מפגש פורום

Limbonic Art

New member
טוב נחכה עוד כמה ימים

לראות אם יש עוד מעוניינים, בכל מקרה לקראת סוף השבוע אפנה לעוד כמה אנשים בודדים במסרים (למי ששייך לפורום כמובן וכותב כאן לפעמים, כדי שלא יבואו בטענות שפיספסו את השרשור או לא ידעו ). מפגש יהיה בכל מקרה, כנראה כבר בחודש הבא... רק לא להתאכזב בבקשה אם הוא יהיה עם מעט אנשים (מה רע במעט איכותי אה? עדיף מעט איכותי על הרבה נעליים
) בקרוב כולם יקבלו מסר על החלטת מקום המפגש (שיהיה היכנשהו במרכז כי רובנו מת"א) , יום, תאריך מדוייק ושעה. שבוע טוב לכולנו!

Grom18

New member
תעזבי מעט אנשים שזה לא נורא

כאילו לא צריך קבוצה של עשרות אנשים . גם אפילו אם תיהיו 4 זה בסדר. הבעיה שנראה לי במפגש הזה יהיה רק בנות ובן אחד (אם בכלל)
מה שלא יהיה כנראה לא אבוא בגלל כל הבגרויות אלא אם זה ייצא אחרי שהכל יסתיים אז אחשוב על זה, מקסימום פעם הבאה או משהו

queen helen

New member
אבל למה?

נראה שיש לא מעט אנשים שרוצים להפגש, וחלקם בנים. נא לא להנמיך ציפיות, שנאמר - נבואה שמגשימה את עצמה! חוצמזה - אמנם יש מלאטונין בארץ, אבל ע"פ משרד הבריאות אסור לשווק אותו כתרופה! (ולא שזה מפריע לרופאים לתת מרשמים למלטונין!) מצד שני - יש תכשיר וטרינרי לכבשים שמכיל מלטונין. הםםםםם... הכי זול זה לסנג'ר מישהוא שטס לארה"ב שיקנה שם, ובזול.

Tristitia

New member
2 בנים שאולי -לפי מה שנראה ../images/Emo8.gif

ולפי מה שהבנתי - משרד הבריאות ממש, אבל ממש לא אסר לשווק מלטונין כתרופה (לא שזה עינייני , אבל פשוט זה לא נכון). התרופה לא נמצאת ולא מסובסדת ע"י סל הבריאות שזה משהו אחר. מכל החומר באינטרנט אפשר להבין שניתן להשיג מלטונין עם מרשם רופא , בדרך כלל אלה רופאים עצמאים או פרטייים , אלא אם מתמזל המזל ונופלים על רופא שמבין בתחום וזה כמעט לא קורה כי כמו שכתוב בכתבה בווינט הנושא עדיין בחיתוליו ואין מודעות רבה מידי.

Limbonic Art

New member
טוב, מה מלטונין עכשיו?

ואין שום איסור לשווק אותו באגב, אחרת הוא לא היה בבתי מרקחת עם ובלי מרשם רופא. בכל מקרה - המפגש יהיה לקראת בוקר ואני ועוד כמה נעשה קצת מאמץ להתעורר - לא נורא
(פרטים בימים הקרובים במסרים.)

queen helen

New member
טוב, הגזמתי

לא אסור, אבל לא רשום במשרד הבריאות כתרופה לאנשים. לגבי אם מותר לשווק כחומרי טבע או שמשווקים בחנויות טבע באופן בלתי חוקי, אין לי מושג... בכל מקרה - כשעבדתי בבית מרקחת, לא החזקנו את זה. מפגש לפנות בוקר? מענין...

Limbonic Art

New member
../images/Emo6.gif התבלבלתי.

התכוונתי שיהיה בסביבות בוקר תחילת צהריים ככה -באחד מימי השישי הקרובים. יש מלטונין בדרך כלל בבתי מרקחת עצמאיים/פרטיים (כדוגמת שור טבצ'ניק במלך ג'ורג') או בכל בתי החולים הבנתי שגם יש- ומעט מאוד בבתי מרקחת רגילים של קופות חולים, אולי רק אצל הצפונבונים בצפון ת"א
אז זה מסביר למה איפה שעבדת לא היה . אבל רובם מוכרים עם מרשם רופא בלבד ולכן אין קשר לחוקי לא חוקי , מלבד מקומות ששום דבר מהמוצרים אצלם ללא פיקוח ומוכרים הכל ללא מרשם (תגידו לי עכשיו איפה זה!!
)

Grom18

New member
יבוא מי שיבוא לא משנה..

והסיפורי מלטונין האלה , בסוף כנראה גם אני צריכה
רק עכשיו הבנתי מה זה בכלל לפי הכתבה הזו זה דבר חוקי לגמרי עם מרשם רופא. http://www.tevalife.com/article.asp?id=768

Limbonic Art

New member
עכשיו למצוא איזה מדען /חוקר

שיברר אם יש קשר בין א-מיניות לבין חוסר מלטונין...טוב סתם סתם ... די לדבר על זה - השרשור הזה רק למפגש פורום וכנראה שמי שרצה להגיב פה כבר הגיב , אבל זה לא אומר שהתחמקו ממני האנשים הרלוונטים במסרים
לא מביאה סיבה שמישהו או מישהי תבוא ויגידו" לא ידענו!"

queen helen

New member
אלי כן באמצע השבוע בערב?

ימי שישי די משביתים לי את הספ"ש לפעמים... לגבי המלטונין, אני אניח לך (לכרגע
), אבל רק לצורך המשך הדיון: בימים הרעים ההם שעבדתי בבית מרקחת, זה היה ברח' שנקין! באמת שאין יותר צפונבוני מזה!!!

gabriel1349

New member
ממתי שנקין זה צפון תל אביב?

שנקין זה ממש מרכז ת"א. צפון זה- אבן גבירול , ארלוזורוב , רמת אביב וחבריו. בכל מקרה, ביררתי לגבי מלטונין אז כל מי שצריך/ה זה חוקי לגמרי אך ורק עם מרשם רופא, יותר סביר למצוא את זה בבתי מרקחת פרטיים. בעבר (לפני שנתיים בערך) אני זוכר שלקחתי למשהו כמו חודש בהמלצת רופא כי סבלתי מיעפת (ג'ט לק) לאחר חופשה מארה"ב, הרופא עצמו מכר לי וזה היה בבית חולים בילנסון בפתח תקווה. מה שיש בבתי טבע בדרך כלל לא עוזר להבנתי, כי אלה נמצאים ללא מרשם רק עם 1 מ"ג והיתר B6 בכלל בכמוסה (אבל זה לא בטוח במאה אחוז כי לא נראה מישהו יכול לדעת בוודאות מה כל בית טבע מוכר והם די צצים כמו פיטריות
) .

Limbonic Art

New member
החיים הטובים

בשביל ג'ט לג לקחת מלטונין?
זה הרי משהו שעובר לבד אחרי כמה ימים. נו טוב למי שיש כסף לרופא פרטי ועוד לשלם לאיזה 50-70 סה"כ כדורים משהו כמו 200 שקל שיהיה בריא באמת ולמה לא במיוחד שזה חד פעמי, בנתיים איזה רופא נחמד באינטרנט (שעובד גם בתל השומר) שהתייעצתי איתו לגבי הבעיה שלי אמר שאם לא אשיג לבד במשלוח מחו"ל אני יכולה לבוא אליו, השאיר לי אפילו טלפון
רק מה... זה בטח ממש יקר....

gabriel1349

New member
לא לזלזל!

נכון אצלך הבעיה הרבה יותר נוראית ממה שהיה לי. אבל באמת סבלתי וזה הגיע לרמות של תופעות לוואי מוזרות וחריגות ורק המלטונין עזר- אני יותר לא טס לאיזור השני של העולם (אמריקה) מסתפק באירופה

זה קצת בעיה בשבילי..

אני בצבא בכלל ואין לי מושג מתי אני יוצא הביתה...ואני גר בצפון, שישי במקביל לקידוש זה לא ריאלי בכלל מבחינתי...אבל הבעיה שהרוב כאן דיי מבוגרים ויש פה מעט נערים אז זה בעיה..

שישי הכוונה לבוקר

שיהיה זמן להגיע ולחזור. אם אתה חייל, סביר להניח שבימים ראשון עד חמישי בכלל לא תוכל, לא?

למעלה