מפגש סיעור מוחות

אני לא פוסלת עבודה שיתופית.../images/Emo6.gif

נהפוכו... אני מעודדת עבודת צוות. אשמח שתגשר ביננו. תודה פיני

pinibs

New member
נהדר ../images/Emo13.gif

אדבר איתה ביום יומיים הקרובים, ואעדכן אותך בהמשך. פיני

הזמנה לרעיונות ולשיתופי פעולה

זה השלב לכל מי שמכיר גורמים שיכולים לעזור למיכל לצאת לדרך, לתרום טיפים וכיווני דרך. למשל - חברות הסעה שמוכנות להסיע בריכות שחייה שמוכנות להקצות זמן בתי ספר לחינוך מיוחד שיכולים לרצות בתוכנית מועצה מקומית באזור השרון שמוכנה לקחת חלק חברת בגדי ספורט או בגדי ים שמוכנה לתת חסות הורים לילדים עם מגבלות שעדיין לא ניסו ללמד את ילדיהם שחייה וכל כיוון נוסף - מוזמנים תודה על ההקשבה בלב פתוח, אמיר

אהוד ש

New member
לימוד שחייה לילדים עם מוגבלויות

שלום מיכל, יתכן שפיספסתי, אבל האם שיעורי השחיה בתשלום? האם ההורה משלם, או שיש גורם מממן אחר? ראיתי ששוחחתם הרבה על מה התכנים שאת מעניקה, ומה את עושה ואיך... אני מציע לחשוב לרגע מי "הלקוח" שלך. אני אנסה ליצג אותו בשביל קידום הנושא. אז אני אב לילד בן 6 עם 'הפרעה' כלשהי, שפוחד ממים ובריכה, שלא נדבר על ים. הייתי רוצה שהילד שלי: לא יפחד מבריכה / ים. ילמד לשחות ברמה סבירה. יסתדר חברתית עם ילדים אחרים (אולי יצמחו לו חברויות). הייתי רוצה ששעות השיעור יסתדרו לי עם שעות העבודה שלי. חשוב לי מאוד להרגיש בטוח עם המורה, ולדעת שהילד שלי בידיים בטוחות. חשוב לי שהבריכה מאושרת מבחינת תקנים, שיש שירותי הצלה, ע"ר וכו'... בשניים שלושה שיעורים הראשונים, אני אבוא עם הילד ואתרשם מהמורה, אבקר אותה - הרי חשוב לי שהילד בידים בטוחות ומקצועיות. אם לדוגמא המורה תתרגל את הילדים לבלוע מים במכוון כחלק מתרגיל, זה יתן לי תחושה שהמורה מכין טוב את הילד שלי לבליעת מים באמצע השחיה, ואולי הוא לא יכנס לבהלה או איבוד עשתונות במים עמוקים! חשוב לי מאוד המחיר שלא יהיה יקר מידי. אם זה חינם... יכול להיות שאני אהיה פחות מחוייב ואם יהיה לי לחץ בעבודה נוותר מידי פעם על השיעור (אני אפצה את בני בממתק או משהו). חשוב לי להיות גאה בילד שלי ואני רוצה לראות הישגים כלשהם שיעשו לי נחת, או אולי להשוויץ בו... מקווה שהארתי את נושא הלקוח שלך. במתן שירותים חשוב להבין ולהתיחס ללקוח גם אם במקרה זה נראה לך שההורה משני והילד הוא הלקוח העיקרי. אהוד, קהילת סינקופה

פרוייקט לימוד שחיה לילדים עם מיגבלו

לילה טוב, זו הפעם הראשונה שאני לוקחת חלק פעיל בפורום דרך האינטרנט.... ההודעה על פרוייקט זה הגיע אלי דרך קהילת סינקופה - קהילה אליה אני שייכת. אשמח לקחת חלק פעיל בפרוייקט זה. ממי סולטן קהילת סינקופה

ברכות על האמון והספונטניות

ברוכה הבאה ממי החלק הוירטואלי הוא אמצעי כדי לחולל את החלק המלא והמציאותי, האנושי, כך זה בשבילי ואני שמח שהגעת דרך קהילת סינקופה. אז ברשותך יש לי כמה שאלות : 1. מה הרגשת כשקראת את ההודעה בפעם הראשונה ? 2. קראת את ההודעה של מיכל מנדל ? 3. מה היית רוצה לעשות, האם את מהתחום ? 4. לאן הכי רחוק את רואה שהפרוייקט הזה יכול ללכת . . . 5. משהו על קהילת סינקופה עבורך תודה, מוזמנת לקחת חלק היום בערב אמיר דרור

תודה

תודה על החיזוקים - למרות שאני מתחום המחשבים קשה לי עם פורומים עדיין (טכנית). מקים קהילת סינקופה שלח לנו link לאתר בכלל ולמודעה בפרט. קראתי לכתבה והגבתי מבלי הרבה לחשוב עד לאן הפרוייקט יכול להגיע או מה אני יכולה לתרום. הגבתי כי אני רוצה לעשות משהו. אחרי מספר שנים ללא עשיה חברתית או עבודה עם נוער/ילדים (משהו שעשיתי המון בעבר), נראה לי שכדי לחזור לעשות משהו. תודה, ממי

תרומה

לא הרבה האמת. יש לי נסיון עבודה עם ילדים מוגבלים. נסיון ישן בלימוד שחיה - בתי ספר. אך אין נסיון בשני הדברים בו זמנית. תרומה ?? - בעיקר רצון !!

ArieJ

New member
מיכל יישר כוח

שלום מיכל. מאחל לך המון הצלחה, ומתגעגע לימי בה"ס עמית הטובים ההם. אריה יעקבי

למעלה