מפגש פאגאני בספטמבר (במולי בלומס)

gwizard

New member
מפגש פאגאני - מה נהיה ???

גרסיאלה או ג'סטין, מה קורה עם המפגש הפאגאני הבא ? אנו מחכים.....

Justin Angel

New member
מפגש פאגאני בספטמבר (במולי בלומס)

שלום לכולם, אנו מתכבדים להזמינכם למפגש הפאגאני אשר יערך ביום חמישי ה-8 לספטמבר. ניפגש בשעה 19:30 בפאב "מולי בלומס" תל-אביב ברחוב מנדלי מו"ס 2. לפרטי הגעה בלבד ניתן להתקשר לפאב בטלפון 03-5221558. פרטים נוספים (תפריטים, מחירים, מפה וכיו"ב) זמינים באתר הפאב. קטינים לא יוכלו להצטרף למפגש זה עקב מדיניות הפאב. לפרטים נוספים על המפגש ניתן ליצור קשר עם המארגנים: ג'סטין:פלאפון 0546-567789 או אי-מייל [email protected] גרסיאלה: פלאפון 052-5115694 או אי-מייל [email protected] נשמח לראותכם, גרסיאלה וג'סטין

Heathen Dawn

New member
יופי ../images/Emo13.gif

סוף סוף. כבר התחלתי לחשוש שהמפגש בשאטו דארדן הוא סוף הסיפור. מנדלי מו"ס - אצטרך להסתכל במפה כדי לברר האם אני צריך לשנות קו.

נדב פ1

New member
אוהו ,

אני ככל הנראה אגיע . מלבד ההזדמנות לפגוש אוסף של אנשים מרתקים ומאלפים , אני אשמח לסגור חשבון עם ג'סטין על האיומים שלו ( אף על פי שגם הוא מרתק ) .

Heathen Dawn

New member
אני לא מגיע

כי: 1. אני שונא פאבים. האווירה בהם מעיקה עליי. אני מרגיש ככה מאז ומתמיד. ואני לא יכול לשתות משקאות אלכוהוליים, מסיבות רפואיות כאמור, אז אין לי מה לעשות בפאב. 2. יותר מדי אנשים לא מגיעים בגלל מגבלת הגיל (טורי, Wing Chan) או דברים אחרים (מיםכחולים, מורגיין). מי כן יהיה שם? בין היתר, שני אנשים שאין לי מה לעשות חוץ מלריב איתם. אני נמצא עכשיו בשלב מאוד עדין בחיים הרוחניים שלי, ודיונים תאולוגיים עקובים מדם הם הדבר האחרון שאני צריך.

gwizard

New member
ההפסד כולו שלך

כי במפגשים אנו לא רבים, כמו שאתה יודע היטב, בשביל זה יש פורומים. לרוב לאנשים יש בעיה לדבר כמו שהם מדברים בפורום פנים מול פנים. חוסר ביטחון עצמי וזה שלהבדיל מאינטרנט אתה ממש יכול לראות את בן שיחך מולך בתוך קבוצה של אנשים מסביב וודאי משחקת תפקיד חשוב. אף אחד לא מכריח אותך לשתות, כמו שאמרתי לטורי. אתה תמיד יכול להזמין קולה או כל משקה לא אלכוהולי אחר. האווירה בפאב הספציפי הזה היא סבבה לגמרי, זו הסיבה שהוחלט להיפגש שם. אני אישית יותר מחבב את הפאב הזה מאשר לשבת על האדמה בפארק הירקון כאשר מסביבך חולפות מכוניות מעלות עשן. ולגבי הערתך על אנשים שאתה לא מעוניין לפגוש, אני מניח כי אחד מהם הוא אני - אם אתה כותב בפורום שלכולם יש גישה אליו, בדיוק כמו שאתה מדבר בתוך קבוצה של אנשים, עליך ללמוד לצפות ולספוג את כל סוגי ההודעות. החיים הם לא שחור ולבן, להתחבא מאחורי הקורסה זה לא הפיתרון שיביא אותך לצמיחה רוחנית.

ToryMaster

New member
אם להיות כנה

הסיבה היחידה שלא חוויתי שום ריב במפגש האחרון שלי הייתה בגלל שהחלטתי להבליג, וכי אמירה החזיקה לי את היד ממש חזק.

gwizard

New member
הערה למגיעים ברכב

אל תגיעו ברכב. באיזור מוליס אין חניה, אין מקומות חניה, אין חניונים ממש קרובים. החניון הכי קרוב הוא במרחק משהו כמו 10 דקות הליכה. הכי טוב להגיע בקו 4 של דן העוצר בבן יהודה (רחוב מקביל לירקון ונחצה ע"י מנדלה מו"ס). הפאב ממש על פינת רחוב הירקון. גם אני כמו נדב אשמח להגיע למפגש ו..."לדון"...עם ג'סטין יקירנו על אי אלו מילים הנפלטות מפיו המצחין.

gwizard

New member
שטויות במיץ

יש שני חניונים בתשלום ברח' הירקון כמעט צמודות זו לזו ואולי דקות הליכה. זה עולה שם או 20 או 15 לכניסה חד פעמית אם אני זוכרת נכון. חוץ מזה, מאוד קשה שם למצוא חניה בכחול-לבן.

Justin Angel

New member
הערה יותר חשובה למגיעים ברכב

תביאו נהג שלא ישתה במהלך הערב.

Heathen Dawn

New member
פאב אירי, הא?

זו עוד סיבה למה לא כדאי לאף אחד להגיע ברכב. אלא שאני לא אצטרף לחגיגה, משום שאני לא יכול לשתות משקאות אלכוהוליים. תבינו, חלק מהלימודים שלי בתור סטודנט לאסלאם זה לימוד הנושא בדרך של חוויה אישית. סתם, סתם. זה מסיבות רפואיות. מה שכן, פעם הבאה שנדב ירגיז אותי, אני אחר כך אוכל להגיד שזו הייתה התנסות אישית בעריכת ג'יהאד.

נדב פ1

New member
../images/Emo8.gifהתנסות אישית בעריכת ג'יהאד?

אתה מאיים עליי בעריכת ג'יהאד נגדי בהתבסס על הידע שלך באיסלאם ? אין בעיה חביבי , אני בטוח שהקולגות שלך ישמחו להסביר לשוטרים על המשמעות האתימולוגית של המילה Assasin על כל המשתמע מכך , והמבין יבין ...

אה, ברור שאני אגיע

כי אני בכלל לא מתחילה מכינה קד"צ ברביעי לספטמבר.
אוף איתכם!

Justin Angel

New member
לא נשמע קשור.

שבת ראשונה בצבא תמיד משחררים הביתה. אאל"ט זאת פקודת מטכ"ל.

אני מתחילה את המכינה

ברביעי לספטמבר, והשבת הראשונה בבית תהיה ב16. מכינה קד"צ לא קשורה לצה"ל, כבר הסברתי לך את זה. זה כמו שנת י"ג, אני עדיין אזרחית.

למעלה