מפגש פורום ראשון

חוויות חוויות חוויות!!!

אז מכוון ולא יכלתי להגיע עקב היותי שוכנת באילת,
אפתח שירשור על מנת לדעת איך היה לכם!!..
אז בבקשה,לא לחסוך פרטים ומי שצילם תמונות להעלות אותם במהרההה...!
זאת דרישה!
אוהבת'כם!!!!

yarden071

New member
אם את מתכוונת לאיך היה במפגש אז,

אני הגעתי רק ב12 וחצי לגג. לא ראיתי אפאחד.כאילו..לא ממש יתאמצתי למצוא אותם./= לא הרגשתי טוב מההתחלה בעע חולה וזה.. המפגש היה דיי עלוב לעומת פעמים קודמות. מי שהיה וזה...שישים תמונותת![= מחכה...אוהבת3>

yarden071

New member
את הפורום הזה לא ראיתי.

יתכוונתי,שהייתי עם ישרא וזה.ושם היה דיי עלוב.

0mroosh

New member
מפגש פורום ראשון../images/Emo9.gif

הממ. יש לי קצת סדר לעשות, אחרי סופשבוע מוזר, בעצם, המוזר שהיה לי במהלך חיי הקצרצרים. היה נהדר ומשעשע, תודה לנגה על הוופלים ("וופלה!"
), לאורטל על הסוכריות סחלב (
, מצטער אבל..זה היה אחד המגעילים) וכמובן למשרפות הענקיות (כור אטומי?!
) שמצויות על גג הקניון. אתם מקסימים (מופנה גם לחברי פורום יוני בלוך ואפרת גוש,
). הו וכן, עומר יפהפייה.
. ידעתי כי החלטתי להנשא לה, הייתה נבונה עד מאוד. תמונות (שלי עם הכיפה
, שלי עם הכיפה וזוהר עם הכיסוי ראש ובכלל, תמונות), חוויות וכיוצ"ב, לכאן. לילה מצויין.

cornflakeboy

New member
אני נהניתי ../images/Emo13.gif

אתם אנשים טובים. אוהב אתכם. מוואה!

dsol

New member
היה כזה... איך אני יגיד

לא הכי משהו לא נראה לי שאני יגיע למפגשים הבאים צר לי לבשר לכם אבל אתם לא כאלווו מקבלים אנשים חדשים בצורה חביביה אחרי 5 דקות שהייתי איתכם הרגשתי הכי לא קשור בעולם וראיתי מבטים של "מי אתה בכלל?!" ו "לך מפה"

dsol

New member
אהה רואה !

אף אחד לא התייחס ! כולם נתנו לי מבטים קרים כאלו אילו שבאתי אמרתי "שלום אני דודי" וכולם הסתכלו יענו "מה אתה רוצה?!" והמשיכו בשלהם

שוודה

New member
לי לא אמרת!

אני בכלל לא ידעתי שאתה שם ואם הייתי יודעת הייתי מכבדת אותך בוופלה בטעם עוגת גבינה... אז אני מצטערת בשם חברי הפורום, אתה בהחלט רצוי פה!

dsol

New member
לא עברתי אחד אחד

טולי הביאה אותי אליכם (כי חוץ מטולי ושירן לא הכרתי אפחד...) ואמרתי "שלום" ואז שאלו מי אני, אמרתי "דודי" ואז כולם הפסיקו להתייחס הכל מקרה היה מה שהיה בפורום אני נשאר למפגשים אני כנראה לא יבוא

0mroosh

New member
צר לי, באמת.

הצלחתי לראות אותך לשנייה ומיד נעלמת מהמקום, מי שהיה יכול להעיד שהתקבל בשמחה לחיקנו ומצטער, אם אתה מרגיש פגוע, אין בכוונותינו להרע, כלל לא.

שישיץ

New member
נו די דודי לא באמת_../images/Emo79.gif

באת וישבת אני ראיתי טוב טוב (יכולה להיות מבקרת המדינה אני, נשבעת, באמאשלי) מה היה. כנראה שיש לך פחות.. אממ... רגשות אלינו מלפורומים אחרים. אנחנו די סנובים מתנשאים ומושחתים (אני לפחות, כן?
). מצטערת אם נפגעת :-|

dsol

New member
לא ישבתי כי הרגשתי לא שייך

עמדתי כמו דביל כמה דקות ואף אחד לא התייחס ~_~ אז הלכתי...

שוודה

New member
בהחלט היה נהדר ../images/Emo24.gif

ועומר בהחלט יפייפיה!! אם הייתי מאמינה בנישואים ואם עומר לא היה נשוי לך הייתי כה מציעה לך להתחתן איתי!

tipeshet

New member
../images/Emo99.gif

יו, את כל כך יפה. אבל ממש. יו. את יפהפיה.

tipeshet

New member
היה נהדר.

התחיל קצת שקט ולאט לאט התחלנו להביע יותר חיבה אחד לשני. היינו מגובשים מאד
ושמחתי להדביק סוף סוף פרצופים לכינויים.. יש לי תמונות, אז הרשו לי לשאול לפני שאני מעלה אותן- מי לא רוצה שהתמונות שלא יעלו על גבי הפורום? אתם מקסימים, נהנתי מאד. שמחתי להכיר את כולכם.

bזוהר

New member
היה מעולה!! ../images/Emo9.gif

היה ממש כיף, נהניתי לאללה. אתם כולכם מדהימים, אחד אחד, זה לא יאומן
יוו אני מחכה שעומר תעלה כבר את התמונות!! חח שתיכן יפייפיות, עומר ונגה. וכולן! (אבל שירן, אני חייבת להביע את אהבתי למראך באופן יוצא דופן. חיחי). אנחנו פורום של כוסיות וחתיכים
היה מגניב לגמרי, במיוחד כששי ניגנה וכולנו שרנו את עיניים זרות! אם כולכם הייתם באים להופעות!
לילה טוב

למעלה