מפגש פורום - קיץ 2007 - כל הפרטים

kombinaizer

New member
מפגש פורום - קיץ 2007 - כל הפרטים ../images/Emo42.gif

כל הפרטים כאן, על מנת לחסוך שאלות מיותרות עבדכם הנאמן הכין FaQ קטן.... לקרוא הכל, חשוב!
ש: מה השעה, התאריך והמיקום של המפגש? ת: ה26.6, מגדלי עזריאלי בשעה 14:00 נפגש מול בתי הקולנוע ש: עד מתי המפגש נמשך? ת: אין שעה מוגדרת. כל אחד הולך לפי רצונו ושיפוטו הפרטי. ש: איפה בקניון נפגשים? ת: אם תבואו ממש בהתחלה, תיראו אותנו מחכים לכם במרחב של הקולנוע. אם תבואו באיחור, או מאוחר יותר, אתם יכולים להתקשר אליי, (טלפונים בפרטי כדיי למנוע הטרדות) ולשאול איפה אנחנו. ש: קניון עזריאלי!? מה?! כאילו, המפגש באחד המגדלים!? ת: לא. קניון עזריאלי (נקרא גם מרכז עזריאלי) הוא איזור קניות גדול שממוקם באיזור. ש: איך מגיעים לשם? ת: רוב התחבורה הציבורית שעוברת בת"א מגיעה לאיזור, או אפילו ממש ליד. מומלץ לנסות ולהגיע ברכבת, שכן, תחנת "תל-אביב השלום" זו תחנה שממוקמת ישירות בקניון. למידע אוטובוסים: www.egged.co.il/ www.dan.co.il/ רכבות: www.israrail.org.il ש: אני מפחד מהמצב הבטחוני. אומרים שיכולים ליפול בת"א טילים!/ ההורים לא ירשו לי בגלל הפחד... ת: בוא בכל זאת ש:ההורים שלי מפחדים לשלוח אותי לפגוש אנשים שאני בכלל לא מכיר באמת מהאינטרנט, הם חושבים שאתם פדופילים ושתאנסו אותי בסמטה אפלההההההההה!!111 ת: במקרה הזה, העניין הרבה הרבה הרבה יותר פשוט. תסבירו להם,שאלה מפגשי פורום סטנדרטיים ושמדובר בסה"כ בחבר'ה מהגיל שלך, וזה בדיוק כמו להיפגש עם חברים בקניון, רק עם אנשים שאותם הכרת מהאינטרנט. תתסביר גם שמדובר במיקום עם אחת ההבטחות הכבדות יותר באיזור ת"א, ושבתור מקום ציבורי, אין שום סיבה למקרי פדופילים/אנסו וכיוצ"ב. אם ההורים רוצים לדבר עם בנאדם שאחרי לכל העסק, תשלחו אותם אליי בטלפון (שתקבלו בפרטי), ואשמח לדבר ולהרגיע את ההורים. =] ש: זה מפגש פורום כלא 6?! אז כלא 6 באים?! ת: אם אתם באמת רוצים לדעת, תבואו
ש: כמה כסף צריך לכל המפגש הזה? ת: קחו בחשבון שאנחנו נהיה כמה שעות קחו כסף להסעה לאוכל ואם אתם רוצים לקנות משו בת"א אז תוסיפו. אז זהו, לעוד שאלות תשרשרו פה. וגםםםםםםם תרשמו אם אתם באים או לא! נספחים: על פי מה החלטתי את התאריך: 24.6 | התנגדות X3 25 | התנגדות X2 26.6 | אין התנגדות 27.6 | התנגדות 28.6 | התנגדות X3 29-30.6 | יום שישישבת

S h A y K i

New member
תהנו במפגשש ../images/Emo13.gif

תצלמו תמונות וכאלה בשבילי טוב? חחחח

שאקית

New member
זה יוצא בחופש?.. אין בגרות או משו?..

סליחה אבל אין לי מושג בכל השיט הזה ואני לא יודעת אני ידע דיי קרוב לאירוע כידוע אני מנהריה ודיי בלאגן להגיע וכאלה... אור כלא באים או לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא? אם כיין אז אולי תראה אותי אם לא אני לא באה בשבילך =\ :)

bitcho

New member
ישלי הרגשה של דז'ה וו

חחחחחחחחח סבבה מי בא?

מורן 1986

New member
אני מקווה שייצא לי לבוא

כמעט בטוח שכן,
הרי החלטתי להזיז את הפסיכו' לעוד 3 חודשים ... חחח אם אני אבוא אני אביא
מצלמה

smile 6

New member
נכון ש...

המפגש הוא של פורום כלא 6 ואני שמחה מאוד שחברי הלהקה יבואו, אבל לא נראה לי שאני אבוא...
(כי רציתי לבוא בשביל להכיר את חברי הפורום ולא את חברי הלהקה <מכירה> וזה מעולה שהם באים- ככה צריך להיות מפגש של פורום רק שאני מעדיפה לא להגיע אם זה כך <רוב המפגש יהיה סביבם...> מפגש הבא של חברי הפורום בלבד אני אבוא בכיף! ) אוהבת!! (אל תכעסו בבקשה ; - ) , באמת שרציתי לבוא...)

שאקית

New member
ואיי את אחת המפגרות סליחה אבל

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הצחקת אותי

שאקית

New member
חח נוווווווווו

זה לא היה בהייטריות אבל תודי שהסתכלת על ההודעה וצחקקת על הטמטום סליחה סליחה זה באהבה =]

S h A y K i

New member
ת'אמת....../images/Emo3.gif

שבכלל לא הבנתי מה היא רוצה בהודעה הזאת
כל מה שהבנתי [בערך] זה שהיא לא רוצה לפגוש את הכלא?
חחחחח טוב לא משנה לא יפה

smile 6

New member
אני שמחה שהצחקתי אותך...

ואיך זה שאור, בר ושי הבינו אותי ורק את לא..(?) זה נקרא הבנת הנקרא.. לא חשוב.. אם היית רואה אותם (כלא) בתדירות שאני רואה אותם היית מבינה ואולי לא מבקרת אנשים בפזיזות כזאת... בכל אופן, אור, אני אשקול את זה שוב ואוסיף את תשובתי בימים הקרובים..

kombinaizer

New member
כנסי

כלא 6 עדיין לא נתנו תשובה אם הם יגיעו או לא. בכל מקרה אני לא חושב שזה שיקול שאת צריכה לקחת בחשבון...

bitcho

New member
אני אומר

אני בטוח בא!!! תבואו יהיה פנאן נראה את האנשים מאחורי המשתמשים חחחח יהיה מצחיק יהיה נחמד וזה-- לא חייבים את הכלא כי אז באמת יהיה יותר מדי עניין בהם ולא אחד בשני מבינים? אם כלא באים סבבה אם לא גם סבבה ! שבוע טוב ומישלא שם לא קיים ; )

שאקית

New member
בונא זה לא יהיה מרגש בכלל אם לא

מה עדיף להיות 3 אנשים או 6?.... סוף סוף זה יהיה פורום כלא שש.. אני אתה אור סיקס בייבי ויאנגי =] לא נו סתם אבל זה הכי מלהיב אם הם באים ותפסיקו להיות זונות צומי זה התפקיד שלי בלבד :) פיס מאאאאאאאאאן=]

S h A y K i

New member
לי יש שאלה ממש ממש ממש חשובה!!!!!../images/Emo46.gif

אוקיי אור, תגיד לי איך זה, שחצי פורום פה מהצפון עדי מטירת הכרמל, שאקית מנהריה, אני ממשגב, יש פה את הבנות מנצרת עילית, והמפגש בת"א?!?!?!?!?!?! סליחה אבל מה ההיגיון בזה? אם זה רק 2-3 אנשים מהמרכז למה שלא תבואו אתם לכאן? אפשר להיות בגרנד קניון או בקריון או לא דעת איפה..אבל אתם מבינים בכלל כמה זה מסובך להגיע מפה לעזריאלי? ההורים שלנו לא יקחו אותנו לשם הרי ולרובנו פה אין אוטו...[ואור לך יש כבר רישיון אז בכלל
] רררר זה ממש מעצבן אותי..
טוב תעשו אותו איפה שבא לכםםם...רק הייתי צריכה לפרוק את זה

שאקית

New member
קריון נשמע בן זוננננננננננננננננהההההה

ואם בכל זאת לא נצליח לשכנע אותם ואם אני יחליט לבוא את יכולה להצטרף איתי ברכבת

למעלה