כן אבל זה רחוק מידי בשבילי
נ נמצא בחלום המתוק New member 20/8/03 #22 תגובתי ../images/Emo6.gif אמממ... ת"א זה המקום שכביכול הכי פשוט וקל להגיע אליו.. צפון, דרום, מרכז.. זה המרכז שלנו..... אז אני חושב ששם יהיה הכי טוב יש גם רכבת שעוצרת ממש בקניון עזריאלי יש 34823408 קווים שעוצרים שם... נראה לי הכי נוח לכולם
תגובתי ../images/Emo6.gif אמממ... ת"א זה המקום שכביכול הכי פשוט וקל להגיע אליו.. צפון, דרום, מרכז.. זה המרכז שלנו..... אז אני חושב ששם יהיה הכי טוב יש גם רכבת שעוצרת ממש בקניון עזריאלי יש 34823408 קווים שעוצרים שם... נראה לי הכי נוח לכולם
E europe1990 New member 20/8/03 #24 כמו שאמרתי לך כבר-אין לי בעיה של תחבורה, יש לי רישיון ורכב, הבעיה היא שזה רחווווווווווק מידי בשבילי!!!!!!!
כמו שאמרתי לך כבר-אין לי בעיה של תחבורה, יש לי רישיון ורכב, הבעיה היא שזה רחווווווווווק מידי בשבילי!!!!!!!
E europe1990 New member 20/8/03 #27 אתה בכלל לא יודע איפה אני גר!!!! אני גר רחווווווווווווווק מאוד, וזה נסיעה של כמעט שעתיים וחצי!!!!!!
E europe1990 New member 20/8/03 #28 שום שעה!!! אתה בכלל לא יודע איפה אני גר!!!-אני גר רחוווווווווווווווק מאוד!! וזה נסיעה של כמעט שעתיים וחצי!!!!!
שום שעה!!! אתה בכלל לא יודע איפה אני גר!!!-אני גר רחוווווווווווווווק מאוד!! וזה נסיעה של כמעט שעתיים וחצי!!!!!
E europe1990 New member 20/8/03 #35 אמממממ נצרת עילית(אני לא ערבי!) אני תמיד רושם את זה כי אנשים תמיד מתבלבלים בין נצרת(עיר ערבית) לבין נצרת עילית(שהיא לא עיר ערבית) זה פשוט רחוק מידי בשבילי!!
אמממממ נצרת עילית(אני לא ערבי!) אני תמיד רושם את זה כי אנשים תמיד מתבלבלים בין נצרת(עיר ערבית) לבין נצרת עילית(שהיא לא עיר ערבית) זה פשוט רחוק מידי בשבילי!!
N night mistress New member 20/8/03 #29 נשמע לי סבבה.. ואפילו פורקן מתקופת המבחנים.. (אני גם מוזמנת נכון?)
D D i l D o New member 20/8/03 #37 לא! למה את חושבת שאת מוזמנת? מישו אמר לך בואי? לא! אז שבי בבית וזהוו!