kombinaizer
New member
מפגש פורום - קיץ 2007 - כל הפרטים ../images/Emo42.gif
כל הפרטים כאן, על מנת לחסוך שאלות מיותרות עבדכם הנאמן הכין FaQ קטן.... לקרוא הכל, חשוב!
ש: מה השעה, התאריך והמיקום של המפגש? ת: ה26.6, מגדלי עזריאלי בשעה 14:00 נפגש מול בתי הקולנוע ש: עד מתי המפגש נמשך? ת: אין שעה מוגדרת. כל אחד הולך לפי רצונו ושיפוטו הפרטי. ש: איפה בקניון נפגשים? ת: אם תבואו ממש בהתחלה, תיראו אותנו מחכים לכם במרחב של הקולנוע. אם תבואו באיחור, או מאוחר יותר, אתם יכולים להתקשר אליי, (טלפונים בפרטי כדיי למנוע הטרדות) ולשאול איפה אנחנו. ש: קניון עזריאלי!? מה?! כאילו, המפגש באחד המגדלים!? ת: לא. קניון עזריאלי (נקרא גם מרכז עזריאלי) הוא איזור קניות גדול שממוקם באיזור. ש: איך מגיעים לשם? ת: רוב התחבורה הציבורית שעוברת בת"א מגיעה לאיזור, או אפילו ממש ליד. מומלץ לנסות ולהגיע ברכבת, שכן, תחנת "תל-אביב השלום" זו תחנה שממוקמת ישירות בקניון. למידע אוטובוסים: www.egged.co.il/ www.dan.co.il/ רכבות: www.israrail.org.il ש: אני מפחד מהמצב הבטחוני. אומרים שיכולים ליפול בת"א טילים!/ ההורים לא ירשו לי בגלל הפחד... ת: בוא בכל זאת ש:ההורים שלי מפחדים לשלוח אותי לפגוש אנשים שאני בכלל לא מכיר באמת מהאינטרנט, הם חושבים שאתם פדופילים ושתאנסו אותי בסמטה אפלההההההההה!!111 ת: במקרה הזה, העניין הרבה הרבה הרבה יותר פשוט. תסבירו להם,שאלה מפגשי פורום סטנדרטיים ושמדובר בסה"כ בחבר'ה מהגיל שלך, וזה בדיוק כמו להיפגש עם חברים בקניון, רק עם אנשים שאותם הכרת מהאינטרנט. תתסביר גם שמדובר במיקום עם אחת ההבטחות הכבדות יותר באיזור ת"א, ושבתור מקום ציבורי, אין שום סיבה למקרי פדופילים/אנסו וכיוצ"ב. אם ההורים רוצים לדבר עם בנאדם שאחרי לכל העסק, תשלחו אותם אליי בטלפון (שתקבלו בפרטי), ואשמח לדבר ולהרגיע את ההורים. =] ש: זה מפגש פורום כלא 6?! אז כלא 6 באים?! ת: אם אתם באמת רוצים לדעת, תבואו
ש: כמה כסף צריך לכל המפגש הזה? ת: קחו בחשבון שאנחנו נהיה כמה שעות קחו כסף להסעה לאוכל ואם אתם רוצים לקנות משו בת"א אז תוסיפו. אז זהו, לעוד שאלות תשרשרו פה. וגםםםםםםם תרשמו אם אתם באים או לא! נספחים: על פי מה החלטתי את התאריך: 24.6 | התנגדות X3 25 | התנגדות X2 26.6 | אין התנגדות 27.6 | התנגדות 28.6 | התנגדות X3 29-30.6 | יום שישישבת
כל הפרטים כאן, על מנת לחסוך שאלות מיותרות עבדכם הנאמן הכין FaQ קטן.... לקרוא הכל, חשוב!