מפגש פורום- עדכונים

tweety3

New member
אוקיי, סליחה

לא ידעתי... זאת הייתה רק הצעה. פשוט חשבתי שיותר הגיוני במקום לסחוב 6 דיסקים (שיהיה גם לו יותר נוח) להביא אחד שבאמת ממצה את המוסיקה הטובה שיש כאן (הוא באמת יקשיב לכל הדיסקים שיר שיר?....). אבל שוב, זאת הייתה רק הצעה, לא התכוונתי להרוס שום תוכניות.

Pure M

New member
הכל ברוח טובה,

אבל באמת, כבר ישבנו והחלטנו על הכל, וזה לקח ה-מווון זמן להגיע אל ההחלטה המושלמת מבחינת כל הדיסקים, אני חושב שזה יהיה לא הוגן פתאום לשנות אחרי כל זה.

חלילה להרוס!!!

לדעתי עבודה עברית מרגשת בעיקר מי שהכיר כבר את השירים, מה גם ששמעתי מהרבה אנשים שזה לא כל כך מוצלח... עדיף שיכיר כל מיני אמנים וכאלה ואולי ירצה לחפש לבד עוד או לא יודעת מה...

tweety3

New member
נכון לעכשיו אז לא.. :(

כן, באמת באסה, אבל מי יודע, אולי דברים ישתנו עד אז...

אוו קליפ לספיירלינג!

אין לי בעיות להביא מפה ומגבת (בקשר למראה- אולי בפורים היה אפשר למצוא
אני אחפש בחנויות של ה2 שקל, אולי יש להם
) ואני אבקש מחברה שלי שבאה איצי שתביא אקדחי צעצוע, רק אני מקווה שהאח הקטן שלה יסכים להלוות

galoosh33

New member
איזו תוכנית!!../images/Emo2.gif

נשמע מגניב ביותר :] אבל אבל.. אני מצטערת לבאס, אבל זה לא נשמע לי כ"כ ישים. כלומר, אם נפגשים בגן השמולש ב-3, ואז נוסעים לדיזנגוף סנטר, מסתובבים שם, ואח"כ הולכים לאיזשהו (?) באולינג, זה לא יגמר לפני 10 בערב.. צריך לחשוב איך לתכנן את זה בצורה יעילה יותר ^^ (כל הנסיעות האלה יקחו מלא זמן). אפשר להפגש מלכתחילה בסנטר (אני רק לא יודעת אם לכל הצפוניים יהיה נוח להגיע לשם), ואז לחפש באולינג קרוב
(אפשר לשאול בפורום ת"א או משהו כי לי אישית ממש אין מושג). מסובך

כן , אפשר

אבל בכל מקרה אל תדאגו הצילומים לא אמורים לקחת הרבה זמן...!
מקסימום נעשה השלמות עם אנשים בימים אחרים (אני כבר אגיע אליכם
)

וואו, איזה תכנון! ../images/Emo2.gif

ממש יום כיף!
מרגשים אותי כל התכנונים האלה!. אבל אני חושבת שכדאי לשנות את זה... אולי כדאי באמת להיפגש בדיזנגוף סנטר, לקנות את הדברים שצריך,לצלם מה שצריך ואז להמשיך הלאה למקום שבו ממש נשב (באולינג או פארק....). אבל מישהו בכלל בדק איפה יש באולינג בת"א??!? גיתית- רעיון צילום הקליפ נשמע מדהים!! ואני בטוחה שהתסריט שלך מעולה! (איך זה שלא התקשרת או משהו?!
). אני אחפש בבית את כל הדברים שרשמת כאן למעלה...

למעלה