מפגש פורום דוקטור הו באייקון - שלישי ב-18:00

OKDeSign

New member
../images/Emo45.gif

אני באה, כנארה עם חולצה שקשורה לדוקטור עדיין לא החלטתי אבל אני בטוחה שאני אצליח לזהות אתכם והפוך :)

חסר לך שלא.

לא סולחת על זה שלא ראית אותי אתמול לבושה כסקול גירל הוגוורטסית למהדרין.

OKDeSign

New member
אה אני לא מאמינה שפיספסתי את זה!

טוב תמונות וכנס הבא :p וד"א, היה ממש ממש מעולה הדוקטור הוריבל...אתם ממש חייבים להעלות את זה שוב :D

Daniels44

New member
חהחה

אני ושני חברים עמדנו אחרי תחילת ההקרנה בכניסה בפנים מסכנות (הממ. וניסינו להקשיב עם כוסות דרך הדלת. נואשים!) והכניסו אותנו אחרי המערכה הראשונה :] לישיבה על המדרגות, כמובן. אבל זה בסדר- כולנו הכרנו את השירים בעל פה. היה אדיר. באמת שהיה אדיר. והקומנטרי... מוזר שלא הכרתי אותו :] אוה, כן, אם ראיתם דוקטור בתחפושת עלובה לגמרי, זה הייתי אני. נאבד לי התרבוש דקה לפני אייקון (אחרי יום שלם בתל אביב. כמה נהדר!), אז סתם הייתי מישהו עם חולצה מכופתרת, בואו טאי ושלייקעס. הייתי יכול באותה מידה להסתובב עם שלט "I'm mega nerd" או משהו. אותה תחפושת ^^ והיו שם עוד שני דוקטורים שהתחפשו בצורה אדירה הרבה יותר. הרגשתי עלוב למדי D: בכל מקרה, הרבה אנשים חיבקו אותי כי הייתי הדוקטור. וזה היה משעשע כשבנות חיבקו אותי- "לא! אני דוקטור שומר נגיעה! אע!" אוה, וידידה שלי הגיע מחופשת לריבר, אם מישהו איתר אותה גם כן. אני הייתי הדוקטור הדתי והיא הייתה ריבר עם שיער שחור :] שנה הבאה היא צובעת לבלונד ואני משקיע. יש למה לצפות D:

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif טוב, אפילו שלא נכנסתי בסוף להקרנה

היה ממש כיף לפגוש את כולכם ואתם אנשים מגניבים D: (זהו, זה כל מה שהיה לי להגיד.)

DontEvenBlink

New member
בהחלט היה מגניב D:

אני עזבתי מוקדם ולא הספקתי ללכת לדוקטור הוריבול... אני גרה בצפון והדרך לשם ארוכה. זאת הייתה הפעם הראשונה שלי באייקון וזה ממש נחמד כי קניתי דאלק חמוד!

limors2

Active member
דוקטור הוריבל היה כ"כ טוב!!!

אחת מהחברות ואני ממש קינאנו בחברה השלישית שאמרה שהיא הייתה גם ביום הקודם. ואנחנו דורשות הקרנות חוזרות! הדבר היחיד שהרס לי היה שבטפשותי לא הכרתי את השירים של הקומנטרי. אבל אני אכפר על זה בקרוב.

rakefet666

New member
היה כיף../images/Emo6.gif, אבל איבדתי חוגר../images/Emo7.gif

הכנס, והמפגש היה ממש נהדר. -דניאל הדוקטור הוריבל היה פשוט מדהים, אתם כולכם ממש כישרוניים (ואני לא מאמינה שאשכרה הצלחתי להשיג בסוף כרטיס...) בלי קשר- איבדתי את החוגר+רשיון איפשהו במתחם הכנס, אז אם מישהו שמע על מישהו שמצא חוגר אני ממש אשמח!

היה כיף ../images/Emo13.gif

היה מאוד נחמד להכיר את הפרצופים שמאחורי הכינוי, אפילו אם הייתי צריכה לחתוך מוקדם. צריך לעשות את זה שוב, הפעם בלי הגבלת זמן. חוץ מזה, מי שהיה ביום א' או ב' בכנס, היה יכול לראות כמה מגניבה היא בחורה אחת בשם גילי שהתחפשה ל-Weeping Angel בצורה כל כך מדהימה! ביום הראשון פספסתי אותה, וביום השני היא חיכתה לי לפני שהורידה את התחפושת, אבל בדיוק כשהגעתי היא כבר הורידה את הכנפיים והמסכה
אבל יש המון תמונות שלה מהכנס, ובאופן כללי היא מטורפת ומגניבה ביותר. מצ"ב תמונה שצולמה ע"י חן שרון. https://www.facebook.com/photo.php?...0878697625215.756133.547770214&type=3&theater יש לי תמונות של מישהו שהתחפש לדוקטור 11, אני אעלה אותן גם מתישהו

limors2

Active member
:|

אני שמחה שלא יצא לי לראות אותה, הלב שלי לא היה עומד בזה

למעלה