מפגש פורום ב-6 לאפריל

דקלה9

New member
כמו שכתבתי- אני מקווה שאבוא...

וגם אני התגעגעתי אלייך...

גרמה, בתיה, דקלה!

שלושתכם חיפאים! תתחברו אחד לשני, ואולי תמצאו דרכים קלות יותר להגיע...

../images/Emo31.gif בבקשה לא!!!

אני יודעת שאני לא כותבת הרבה בפורום אבל אני תמיד קוראת את ההודעות וממש ממש ממש חשוב לי שזה לא יהיה ב-6 באפריל כי יום אחרי זה אני יוצאת לטיול ואני לא אוכל! אוף בבקשה תשנו את התאריך!

אבל אבל...

למה נפגשים דווקא בהופעה??? אוף זה לא הוגן. כשאני ניסתי לארגן מפגשים זה לא הלך וכשיש אחד אנלא יכולה להגיע אליו.

דקלה9

New member
מי שיכול יבוא

ומי שלא- יבוא בפעם הבאה. אל תתבאס, יהיו עוד הזדמנויות...

דקלה9

New member
מצטערת...

אני תמיד מתבלבלת בדברים האלה... הנה הביטלטונס, כדי לפייס אותך. האם תסלחי לי???

nowhere woman

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo4.gif

אני אהיה בכפר בלום. אבל לשמחתי, אני אהיה עם הלפטופ

100police

New member
אני אהיה בבית הקט שלי

בצפון. באמת, פגישות פורום זה ממש לא העיניין שלי. כלומר זה לא שאני יהיה סתם ילד בין 11 ששמע כמה שירים וכבר ילך למפגש... זה כמו רק להתנצר וכבר לרוץ לתפקיד ישו :)

אממ..והמחיר?../images/Emo72.gif../images/Emo116.gif

בדקתי באתר שלהם, ולא כתוב מחיר (אם כי לחלק מההופעות כן כתוב), לכן הסקתי שההופעה חינם. האם זה יתכן? איך אפשר לברר?

חברים-

הרעיונות שלכם למקומות מפגש אחרים, חביבים מאוד, אבל נכון לעכשיו, מדובר על המפגש *הקרוב*, שייערך כאמור בשישי לאפריל בתל אביב, בהופעה של המג'יקל מיסטרי טור. כך, שאין טעם לשרשר תגובות על מקומות נוספים, אלא אם כן מדובר על המפגש הבא. אנחנו 3 ימים לפני ההופעה. מי שמתכוון לבוא שייסמן---->
וצריך לקבוע שעה ומקום מפגש מדוייקים. אולי אם ההופעה מתחילה בעשר, כדאי לקבוע בתשע וחצי בכניסה לבארבי. מה אתם אומרים?

tin ker bell

New member
../images/Emo45.gifאני מניחה שכן..!

אני חברה שלי ואמא שלי נהיה שם.. אמא רוצה לבוא :) אבל לונורא היא לגמרי גרובי אזזז נפגש שם..

למעלה