מפגש פורום דוקטור הו באייקון - שלישי ב-18:00

מפגש פורום דוקטור הו באייקון - שלישי ב-18:00

אני חושבת שהכי כדאי זה להיפגש במתחם מחוץ לאשכול. ליד מגרשי הכדורסל, ביניהם לבין האשכול עצמו, יש אבנים גדולות כאלה שאפשר לשבת עליהן. הן נמצאות ממש מול אזור מוצל עם שולחנות וגגון. אני בעד שניפגש ליד האבנים האלו. תוכלו לזהות אותי לובשת את החולצה הזו: http://www.teefury.com/archive/1414/Sing_Along_with_the_Horrible_Doctor/ אייקון
אייקון נערך במתחם אשכול פיס, שפרינצק 4 תל אביב, הכניסה מרחוב הארבעה - שימו לב שהכניסה הראשית לאשכול נחסמה עקב עבודות בכביש, אז הכניסה היא ממגרשי הכדורסל, טיפה יותר קרוב לסינמטק. לעוד פרטים ותחבורה ציבורית: http://www.iconfestival.org.il/2011/visitors_info/arrival_parking-2/ בבקשה תגיעו בזמן, אני לא יכולה להישאר הרבה ולא רוצה לחכות לבד ושאף אחד לא יגיע
אז בואו, הוריי, פאן! ואז ב-20:00 בואו לראות את דוקטור הוריבל
|Shameless promotion|

limors2

Active member
../images/Emo45.gif

מקווה להגיע בזמן, אבל אני תלויה באגד שלפעמים בחגים מתעלמים מזה ש200 אנשים מחכים ל480 ומוציאים רק אוטובוס אחד בכל פעם.

DontEvenBlink

New member
אני באה!! D:

אני אגיע בערך בשתיים וחצי לתל אביב, עם חברתי מיה. יש משהו מעניין באייקון שאפשר להעביר בו את הזמן עד למפגש? מיה לא רוצה להכנס להרצאות או לסרטים... אולי נרצה ללכת קודם להסתובב בדיזינגוף סנטר, אחרי הכל לא יוצא לנו להיות הרבה בתל אביב.

lightanddark

New member
ידוע אם נשארו כרטיסים לדוקטור הוריבל?

ולמה הם הורידו את המכירה מהאתר בלי להודיע שאפשר להזמין מהאתר רק עד זמן מסויים!? וגם אני הזמנתי את החולצה הזאת :D אבל עוד לא קיבלתי אותה :(

לא.

אבל תנסו להשיג, הרבה מצליחים. יש גם סיכוי שרבע שעה-עשרים דקות לפני תחילת האירוע ישחוררו עוד כרטיסים. זה ממש שווה את המאמץ.

lightanddark

New member
מה זאת אומרת ישוחררו עוד כרטיסים?

אם יש עוד מקומות למה אין עוד כרטיסים??

limors2

Active member
אל תתנו את שלי!!

אני עלולה ממש לאחר. אני בספק אם אני אגיע למפגש בזמן.

limors2

Active member
אם אני לא אתפוס אתכם אני אשאר לומר לך שלום!

ותזהו אותי מרחוק, אני עם חולצת המברגים הזוהרים של הדוקטור וריבר.

אני לא נציגת הכנס,

אבל בתור מישהי שהזמינה כרטיסים זכור לי שהיה כתוב במדויק מתי ואיך אפשר להזמין, ועד מתי. בכל שנה אפשר להזמין מראש כרטיסים עד היום שלפני ערב חג. כשהכנס מתחיל אפשר לקנות כרטיסים בקופות הכנס. זה ככה כל שנה, אבל גם אם זו הפעם הראשונה שלך בכנס - זה היה מצויין באתר. יש לי המון תלונות בקשר לניהול הכרטיסים של אייקון, אבל זו לא אחת מהן.

lightanddark

New member
אולי אחרי שאת נרשמת כתוב במדויק

אבל אני לא ראיתי שום תאריך אחרון להזמנת כרטיסים. הדבר היחיד שהיה כתוב זה שיש עומס על השרת של האתר (ועדיין כתוב את זה דרך אגב) מה שמרמז על כך שניתן להזמין כרטיסים. וכתוב רק: מי שיזמינו כרטיסים עד ליום חמישי, 6 באוקטובר, יזכו בהנחה משמעותית במחיר הכרטיסיות.

תחת מידע למבקרים > הזמנת כרטיסים:

מוקד טלפוני להזמנות: 054-9161268 או 054-9176126 המוקד יפעל בימים א'-ה' בשעות 22:00-18:00, לא כולל ראש השנה, יום כיפור וסוכות. http://www.iconfestival.org.il/2011/about_main/ticketing/ ובדף התוכניה כתוב גם: הסתיימה מכירת הכרטיסים המוקדמת. המכירה תתחדש בקופות הפסטיבל ביום א' בשעה 11:00. חג שמח!

lightanddark

New member
כן, ראיתי את זה...

כשבאתי להזמין כרטיסים. זה צריך להיות מידע שכתוב בדף הראשי כדי שאנשים יראו אותו ולכן יזמינו כרטיסים ולא שאנשים יראו אותו כשהם רוצים להזמין כרטיסים. אבל כשבדף הבית כתוב לך שיש עומס על השרתים בגלל הזמנות מרובות של כרטיסים אז את מניחה שזה בגלל שאנשים מזמינים כרטיסים.

אני אהיה שם לפניי

אז מוזמנים לחפש אותי. אני לא יודעת מה אלבש מחר, אבל אני עונה לשם באקסטר. כך שאם מישהו יימצא אותי לפניי, מוזמן להגיד לי. LOL

ואני אלבש

חצאית שחורה עם מחוך סגול מזומברר. ואני בן אדם קופצני שעושה הרבה רעש, לא קשה למצוא.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אני אשתדל להגיע כמה שיותר בזמן

אני באה מהרופאה שלי ככה שזה לא בדיוק תלוי בי... וגם לי עוד אין כרטיס לדוקטור הוריבל, נשארו?

למעלה