כרגע ככל הנראה זה..../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
יהיה בקוספליי רוצים לעשות הצבעה או משהו?? הבנו כבר שהכי נוח לכולם ב24.3 אבל אם מישהו מעדיף שזה יהיה ביום אחר אז תציעו יום אחר(הימים הנוספים היחידים הם שישבת לפי מה שאני יודע... וזה קצת מקשה בעניין התחבורה הציבורית) אני יודע על כמה אנשים מהפורום שבכל מקרה הולכים לקוספליי... הציעו את הקניון החדש בגבעתיים... אבל צריך הסברים איך להגיע לשם... לפי מה שהבנתי זה מקום חדש... אז תכתבו תגיבו להודעה הזו ובכותרת תכתבו קוספליי או גבעתיים ואם זה מקום אחר אז תכתבו אחר בכותרת ובהודעה תכתבו את המקום
סאנגו בגד גוף עם...../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif
כתפיות ורודות וכאלה דברים יש כלמיני חומרים כאלה מתקפלים... אני בטוח שיש לך איפשהו בגד גוף שחור או לאיזושהי חברה שלך... רק תוסיפי את הדברים הורודים האלה... קיקיו - חולצה לבנה רחבה ומכנסיים אדומים רחבים+חץ וקשת קאגומה - בגדים של סקול גירל+חץ וקשת
חולצה אדומה ומכנסים רחבים לבנים... אוף! מצד שני, זה פורים אז הכל הפוך, אבל עדין זה לא בסדר... לא נראה לי שאניט אבוא מחופשת למשהו, אין רעיונות! (וגם אין איך לבצע...)
אתמול מדדתי כמה חצאיות של אחותי (הקטנה...) בניסיון למצוא משהו ללכת איתו לבצפר שיראה כמו החצאיות ביפן. המסקנה שלי היתה: שום חצאית לא יכולה להיראות כמו החצאיות ביפן אלא אם כן היא מיועדת להיראות כמו כזאת. וכמה שיותר רחוק מהחצאיות של המעודדות האמריקאיות יותר טוב. XPP
פארק הירקון? ליד האגם? הבעיה שלי זה שאני לא יודעת איך להגיע לקניון החדש בגבעתיים, וחוצמ'זה שמעתי בפורום מנגה ואנימה שעושים ארוע קוספליי בפארק הירקון. נ.ב שימו לב לתמונה בצד... מה אתם אומרים על התחפושות?...
הדוגמנים לא הכי מתאימים, והבגדים לא הכי מדויקים... אבל לא ידעתי שיצרו כאלה בארץ...