מפגש פורום

Limbonic Art

New member
מפגש פורום../images/Emo88.gif

מצטערת שמעלה את זה רק עכשיו, אבל חושבת שהגיע הזמן
אז מה אתם חושבים על מפגש? באילו שעות ותאריכים אתם פנויים? שואלת בשביל לדעת איך נקבע זאת ולפי תאריך ושעה שרוב המשתתפים המעוניינים להגיע -יתאים להם... *נא לא לשרשר מקום מפגש. פרטים סופיים והחלטות סופיות יקבעו וינתנו במסרים כמו במפגש הקודם!

Tristitia

New member
אמממ

אני חושבת ששישי אמור להיות מתאים לרוב. כי בדרך כלל לא עובדים ביום הזה וגם לא לומדים (אם יוצא מהכלל , אבל בכללי אמור להתאים) אם לא, אז כל יום נגיד אחה"צ נגיד סביבות 18:00 -19:00 מה הכי נראה לכם?

gabriel1349

New member
גם אני חושב

הכי נוח או שישי או אם ביום רגיל אז שיהיה בשעות לאחר העבודה

korpiklaani

New member
נראה לי

שישי הכי מתאים,לדעתי. גם למי שאין מכונית , אוטובוסים יש עד מאוחר. עכשיו אני לפעמים עובד שישי... אז במקסימום תביאו המלצה יותר טובה , גם אם יש פה מסורתיים או כאלה ששומרים שבת זה יהיה עדיף להם יום אחר... למרות ששוב תחבורה יש עד מאוחר והשבת נכנסת מאוחר ...אז שהאחרים ידברו כמה זה נוח או יחליטו משהו במקום

אני חושבת

ששישי דווקא לא נוח בכלל. אישית, אני מסתמכת על תחבורה ציבורית - והיא לא פועלת עד כל כך מאוחר כפי שצויין, ובשישי היא מאוד לא נוחה. עכשיו זו גם תקופת בגרויות מבחינתי, כך שבזמן הקרוב אין ממש תאריכים שנוחים - אבל אני מניחה שזו בעיה פרטית שלי, הבנתי ששאר חברי הפורום מבוגרים יותר. [בכל מקרה לא הייתי רוצה שתתחשבו בנוחיות שלי, מכיוון שאני לא בטוחה בכלל שאגיע אפילו במידה וזה יסתדר, עוד לא החלטתי.]

Limbonic Art

New member
מתי הבגרויות שלך מסתיימות?

בגדול- בכל מקרה, נעשה מפגש לפי תאריך שרוב יכולים, מה לעשות שתמיד מישהו פתאום לא יכול , אבל עדיין אפשר לדחות קצת את המפגש אם יש משהו שעומד להסתיים
עכשיו נחכה לתגובות של היתר או שנשאר כולנו בבתים

ברור לי שזה לא יהיה נוח לכולם,

אבל מה שאני אומרת זה שאין טעם שמראש תתחשבו בי, כי ייתכן שבכלל לא אבוא. ואם תתחשבו בי ובגלל זה מישהו אחר לא יוכל לבוא, זה טיפשי. הבגרויות שלי מסתיימות ב-16 ליולי, לכן אין טעם לדחות אם אתם רוצים לעשות מפגש בקרוב, זה עוד חודש
אבל מה-18 לחודש הזה אני פחות-או-יותר פנויה לימודית, כי לפיסיקה אני לא צריכה להתכונן יותר מידי, אני יודעת את זה. אבל כאמור, אל תתחשבו בי. אם זה ייצא לי נוח במקרה, אז אבדוק אם אני רוצה להגיע. אני לא רוצה שתתחילו להכניס גם את השיקולים שלי, כי סביר שלא אגיע בכל מקרה.

gabriel1349

New member
יש אוטובוס עד סביבות 15:00-16:00 תלוי במיקום.

אבל התחבורה הציבורית באמת בדרך כלל לא נוחה בשישי ועמוסה....

בדיוק, זה פחות נוח ../images/Emo3.gif

אבל אני גרה בת"א, והתחבורה הציבורית פה הרבה יותר הגיונית מאשר בכל מקום אחר. אז כל עוד זה יהיה באזור המרכז, אני מניחה שאוכל לבוא. לא יהיה לי נוח במיוחד, אבל אוכל.

אני גם בעד יום שישי כלשהו

רוב הסיכויים שזה לא יפול לי על מבחן, גם אם נפגש בתקופת הבחינות. לא כתבת מה לגבייך?

Limbonic Art

New member
זה יהיה קשה ...אבל אקח כדור או שמישהו

יתרום לי מלטונין או משהו לפני ואקח באיזה 18:00 יום לפני
וברצינות - למה לעשות השקמה?

Limbonic Art

New member
הו שנים לא קראתי בYNET.

וזה בסדר למדתי את הבעיה שלי בעל פה נמנמ

Xylophone

New member
מישהו בתגובות שם

כתב שהוא קונה מלטונין בחנויות טבע ללא מרשם.... כדאי לבדוק את זה

Xylophone

New member
איי ויל קאם

לא יותר מדי מוקדם בבוקר בבקשה. כי גם אני מפתחת לאחרונה בעיות שינה..... וביום שישי התחבורה באמת לא משהו. נראה לי עד 3 ברמת גן

queen helen

New member
באיחור אפנתי...

גם אני אבוא. מעדיפה איזה יום אחה"צ, אבל גם שישי בבוקר יהיה בסדר. מצטרפת לקריאה ללא מוקדם מדי!!!

p019

New member
הי

כל יום בשעות הערב, או יום שישי בשעה מספיק מוקדמת כדי לתפוס את הרכבת חזרה (או טרמפ)

למעלה