מפגש עם פסי רכבת?

london6

New member
מפגש עם פסי רכבת?

שלום לכולם לפני כמה ימים הגעתי למפגש עם מסילת רכב נעמדתי לפני המחסום הסתכלתי שלא בה לי רכבת לא רעיתי כלום וברגע שהתחלתי לנסוע האור האדם נדלק לי והמחסום התחיל להסגר עם איתי נשאר במקום הוא היה נסגר לי על השמשה של הרכב ולחן המשכתי לנסוע האים יש מדר רע במה שעשיתי והאים אני צפוי לקבל הזמנה לבית משפט?

only god

New member
הסיפור שלך קצת לא מסתדר

אני אספר את הסיפור קצת אחרת ותגיד אתה אם זה נכון או לא? התקרבת לפסי הרכבת - ראית את הרמזור נדלק. חשבת לעצמך - אני במהירות גבוהה ואני לא אספיק לעצור / אני אצליח לעבור לפני שירדו המחסומים, כשהגעת למחסום - המחסום החל לרדת - נלחצת, נתת "גז" וברחת מהמקום. אז ככה - אם לא נתפסת - אתה לא צפוי לקנס או העמדה לדין. החיים שלך היו נתונים בסכנה ממשית ומידית - חבל עליהם. בשביל עוד דקה המתנה לא שווהה השתלה של מאות טונות של פלדה בפרצוף / גוף / רכב שלך. שים לב להבא והזהר יותר. בהצלחה.

london6

New member
ממש לא ....

מה שרשמתי זה בדיוק מה שהיה מילה במילה עמדתי לפני המחסום שלי

london6

New member
*ממש לא...

*מה שרשמתי זה בדיוק מה שהיה מילה במילה עמדתי לפני המחסום

only god

New member
האור האדום נדלק כמה שניות ארוכות

לפני שהמחסום מתחיל לרדת. לא יתכן שהאור נדלק ומיד אחריו המחסום יורד. לגבי מקום העצירה שלך - אתה אמור לעצור לפני קו העצירה (במידה ויש) או לפני העמוד של המחסום ואז אתה בטוח לחלוטין. אני מצטער אם נשמע שאני לא מאמין לגרסתך. כנראה שלא הבנתי נכון את דבריך ולא פירשתי נכון את הפרשי הזמנים בין הארועים

london6

New member
טוב תודה גבר...../images/Emo13.gif

עברתי את קו העצירה ואז האור אדום נדלק לי עם איתי עוצר במקום בסופו של דבר המחסום היה נסגר אלי וגבר אין לך מה להצטער אני די בטוח שעם אני איתי במקומך איתי חושב כמוך

istvl

New member
במידה ו-.......

במידה ושוטר היה תופס אותך אז כן הייתה חוטף דוח אבל תקווה שלא היה שם מצלמה שצילמה את מספר הרכב שלך ואז אתה עשוי לקבל הזמנה לבית דין . בכל מקרה מרגע שפועל הרמזור ומצלצל הפעמון יש מספיק זמן כדי לעבור את המסילה מבלי שהמחסום יורד , כך שאני מצטרף להערה הקודמת שקיבלת בפורום שמשהו לא מסתדר בפעולות שעשיתה מול המצבים שקרו בשטח בהם ירידת המחסום בפתאומיות. בהצלחה.

be_roo

New member
לא מובן לי למה בכלל נעצרת

אין כל חובה לעצור לפני כל מפגש עם מסילה. וגם אם החלטת שיש סיבה לעצור, הרי שעצרת במקום הלא נכון, היה עליך לעצור לפני מיקום המחסום. התקנות אומרות: (א) בנסיבות האמורות להלן חייב נוהג רכב המתקרב למפגש לעצור את רכבו לפני קו העצירה, ובאין קו עצירה - לפני המחסום הקרוב, ובאין מחסום - במרחק של לא פחות מארבעה מטרים לפני פס המסילה הקרוב, ולא ימשיך בנסיעה אלא לאחר שנפתח המחסום או פסק אות האזהרה, ובאין מחסום או אותה אזהרה - לאחר שעבר הרכב הנוסע במסילת הברזל (להלן - רכבת); ואלה הנסיבות: (1) רכבת מתקרבת נראית, נשמעת או משמיעה אות אזהרה; (2) מוצב לפני המפגש תמרור המורה על עצירה; (3) ניתן אות אזהרה על התקרבות רכבת, בין בדגל, בין באמצעות עדשה אדומה מהבהבת שמותקנת ליד תמרור המציין מקום מפגש ובין בכל דרך אחרת; (4) המחסום שלפני המפגש חוסם את הדרך או חלק ממנה או מתחיל להתנועע לקראת חסימת הדרך או פתיחתה.

למעלה