מפגש פאגאני בספטמבר (במולי בלומס)

Justin Angel

New member
תדפקי נפקדות.

מה יעשו? יתנו לך מבט חמור?

לא שזו בעיה בשבילי

לעזוב את המכינה מתי שאני רק רוצה. אבל אני לא יכולה לעזוב בשבוע הראשון שלי שם, וגם לא בחודש הראשון שלי שם. מעבר למכינה עצמה ולתכנים שלה, שאלו דברים שהתחייבתי אליהם בשביל עצמי בלבד, ולכן אני יכולה לשנות אותם כמה שאני רוצה, אני מחוייבת גם לאנשים בקבוצה שלי. אני לא יכולה לעזוב את המכינה בשבוע הראשון, בשיא הגיבוש וההיכרות עם כולם.

Wing Chan

New member
ומה עם אני מביא איזה

כמה גינסים מבחוץ?
עדיין לא יתנו לי להיכנס (ז"א, לא קונה מהם)?

ToryMaster

New member
הא

משום מה ממש הייתי בטוחה שזה משורשר אלי
|לישון||להחליף משקפיים|

RainBird

New member
../images/Emo45.gif בא. וגורר איתי את בת הדודה שלי. תבקשו יפה אולי היא תביא בראוניז.

נדב פ1

New member
תגיע , תגיע ...

אנחנו צריכים לגאול הדוניסט ונהנתן כמוך מעוונותיך , עוד נעשה ממך *גבר גבר* ביום מן הימים ...

ebony

New member
למה לעשות ממנו גבר גבר... מה הוא

עשה רע שהוא צריך להשתייך לחבורת זכרים עלובה מהסוג של גבר גבר.......
מעדיפה אותו כמו שהוא המכשפה האהובה עליי.....

נדב פ1

New member
היי את !

את צודקת בהחלט , חלילה לא הייתי רוצה לראות אותו כמו גבר-גבר ארץ-ישראלי מצוי , ואני לא מקנא במי שבאמת ובתמים ינסה להפוך אותו לכזה בטיפשות רבה .

ebony

New member
../images/Emo12.gif אנחנו מסכימים על משהו......

רגע היסטורי התרחש כאן

ToryMaster

New member
כמובן שלא אגיע

רק אוסיף ואציין שבעיני זה די דפוק, לקבוע מפגש שידוע שחלק לא קטן ומהקהילה המצומצמת במילא, לא יוכל להגיע אליו.

ToryMaster

New member
17

ויש לציין שמקומות כאלה לא ממש מאפשרים כניסה של קטינים [יש כאלה שהולכים עד גיל 21].

Justin Angel

New member
בנושא הקטינים

כבר שלוש שנים אנחנו מתכננים מפגש במולי בלומס. תמיד היה ידוע שיהיו מפגשים אשר יהיו מוגבלים בגיל מינימלי. כמו בכל פאב, תוכלי להיכנס עם אפוטרופוס חוקי.

ToryMaster

New member
שניה

אני אביא את אבא
ובכן, אני לא אומרת שלא תקיימו את זה, כי אני מבינה למה אתם רוצים, אבל אני חייבת להביע התנגדות ולקוות שזה לא יקרה שוב, או שיקרה כמה שפחות.

gwizard

New member
את תמיד יכולה להתנחם בעובדה

שלפחות לא יהיה לך העונג המפוקפק לפגוש אותי. שוב.
אגב, הכלל הזה שלא מכניסים קטינים זה שטויות במיץ. הייתי במוליס עשרות פעמים והם אף פעם לא בודקים. הם לא בדקו גם כאשר באו איתנו קטינים בקבוצה. כל עוד את לא נראת כמו ילדה קטנה לא תהיה שום בעיה ואני אפילו אשמח להזמין אותך לבירה שחורה.

למעלה