מפגש פורום ב-31.8

ויימס

New member
באמת תהיתי מי לעזאזל מתקשר אליי באמצע פיזיקה.

ועוד גם ככה המתרגל היה עצבני כי איחרנו, ואני הייתי בשורה הראשונה... לקח לחיים: להסתכל על הפורום לעיתים קרובות יותר. (לא נורא, זה קרה גם לגספוד פעם. )

מ א ג ר ט

New member
רעיון טוב

בזמן האחרון זה סידור שעובד להרבה אנשים. אז כשאת באזור, צלצלי. אני אמצא לנו בית קפה עם הנחה לסטודנטים, או שתבואי לראות את המדף המבולגן שלי...

igreenwald

New member
גם אני רוצה

אני קצת בספק אם זה רלוונטי ומתאים אך אם כן שיחה פראצטית קרוב לבית ברחובות מאוד מתאים לי. האם יקרינו את הוג פזר באייקון (רצוי עם כתוביות)?

מ א ג ר ט

New member
לא יודעת,

אבל בתקווה שהתוכניה תפורסם תוך שבוע וחצי, שבועיים. ובקשר לפגישה, בכיף!

Aether

New member
הוא כן יוקרן

עוד אין תוכנייה, אבל יש כבר רשימת סרטים שיוקרנו: http://www.icon.org.il/promo07/heb/?page_id=52 סרט נוסף שיכול להיות מעניין הוא סרט הפתיחה, "אבק כוכבים", המבוסס על הספר עם אותו שם של ניל גיימן.

Aether

New member
../images/Emo45.gif לגמרי

אפילו תהיה הרצאה של עולם הדיסק, לא? את באמת הולכת להפסיד את אייקון בגלל שלושה מבחנים? איך מבחנים יכולים להיות יותר חשובים מאייקון! העיקר קראת לתל-אביב אוניברסיטת השטן... אנחנו סיימנו את המועדי א באמצע יולי, לא אמצע אוקטובר. וכל אייקון הוא אחלה אייקון. אלא אם נופלת עליו הטירונות, ואז כל מה שיוצא לך להגיע אליו זה מרתון לילי של פיירפליי, שברגע שהוא נגמר אתה גורר את עצמך לבסיס, וכל היום אתה מסטול כי לא ישנת, ואז אתה לא מרגיש טוב. לא שזה קרה לי.

Aether

New member
אממ

אין צורך להתייחס לכל השטויות שכתבתי. אני סתם מתוסכל שנכנעתי ללחץ של ההורים הפולניים ללמוד קרוב לבית והפסדתי את 'החוויה הסטודנטיאלית' או משהו כזה.

ויימס

New member
דווקא השטן יכול להיות נחמד לפעמים.

חוץ מזה, לנו היה עכשיו חופש של חודש שלם בשביל ללמוד בו! לא שזה עזר לי. הבט, אם אני לא אעבור את הסיווג בחשמל, לא אוכל ללמוד פיזיקה 2 ולעשות מעבדה בפיזיקה 1. כתוצאה מכך, לא אוכל ללמוד כימיה קוונטית בסמסטר 4, ומכאן ההידרדרות לסמים קצרה. אחרי פנטזיקון גם אני הייתי מסטולית ועייפה ועוד בטכניון, שזה יותר גרוע. ואפילו לא יצא לי לראות פיירפליי.

Aether

New member
הטכניון יותר גרוע מטירונות? ../images/Emo6.gif

אין צורך להצדיק את הצורך לעשות מבחנים... אני בטוח שגם אני הייתי מפסיד את אייקון בנסיבות שלך, אבל הייתי מאוד כועס, וקורע מחברות בחינה ושובר שולחנות עם גרזן ודברים כאלה.

The Mad Hatter

New member
איזה יופי!

בתור מאותגרת צפיה-בלתי-חוקית-ברשת-בכל-מיני-דברים, רק אתמול מצאתי חלקים מההוגפאת'ר ביוטיוב. אבל לא היה את הכל, כך שעכשיו אני בהיסטריה לראות את החלקים שלא העלו לאתר. למרות שלא אהבתי את איך שהם עשו את טה-אה-טי-מה. וראיתי גם את ההתחלה של סטארדאסט, אבל הפסקתי באמצע כי זה היה טיפונת משעמם. גם את הספר לא אהבתי במיוחד. אבל מן הסתם באייקון זה יהיה נחמד יותר מאשר מול מסך מחשב. איזה יופי. :)

למעלה