מפגש פורום

y a m i girl

New member
המ..|מדוזה|../images/Emo82.gif

איפה- קוספליי- בפארק הירקון ליד האגם. מתי- 24.3- יום חמישי^^ מי בא- כמעט כולם לדעתי^^ איזה כיף^^ ובקשר לדרכי ההגעה. מי שלא יודע צמוד לפארק יש את תחנת הרכבת "תל אביב אוניברסיטה". אם אתם לא מוצאים את הפארק שאתם יוצאים מהתחנה (למרות שזה יהיה מוזר, כי רואים אותו
) תשאלו מישהו ושתגיעו לפארק או שיש שילוט שמראה את כיוון האגם או שתשאלו או משהו. יום חמישי יהיה רולז^^

פינל

New member
לפי מה שקראתי באתר של

ארוע הקוספליי, זה יתחיל בשעה 12:30 וימשיך עד הערב. מי בא? (מחופש\ת).

ליסאן

New member
חברה מה קורה? ../images/Emo41.gif

אתם באמת רוצים מפגש פורום? כי אם לא יהיה שעה קבועה ומקום קבוע בחיים לא נמצא אחד את השני שם הרי יהיו שם רק 5264223554 אנשים (פחות או יותר) ואני הייתי צריכה להתחנן למפקדת שלי כדי לקבל יום חופש. אז באו נקבע מקום ושעה טוף?

De-Panther

New member
אני לא זוכר כל כך..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

איפה יש במקום הזה מה כרגע ככה שאני לא יכול תת רעיון לאיפה ניפגש אבל אם יש לך רעיון אז בבקשה
בקשר לשעה... זה מתחיל שם ב2 לדעתי מי שרוצה יכול להיות שם קצת לפני

גהה

New member
תעשו לי טובה..

כשתסיימו להתווכח תודיעו רשמית מחר (כדי שיהיה זמן להתארגן) באיזה יום ושעה המפגש.. אני כבר הסתבכתי לגמרי!! @_@

גם אני בגלל זה אני שואלת תחליטו

וזהו! שזה יכלול: תאריך- שלכולם יהיה נוח מקום מדויק - שכולם יכולים להגיע ושהם מכירים שעה - מדיוקת ושאלה: איך נזהה אתכם (מה אתם תשימו שלט: פורום אינויאשה לפה? או שבאמצעות המקום המדוייק נשאר שכולם מפה...?)

De-Panther

New member
כבר יש תאריך אבל...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

המקום לא מדוייק
מישהו מכיר את פארק הירקון ויודע על מקום שיהיה נוח להפגש בו?? הקוספליי עצמו מתחיל בשעה 2 אפשר להתארגן ולהפגש ב1 או 1 וחצי כדי שיהיה יותר קל לנו למצוא אחד את השני בקשר לאיך נזהה אחד את השני... קודם כל... אני לא בא מחופש... וגם אם אני אתחפש זה סתם יהיה לשים על עצמי משהו לא מקורי... בכל מקרה החולצה שלי תיהיה חולצה ירוקה קצרה שמתחילה קצת להיות דהויה(אנשים קוראים לה חולצת המפגשים של אורן וטוענים בגללה שאני לא מחליף בגדים
) אבל כדאי שכל אחד יגיד באיזה שעה הכי נוח לו להגיע לשם ולפי זה נוכל לקבוע פרטים בצורה יותר טובה

De-Panther

New member
טוב מעירים אותי קצת|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

קודם אני אהיה שם בסביבות 12

keep smiling

New member
כנ"ל~ ואני עם שיער סגול וכחול

די קשה לפספס אותי @@; ואם תמצאו את נטע תמצאו אותי אחרי שאני אמצא אותה

y a m i girl

New member
קיפיייי|מדוזה|../images/Emo82.gif

את גם לא מחופשת,אררר. עוד דרך זיהוי. אבל הסגול והכחול בשיער שלך
סוגויייייייייי. כן, אני בטח אהיה עם קיפי^^

ליסאן

New member
אוקי אז בוא נקבע ככה.../images/Emo41.gif

שעה התהספות - 12:00-12:30 מקום- בכניסה לחניון של פארק הירקון ליד הגשר (נו שהכניסה ללונה פארק מהצד השני שלו. אפשר לשלוח פלאפונים במסרים (למי שיגיע יותר מאוחר או לחליפין אין לא מושג איפה זה) או שלעשןת שירשור פלאפונים שימחק אחרי חצי שעה- להחלטת המנהל. למישהו יש התנגדות?

keep smiling

New member
המ... ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

אני אהיה עם קבוצה ענקית של אנשים... עםנטע ועוד כמה מכאן. נראה יל שנבוא קצת מאוחר יותר... נדבר כבר. לגבי שירשור פלאפונים? אממ.... >.>"

keep smiling

New member
חלקנו ../images/Emo78.gif../images/Emo104.gif

בכלאופן~ סלולרי במסרים לאנשים שרוצים

De-Panther

New member
אסור לפרסם מספרי...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

טלפון על גבי הפורום אתם יכולים להחליף מספרי טלפון במסרים
אני מניח שאני אבוא בין הראשונים...

y a m i girl

New member
המ..|מדוזה|../images/Emo82.gif

בסדר, אני בערך אז מגיעה^^ יופי. פלאפון, בקשו בפרטי^^ טוב, הלכתי להכין דברים אחרונים לתחפושות^^

למעלה