מפגש פורום, סיכום

מפגש פורום, סיכום

אוקי, אני הגעתי וחיפשתי אנשים... אחרי כמה זמן מצאתי את פאי ווד ועד אחת, אז כתבנו פתק והסתובבנו איתו כך "פורום אינויאשה, אנחנו כאן!" אחרי שמצאנו גם את פקולינה ושיר צ'אן ועד כמה בינהין מאמי של רוכבת, יצאנו להסתובב. בהתקף טירוף מצאנו את אורן והלחכנו לאודיטוריום, שם החרבנו דוכינים בחיפושים מאכזבים אחרי פסטרים,ואגודת בטטות נפגשה פנים אל פנים. אחרי צילמתי כמה תמונות מטורפות לגמרי, הלכנו לבית קפה והשטלטנו על חמישה שולחונות....(צלמתי גם את זה) פגשנו את קטי ויצאנו למסע לעזריאלי, לחפש אחר קיפי, שלא הייתה שם. בדרך שרנו את שירי אינויאשה וצחקנו כמו חבורת מטורפות (שזה מה שאנחנו) עלינו לגג וצעקנו כמו משוגעות לכל העולם ושרנו בקול את "מי שונא אותך יותר ממני" מיותר לומר שהסתכלו עלינו מוזר.... בזמן ששירה צ'אן והבנות הגדולות הלכו לאכול ביוטבתה אנחנו הלכנו לבורגראנץ והזמנו צ'יפסים וגלידה, הצטלמנו צילומון אחרון ליד המזרקה הגדולה, והתפזרנו. פרייאר מי שלא בא!

נ ו ע

New member
אוף רציתי לבוא P:

תמונות?

keshush

New member
חבל שלא באתי...

רציתי אבל היינו אצל סבא וסבתא שלי וחזרנו רק בשבע הביתה את יכולה להעלות את התמונות אולי???

Fay Wood

New member
אוי היה כל כך כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!

וזה פיי לא פאי!!! חחחח סתם.... הם היתפגרו!!!!! o_O זה היה מפחיד.... הלכנו מהסינמטק עד לעזריאלי (איך שלא רושמים..) וננטשנו על ידי אורן וקטי
אהה כן, וגיליתי שאורן פדופיל (סתםם) והוא רדף אחרינו עד עזריאלי!! ספוווקיייי... חחח סתם סתם... אזזזז אני כבר מת שיגיע המפגש הבא!!!! כבר הזכרתי שהם התפגרו שם? אנשים למה רובכם לא באתם?!!!?!?!?
אהה.... ולא קניתי כלום.. >___< לא היה כלוםם!!!! הכל נגנב/נחטף/נעלם לגמרייי!!!!!!!!!!
והם התחילו לשיר "i want to change the world" ואז אנשים התחילו להסתכל אלינו בצורה מוזרה מאוד... חחחח קיצר היה כיף!!!! והלכנו ל-tower records אבל לא נשארנו שם הרבה..
אממממ... ו... מה עוד? אהה כן, שיר הראתה לנו כמה היא מציירת יפה וכמה אנחנו צריכות לקנא בה וכמה שהיא מזכירה לי את חג'בי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *המבין יבין.... כאילו רק אני 0_0* אההה ברגע שאני אזכר מה עוד היה אני אגיד לכם ^_^ ואריגטו ליובל הנחמדה שהסיעה אותי!! ^__^

העם יקבל תמונות, אחרי שאני אפתח

ויש שם תמונות טובות... סמכו עלי..... השתגענו כאוות נפשנו.... חשבתי לארגן מפגש נוסף בשבועות, ולעשות כיף יחד כמו הפעם.....

J e i n

New member
אני הייתי!!!!!!

היה כיףףףףףףףףףףף רוצה עוד מפגש! ומתנצלת בפני כל מי ששיגעתי עם שאלות (בעיקר פינל ואלונית.... בפני אלונית התנצלתי כבר בצ'אט ובפנייך פינל התנצלות רישמית!). לפעם הבאה אני חורשת על מפה של תל אביב^^ תעלי תמונות ניצן!!! וד"א, אורן בכלל לא היה רוב הזמן
.... ראו אותו כמה דקות אבל הוא הלך לאנשהו....

גהה

New member
../images/Emo10.gif

לצערי הרב לא הייתי. ופעם הבאה שקובעים צריך להודיע תאריך ושה מדוייקים מראש כדי שהרוב יוכלו לבוא, והכי הכי חשוב, תקבעו את זה בתאריך שגם אני יכולה!!! אני כבר הפסדתי שני מפגשים וזה פאקין לא הוגן!

פינל

New member
היה כיף!!!../images/Emo66.gif

הגעתי בדיוק בחמש, הסתובבתי בין הדוכנים, ומצאתי את פי ווד ואלונית (כן, אני ההיתי ה"עוד מישהי"
) ואז הן כתבו על דף פיצי "פורום אינויאשה לכאן!" ותקעו את זה מתחת לכל האפים של האנשים המסכנים שלא הבינו מה רוצים מהם, ואז גילינו את פקולינה ושיר וסיון, וג'ין, ואוטורו, ועוד מישהי... ודיברנו ודיברנו, ושתקנו ודיברנו, ומשם יצאנו למסע חיפוש אחר המנהלים שנטשו אותנו"
" ופשטנו על דוכנים בחיפוש אחר פוסטרים, מנגות (היו שם מנגות ממש חמודות!) סרטים, דיסקים, ועוד 1240דברים אחרים... ואז יצאנו והלכנו להצטלם ושיר וסיון הראו לנו את כישרון הציור שלהם (אריגטו על הציור קסואי!) והגיעו חבורה של אנשים *מפחידים
* שהסכימו לצלם אותנו (זה לקח ש-ע-ו-ת-!...) חזרנו לסינמטק נכנסנו לבית הקפה וחיברנו שולחנות ודיברנו על הארי פוטר ומשם אחרי שמילאנו את עצמנו באספקה (מילקשיק ועוגיות למתענינים) יצאנו במסע לעזריאלי ולמציאת קיפי, בדרך ראינו זוג מתנשק והחלטנו לשקשק אותו אז התחלנו לשיר "i want to change the world" וזה לא הפריע להם ממש... הגענו לעזריאלי והתחלנו לצעוק "keep smiling!!" להרבה אנשים התרחקו מאתנו... ואז הלכנו לאכול הצלטמנו עוד קצת והיה ממש כיף אבל בגלל שאני עיפה (ובגלל שלכם בטח אין כח להמשיך לקרוא את המגילה הזאת... ואם הגעתם עד לכאן כל הכבוד לכם!) ובגלל שאני ממש מתה מעיפות אני יפסיק כאן. אבל היה ממש כיף!, ואני מחכה לפגוש את כולן שוב!! וגומה אם שכחתי מישהי... נ.ב כמו שאתם רואים מצאתי את האוטובוס (ותודה על הדאגה...) והספקתי להגיע לשתי דקות האחרונות שלפני שיר ההתחלה, אז שיר, אני לא ארצח מישהו. הפעם. נ.נ.ב התמונה מוקדשת לילדה ששכחתי איך קוראים לה, אבל מאוד אהבה את סאשי, אז אפילו שאנחנו עדין במלחמה עליו... בשבילך!

metuka15

New member
זאת שרצתה את המגילת קיר שלי? ^^

גמאני חולת סאשי.. ובבקשה על הציור ^_^

Fay Wood

New member
זאת שבהריון ממנו?

כי אם כן אז זאת יובל (מאמי של רוכבת) והיא ילדה נחמדה מאוד שלקחה אותי הבייתה ^_^ ושוב- אריגטו!!! היה כל כך כיףףף!!!!!

special girl1

New member
../images/Emo7.gif

לא הייתי... ועכשיו כשאני שומעת על כל מה שהיה אני כל כך מצטערת על זה... מקווה שיהיה עוד מפגש בקרוב! אה, ומי שרצתה לארגן בשבוע, אז קדימה! אני בעד!

De-Panther

New member
הגעתי לעזריאלי אחרי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

השעה שרציתי זתומרת כמה שעות אחרי מה שרציתי... אז לא הספקתי לפגוש כמה חברים הגעתי בסביבות 4 ורבע או 4 ועשרים וחיכיתי כמה דקות לסיון ושיר... עלינו לגג לבדוק אם יש אנשים מוכרים ובדרך מישהו שאל אותי אם אני אורן
אחרי שהצלחתי לגרום לשיר וסיון להפסיק לצייר התחלנו ללכת לסינמטק הגענו בסביבות 5 מצאתי את קטי תוך כמה דקות ואז יצאתי במסע לחיפוש אחר שאר הפורום ראיתי מרחוק הרבה ילדות תיארתי לעצמי שזה הפורום התקרבתי... הן צעקו הנה אורן(או משהו בסגנון)... והבנתי שזה הפורום
כשהתקרבתי הייתה שם גם הילה ואמרתי לשאר הפורום ללכת לאיפה שקטי המשכתי להסתובב באזור ופגשתי כלמיני אנשים המשכתי להסתובב... חזרתי לאיפה שכולם... מסתבר שהם לא ראו את קטי... הבאתי אותם לקטי... אחרי זה לא ידעתי מה לעשות עם כולם אבל נראה היה שהם הסתדרו
המשכתי להסתובב... קיבלתי שיחת טלפון מאיזושהי ידידה שאמרה שהיא בתלאביב... הלכתי לפגוש אותה ואיזושהי קרובה שלה... זתומרת חשבתי שהן קרובות... אבל הסתבר שהן היו בצד השני של עזריאלי... אבל כבר הלכתי עד לאמצע הדרך אז המשכתי... הלכתי איתן חזרה לסינמטק... חיפשנו אותכם... לא הייתם... סיון התקשרה ואמרה שאתם בעזריאלי... הייתי קצת עם ידידות... ואז חזרתי שוב לעזריאלי
ראיתי את כולכם שוב... ואז הלכתי לרכבת... אמרתי לעצמי שהפעם אני לא אפספס אותה ואני אגיע רבע שעה לפני הזמן הבעיה הייתה שהרכבת איחרה במשהו כמו 45 דקות... וככה יצא שהיא רק יצאה במשהו כמו 9 ורבע... כמובן שפספסתי גם הפעם אינויאשה
הגעתי הבייתה ב10... ואז התארגנתי ואוכל וכל זה... והמממ זהו
היה יום נחמד

ketty the sheep

New member
מצטערת שלא באתי איתכם לעזריאלי,

הייתי חייבת להשאר בכנס. ^^; (אני עדיין שם, אגב). מבטיחה להיות יותר נחמדה בפעם הבאה.

De-Panther

New member
מה את עושה בשעה כזו|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

צריך לישון בשעות האלה

למעלה