מפגש פורום ראשון

0mroosh

New member
פוי. יש להם טעם של עץ ריח

וכבר מזמן אמא חדלה מלהניח כאלו ברכב. --
(מצטער על הקולות..
).

תכלס

אם הייתי יודעת מה הטעם של פרחים, הייתי אומרת שיש לסוכריות האלה טעם של פרח, אז אני אמנע מלהגיד על זה משהו.

שלמונזה

New member
מה נו גם אני הייתי ../images/Emo10.gif ../images/Emo168.gif

אז מה אם הלכתי מהר אני לא ישנתי איזה 30 שעות בערך!!!! באתי הביתה שעה אחרי הלכתי לישון וישנתי כמו גדולה עד הבוקר... והיה כיף להכיר את עומר מחמדי ועוד אנשים מהפורום, ואת האנשים שכבר הכרתי [שירנוש חולה עלייך] ואלו שהכרתי ולא זכרתי [העייפות] בקיצור היה נחמד מאוד

שישיץ

New member
גמני גמני גמני_../images/Emo79.gif

אני גם הייתי כה עייפה וישנתי חרא (אבל עד עכשיו
) ואני חולה
אבל היה כיף!

noa08128

New member
הוו באמת!

איפה קצת יחס לנועה מזרחי! חח (ועכשיו אני רוצה צומי כמו אלו שעל הגג) ואיי היה באמת כיף :) לפגוש אחלה אנשים טובים יפים וכו' שגם אוהבים את רונה קינן... וגם עברו סלקציה מוזרה ע"י כמה לסביות חח בכל מקרה היה לי ממש כיף גם עם החיות השונות שכל אחת מהן באה בצור שונה (ארנק ,צעיף, מעיל, המבורגר, מחזיק מפתחות ואלוהים יודע מה.) אני
אותכם|? ואתם? נ.ב קדימה תמונות!

אז אגיש שהיה נפלא להכיר אתכם

אתם כאלה מושלמים. ואני עוד אשתלט לכם על הפורום, טוב רק לעומר. בכל מקרה, היה נהדר, אתם מקסימים (זאת ניר...מי שלא מכיר את הכינוי שלי בתפוז..)

abarak88

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

היה מאוד כיף
חוויה ראשונה של מפגשי פורום... [חוץ מזה שהייתי בשוק בהתחלה...] מאוחר יותר תמונות...
היה באמת מעולה..אתם אנשים מקסימים

ברררר

New member
אני לא הייתי בגלל עומר המנייאק

שמחליט לסנן אותי כ-ל פעם מחדש. אז פשוט ויתרתי
. תביאו תמונות של עומר הבת!!! אני רוצה לראות באיזה יופי מדובר
.

שוודה

New member
לי אין תמונות שלך

אז אל תפנו אליי תפנו לברק. הוא צילם הרבה.

0mroosh

New member
../images/Emo46.gif

חצופה! לא התקשרת פעם אחת! אלא אם כן, חייגת למספר הישן. (חלקתי עם עידו תדמור תא הלבשה, זה היה משעשע, חשבתי שתרצי לדעת. D: ).

miss jazz

New member
שמחה שנהנתם ../images/Emo13.gif

אומנם לא הצלחתי להגיע אבל אתם ובמיוחד זוהר עשיתם לי שמח עם הטלפון אלי
תודה!! אני לא יודעת איפה הסנובים שדודי מדבר עליהם.. לא מצאתי אותם פה... נשמע שהיה כיף, אני חושבת שקרה פה משהו גדול תחילתה של הדרך להשתלט על העולם!

כמה מילים... כי אני חייבת ללכת

אני חייבת לציין.. כמו שכבר צויין במפגש.. פורום רונה קינן - אנחנו הפורום הכי מתורבת שיש
ובהחלט, אנחנו פורום עם אנשים יפים
חנן, תודה לך על האקורדים של עיניים זרות, עשית לי את היום. נועה, קרעת אותי מצחוק
נגה את בהחלט יפיפיה. דר את מזכירה לי מישהי שהייתי איתה פעם, בפנים. זה כבר אומר הרבה
עומר אתה הכי מותק שיש! זוהר, קטנטנה וחמודה
(שכחו מזה אני לא באמת הולכת לכתוב פה על כל אחד...) יאללה חבר'ה לילה טוב היה הכי כיף בעולם, ובאמת עשיתם לי מצברוח טוב לכמה ימים טובים.. אוהבת את כולכם והיה מעולה

כן אה :)

1. שנתיים זה הרבה.. 2. התכוונתי למימדים :) אבל זה בסדר, גם אני לא שיא הגובה..

למעלה