לזה שנים ואני לא יכולה
בבקשה אני מתחננת אולי גם לילדים אחרים י בעיה אולי ליום חמישי ? בבקשה בבקשה אני רוצה למות !!!!! אוףףףףף בבקשה בבקשה אני אבודה ! בבקשה תדחו את זה או ליום חמישי או ליום שלישי או שני !!!!!!!! מה לעשות כדי שתדחו את זה ? בבקשה אני מתה ! אני אעשה הכל ! הכל! תעזרו לי בבקשה - תתחשבו בי בבקשה !!!!!!!!!!!

מותתק!!!!../images/Emo85.gif

זה רק בבוקר אחר כך עוד ניההי שם תבואי אחר כך יפו ותל אביב זה לא רחוק מי יודע מה

וואט אבווט מוטי ? ו-לרומי../images/Emo70.gif

מוטי-למה אתה לא מצביע אם אתה יכול לבוא או לא
רומי-תראי היינו רוצים לדחות את זה, אבל אם נדחה, אני כבר לא חושבת שזה יצא לפועל, כי יהיה בלאגן וזה...והכי עדיף לעשות את זה באותו היום שקבענו, וחוץ מזה, יהיה עוד מפגש, וחסר לך שאת לא באה אליו, כי אני מתה לראות אותך
אז נתראה שם
רומו´ש-דונט בי דיספויינטד!

boli bop

New member
איך לא ? אני מתה ../images/Emo7.gif אי אפשר לדחות

את זה בשבילי ? בבקשה אני מתה לבוא אל תעשו לי את זה ואני כן לוקחת את זה קשה כי רציתי לבוא לפגישה הראשונה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה אי אפשר לדחות את זה או אולי להעביר את זה ליום שני או שלישי ? אני מתחננת אני לא יודעת מה לכתוב כדי שתתחשבו בי בבקשה !!!!!!!

לכולם../images/Emo4.gif../images/Emo85.gif

אף אחד בכלל לא יכול לבוא כיאלו מה ניהי 4 ילדים
לא שווה לדחות את המפגש לפסח

למעלה