4 אני ,מור וחברתי חרונה שלא בפורום (וחבל ) אבל... יש מצב שהיא מצטרפת!!
L ligalosha New member 24/4/08 #12 4 אני ,מור וחברתי חרונה שלא בפורום (וחבל ) אבל... יש מצב שהיא מצטרפת!!
R rachel malasa New member 24/4/08 #14 ../images/Emo7.gif אני כ"כ מבואסת שבסוף לא באתי! הרשו לי בסוף, אבל ההורים יצאו מוקדם מהבית לאיזה מקום ואבא שכח להשאיר לי כסף$^@$#^%^&@%&!$%^&%!& לפחות נהנתם. דורה- סליחה שאיכזבתי אותך ובסוף לא באתי. ~תמיד יהיה את המפגש הבא~
../images/Emo7.gif אני כ"כ מבואסת שבסוף לא באתי! הרשו לי בסוף, אבל ההורים יצאו מוקדם מהבית לאיזה מקום ואבא שכח להשאיר לי כסף$^@$#^%^&@%&!$%^&%!& לפחות נהנתם. דורה- סליחה שאיכזבתי אותך ובסוף לא באתי. ~תמיד יהיה את המפגש הבא~
L ligalosha New member 24/4/08 #15 5 אני מור וטל (לשעבר בפורום ) טוב נראלי אני אפסיק לכתוב פשוט תבינו לבד... חח =]
י יעליקק New member 24/4/08 #28 ../images/Emo15.gifמור יא'כוסיטטטטטטטט../images/Emo70.gif../images/Emo11.gif../images/Emo99.gif
M m o r 1 0 2 New member 24/4/08 #98 XD תודה../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif
L ligalosha New member 24/4/08 #25 14 שרונה צילמה לה ב"ספונטניות" באמצע שדיברתי ! חח לא סתם אבל זה יצא מצחיק אז שמתי... (מור לא להרוג אותי פליז ) דווקא את יצאת פה נורמלית... (לא כמוני) טוב אקיצר תראו וזהו
14 שרונה צילמה לה ב"ספונטניות" באמצע שדיברתי ! חח לא סתם אבל זה יצא מצחיק אז שמתי... (מור לא להרוג אותי פליז ) דווקא את יצאת פה נורמלית... (לא כמוני) טוב אקיצר תראו וזהו
M McFlyRoni New member 24/4/08 #27 ../images/Emo109.gif רונה? ../images/Emo11.gif אם התכוונת אלי, אז קוראים לי רוני XD