מפגש פורום - קיץ 2007 - כל הפרטים

kombinaizer

New member
היי!

אם תרדו למטה תראו ששאלתי איפה אתם רוצים, ענו בעזריאלי. וחוץ מזה לדעתי, עזריאלי הכי נוח, יש רכבת אוטובוסים ואפילו מנחת מטוסים מה גם שזה קניון גדול עם המון מקומות לשבת \ להסתובב בהם חוץ מזה צריך ללכת גם לחומוס אבו משו (נו בר משלם)... בכל מקרה, אין לי בעיה לעשות את זה בצפון כל עוד זה במקום נגיש ושאין יותר מדי בעיה להגיע אליו.

S h A y K i

New member
טוב אז אני באה עם המטוס פרטי של אבא שלי../images/Emo122.gif

חחחח מה אכפת לי שיש שם מנחת מטוסים
ולכם יש רישיון והכול אולי תתארגנו על אוטו או משהו כזה?

bitcho

New member
אבו דאבי יא ראסטהפאר

חחחחחחחחח והייתי מת שאני משלם חחחח אני אומר בעזריאלי או בסנטר אין מצב להגיע לצפון

אמממ..

ברור שעדיף חיפה.. והקריון הוא לא פחות טוב מעזריאלי.. אבל תחליטו אתם אני בכל מקרה באה :)

S h A y K i

New member
נכון../images/Emo45.gifבמיוחד המתחם החדש../images/Emo99.gif

יש שם בלו בירד

הוא כבר לא כ"כ חדש.. :)

אני מתה על הקריון! הקניון היחיד שאני תמיד מוצאת בו משהו..

שאקית

New member
לקריון אני אבוא ב-ט-ו-ח

לעזראלי?... נראה לא דעת בטח סיכוי דיי נמוך

לינויB

New member
הקריון,חיפה

בחיפה הרוב רוצים וגם אני ואלינור, יהיה ממש סבבה אגוזים=) אחרת רוב הסיכויים שלא נוכל להגיע למקום אחר..תתאמצו בבקשה.. נכיר יהיה כייף..

kombinaizer

New member
הצבעתו של בר

בגלל שהאינטרנט שלו נכה (וגם כי הוא מפחד לצאת מהבית אחרי הפאדיחות שהוא עשה במוזיקה שחורה) הבאתי לכם את תגובתו. ראו תמונה מצורפת

bitcho

New member
חזק אחי!

חחחחחחחחחחח גדול אני בעד ת''א ואממ אחי זה היה ליכלוך מזה "אנשים ממודיעין שאין להם כסף לאוטובוסים" ? הע? אתה רומז שמודיעין ענייה? אחי אנחנו עיר חדשה לפאנים תבדוק בויקיפדיה רמת חיים פה זה 8 וחצי מ תוך 10 : )

kombinaizer

New member
ניסוח לא טוב

אני מניח שחבל על הכסף לנסוע עד הקריות, זה כמה וכמה אוטובוסים - כסף שאני לא חושב שאתם מוכנים לשלם.

שאקית

New member
פתגם ידוע אומר כחה:

המרחק מהקריות למרכז זה כמו המרחק מהמרכז לקריות. על פי זה אפשר להבין שהכסף מהקריות למרכז זה כמו הכסף מהמרכז לקריות.

kombinaizer

New member
אבל

המרכז לקריות זה לא כמו מודיעין לקריות לעומת זאת הקריות למרכז כמו מודיעין למרכז מסקנה מרכז.

bitcho

New member
צודק!

אללה ת''א מה אני לא מבין-- חופש ! לא מסתחבק לכם לבוא לת''א יש שם דברים שאין בחיפה\קריות וכ'ו.... עוד נקודה למחשבה :)

למעלה