למה אסור לך להיחשף לשמש ?
ש שישיץ New member 12/12/05 #40 אלוהים ../images/Emo11.gif_../images/Emo79.gif סתם חח שכחתי שהתירוץ הזה עובד רק על "למה את לא שותה אלכוהול" אני על כדורים שכאלו לשמירת הריון
אלוהים ../images/Emo11.gif_../images/Emo79.gif סתם חח שכחתי שהתירוץ הזה עובד רק על "למה את לא שותה אלכוהול" אני על כדורים שכאלו לשמירת הריון
ש שישיץ New member 14/12/05 #46 אני לא שותה כרגע בגלל הכדורים_../images/Emo79.gif אבל גם בכללי לא. טיפשי מאוד בעיניי. ~~~~!!!
ש שישיץ New member 12/12/05 #41 היום אתה פולט הרבה דברים_../images/Emo79.gif לא שראיתי אותך מתישהו |פולניות| אני מנסה להפסיק I really do תודה על הסנדוויץ ועל המבחנה
היום אתה פולט הרבה דברים_../images/Emo79.gif לא שראיתי אותך מתישהו |פולניות| אני מנסה להפסיק I really do תודה על הסנדוויץ ועל המבחנה
ש שישיץ New member 11/12/05 #20 ברק../images/Emo99.gif_../images/Emo79.gif ההודעה נעוצה אז לא הבנתי למה הצפרדייע אולי בשביל היופי? יש לך די והותר ממנו, תחלק קצת לנו!! זה הכי משנה בעולם כי אם יש מפגש אנחנו עושים יום תלביב!
ברק../images/Emo99.gif_../images/Emo79.gif ההודעה נעוצה אז לא הבנתי למה הצפרדייע אולי בשביל היופי? יש לך די והותר ממנו, תחלק קצת לנו!! זה הכי משנה בעולם כי אם יש מפגש אנחנו עושים יום תלביב!
ש שוודה New member 11/12/05 #23 לא עקרוני לי 30 אני בהופעה בתמונע וב1.1 אני בהצגה בת"א אז מה שתבחרו יהיה לי טוב! (רק אם זה ביום ראשון תעשו מוקדם כי אני אצטרך ללכת בסביבות 19:30)
לא עקרוני לי 30 אני בהופעה בתמונע וב1.1 אני בהצגה בת"א אז מה שתבחרו יהיה לי טוב! (רק אם זה ביום ראשון תעשו מוקדם כי אני אצטרך ללכת בסביבות 19:30)
ש שישיץ New member 12/12/05 #27 אאחח איזה כיף לך_../images/Emo79.gif את פשוט תתאהבי בהצגה ובאיתי טיראן. אני בתהליכי שכנוע את רנטה שנלך שוב לראות תהצגה היא קונה הרי תכרטיסים ב-35 ש"ח לעומת איזה מיליון שהם עולים... הנה תמונה לפלז'ר
אאחח איזה כיף לך_../images/Emo79.gif את פשוט תתאהבי בהצגה ובאיתי טיראן. אני בתהליכי שכנוע את רנטה שנלך שוב לראות תהצגה היא קונה הרי תכרטיסים ב-35 ש"ח לעומת איזה מיליון שהם עולים... הנה תמונה לפלז'ר
A abarak88 New member 12/12/05 #30 הצגה טובה... אבל מאוווד ארוכה [ 3 שעות +++ ללא הפסקה] קחי כרית...תמסרי ממני ד"ש לשרה פון שוורצה
ש שישיץ New member 12/12/05 #31 מה פתאום מי אמור_../images/Emo79.gif ההצגה היא שעתיים ועשרים דקות - כולל הפסקה. כנראה שהזמן עובר לאט כשסובלים. באמת לא אהבת ???
מה פתאום מי אמור_../images/Emo79.gif ההצגה היא שעתיים ועשרים דקות - כולל הפסקה. כנראה שהזמן עובר לאט כשסובלים. באמת לא אהבת ???