תסבירו לי מה הלך שם... גמני לא זוכרת מה הלך שם....
א אלונית 2006 New member 28/4/05 #39 מרדף אחרי הציורים של שירה או ליתר דיוק... מנסים להחזיר אותם אליה....
א אלונית 2006 New member 28/4/05 #40 בסוף שיחדנו אותה ציור של סאשומארו... והנה מה שהיא עשתה איתו... המכורה הקטנה.....
F Fay Wood New member 28/4/05 #46 אלה לא כל התמונות היו עוד.... אני מופיעה רק בשתיים מהם... (אני המכוערת עם הסגול והמשקפיים שעושה סימן של אממממ דבר כזה עם האצבעות באחד התמונות )
אלה לא כל התמונות היו עוד.... אני מופיעה רק בשתיים מהם... (אני המכוערת עם הסגול והמשקפיים שעושה סימן של אממממ דבר כזה עם האצבעות באחד התמונות )
Y y a m i girl New member 29/4/05 #50 שיר!!!!../images/Emo82.gif את כל כך מוכשרת! זה לא בסדר שיש לי רק 2 ציורים שלך... בעע הנה שיר!! בואי אלי><
שיר!!!!../images/Emo82.gif את כל כך מוכשרת! זה לא בסדר שיש לי רק 2 ציורים שלך... בעע הנה שיר!! בואי אלי><
D De-Panther New member 29/4/05 #54 ואני תוהה מי מחזיקה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif אותי שם מאחורה ושמח מכך שהחלק שלי יצא באיכות גרועה
ואני תוהה מי מחזיקה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif אותי שם מאחורה ושמח מכך שהחלק שלי יצא באיכות גרועה
1 17סיסי New member 29/4/05 #49 גם אני רציתי לבוא... בסוף לא יכולתי.. רציתי לראות את כולם ולהביא את המצלמת וידאו שלי.. טוב אני מבטיחה שאני יבוא במפגש הבא.. זוהר סליחה שלא באתי..
גם אני רציתי לבוא... בסוף לא יכולתי.. רציתי לראות את כולם ולהביא את המצלמת וידאו שלי.. טוב אני מבטיחה שאני יבוא במפגש הבא.. זוהר סליחה שלא באתי..