בסוף החופש אני בחו"ל... מה17 באוגוסט עד הראשון בספטמבר
A adva g New member 21/6/04 #27 ../images/Emo45.gif אבל אני צריכה הסבר מפורט איך להגיע מראשון לציון לבית שלך ברעננה.
T the darkest cloud New member 22/6/04 #41 זה בסדר..../images/Emo45.gif אבל תסלחי יל על הבורות.. איפה זה רעננה? כאלו לאיפה זה קרוב? וו...מישהו בא מאיור רחובות?
זה בסדר..../images/Emo45.gif אבל תסלחי יל על הבורות.. איפה זה רעננה? כאלו לאיפה זה קרוב? וו...מישהו בא מאיור רחובות?
T The Girl Who New member 21/6/04 #17 ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif יהיה לי נוח כנראה ביום רביעי (ב- 7 ליולי) למרות שזה גם תלוי אם זה נוח לכרמל....
../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif יהיה לי נוח כנראה ביום רביעי (ב- 7 ליולי) למרות שזה גם תלוי אם זה נוח לכרמל....
C cobainos New member 21/6/04 #24 לא עדיף בת"א? להרבה אנשים כאן מסובך להגיע לרעננה ,בשבילי זה 3 אוטובוסים(אם לא יהיה לי תאוטו ובד"כ יש לי רק בערב)
לא עדיף בת"א? להרבה אנשים כאן מסובך להגיע לרעננה ,בשבילי זה 3 אוטובוסים(אם לא יהיה לי תאוטו ובד"כ יש לי רק בערב)
C ChipiM New member 21/6/04 #25 אני לא אוכל... :| ../images/Emo140.gif יש לי טיול באותו תאריך.. אני חוזרת ב9/7....
C cobainos New member 21/6/04 #31 לירון,אני מתעקש שזה יהי בת"א.אין לי כסף לעשרים אוטובוסים,השעות מוגבלות,זמן הנסיעה מאד ארוך...פשוט מעיק
לירון,אני מתעקש שזה יהי בת"א.אין לי כסף לעשרים אוטובוסים,השעות מוגבלות,זמן הנסיעה מאד ארוך...פשוט מעיק
I InfeCtedShesek New member 21/6/04 #32 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif [תודה על החתימה ]
A adva g New member 21/6/04 #33 אבל עדיף בבית של מישהו, לא? מה נשעה בת"א, נסתובב בקניון עזריאלי ו...? בבית של מישהו אפשר לראות את שר הטבעות!
אבל עדיף בבית של מישהו, לא? מה נשעה בת"א, נסתובב בקניון עזריאלי ו...? בבית של מישהו אפשר לראות את שר הטבעות!