מפגש פורום קלאב פוט ינואר 2007

פרלמנים

New member
זה בדיוק המלל שהוספתי, ולא מופיע...

חיה, איבדתי את הפתק עם המייל שלך, שלחי לי במסר שאוכל לשלוח לך את התמונות, אתם מככבים שם לילה טוב, ג'סיקה

פרלמנים

New member
תודה לכולם!../images/Emo141.gif

נהנינו מכל רגע, אתם מקסימים. פישים, עצרים, אמא של אליעזר שלמה ונוש האחת הומקסימה! היה מצחיק, טעים ומוצלח מאוד! יחיאלוש גנב את ההצגה, איזה אוצר! חמסה חמסה!
לא אפרסם תמונות ללא אישור הנוכחים, אשלח במייל למי שרוצה... מצורפות תמונות של הצ'ופרים... מי שבא, הרויח! לילה מקסים ותודה על שאתם כאן, ג'סיקה, אסף ודניאל

תודה היה ממש כייף

היה מאוד נעיים טעיים ובעיקר מעניין לפגוש לקבל עצות (בכל תחום) תודה ענקית לאנשים הטובים שבאמצע הדרך אתם באמת משהו. ג'סיקה אני מחכה לתמונות בקוצר רוח גם מאיר רוצה לראות. אז להתראות בינתיים.

תחיצ

New member
לא יפה שרק אני לא כתבתי...

היה ערב מהנה מאד! החבר'ה שלי מאד נהנו לפגוש את כולם (חיה - כשיצאנו ושאלתי את שלם איך היה הוא שאל מתי חוזרים לבקר אצלכם...) היה כיף לפגוש את כולם (למרות ההשתתפות החלקית), בתקוה שזה יתן מוטיבציה למפגשים הבאים. כולם ספרו כמה יחיאל היה חמוד - אבל תשמעו את השוס. לקראת סוף הערב, אחרי שהוא ראה את הקטנים עם הדניס בראון הוא הביא מהחדר את הדניס שלו, התחיל להוריד נעלים ובקש מאבא שלו שירכיב לו אותם... לא מדליק? בקיצור - היה כיף מאד. חיה ודוד - תודה על הארוח, וכל היתר - כיף היה להכיר ולפגוש נפגש בהמשך... ו... מחכים לתמונות...

למעלה