מפגש פורום וזה בדוק!

handlessman

New member
ניר...

היה בכוכב נולד 2 אם אני לא טועה והוא הגיע לשלבים די מוקדמים... הוא כתב פעם כמה הודעות בפורום אבל עכשיו יש אותו לכמה אנשים פה במסן... הניק שלו בתפוז של "האהבה הישנה" אם אני לא טועה (שיר של שלמה ארצי... אומרים שהסגנון והקול שלו מאוד דומים לשלמה ארצי) ויש לו קומונה בתפוז... עד כאן 60 שניות בנושא ניר סימון... אם תתחברי למסן אני אוכל לשלוח לך את הסינגל שהוא הוציא לפני כמה חודשים (בכל מקרה תתחברי! נגמרו המבחנים לא?)

תודה שאתה מוציא אותי:)

סתם אממ אני אשתדל להגיע אני לא סגור על זה אני יודיע לכם לפני

lile0

New member
../images/Emo214.gif אנחנו 13 ../images/Emo124.gif../images/Emo141.gif

רשמתי שדיברתי עם שני ויא גם מגיעה, כנראה שלא ראיתם, אז הפעם הוספתי כמה סימנים לכותרת, מקווה שתיראו

lile0

New member
לא אני שכחתי, כי לא אני ספרתי |טמבל

אז יותר טוב, אנחנו 14

romens

New member
היי

כיפאק? היי ואז איזה מאה פעמיים ואז מגיעים ל"היי היי היי"

handlessman

New member
כיפאק - היי!

כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי!כיפאק - היי! כיפאק - היי היי היי!!! (זה 100 פעמים ספור ובדוק, הפעם המאה זה ה"היי היי היי")

horse girl1

New member
../images/Emo48.gifאוח התוכן לא נשלח../images/Emo46.gif

אז ת,א זה מעולה. היום פחות
ננסה להגיע אבל.. אגב אקורדים מישהו?[לא נתת בסוף כלום
]

horse girl1

New member
../images/Emo48.gifאממ אנסה

האמת האקורדים יותר בשביל ידיד, ו-99% שאני הולכת איתו לאולפן של ידיד אחר שלי בראשון בערב כך שזה יוצר קצת בעיה, ננסה לבוא..

למעלה