מפגש פורום UFC 140

ותגיד, אתה רציני לגבי הפטרוזיליה??

אני לא אוכל חומוס בלי פיטרוזיליה ושום. אני גם לא מכין חומוס בלי פטרוזיליה ושום. הרבה שום! אני גם לא מכין תחינה בלי פטרוזיליה ושום. הרבה שום!

yair_bar

New member
מנהל
אתה טוחן את הפטרוזיליה בחומוס או שם למעלה

כקישוט? שום גם אני שם בחומוס יש לי שתי גרסאות של טחינה. אחת עם פטרוזיליה ושום. השנייה נקייה עם מים קפואים, מיץ לימון ומעט מלח. יוצאת טחינה לבנה, מעט חמצמצה ומושלמת

אני לא אוהב לשים פטרוזיליה במעבד מזון

זה יוצא מיץ ירוק. אני שם קצוץ דק בערבוב של החומוס והתחינה הגולמית

BeniTaz

New member
יתקלקל..

אבל אם אני כמעט כל יום יושב באבו חסן בבוקר איך אני לא רואה אותך?.. תעשה צילצול שאתה באזור.

yair_bar

New member
מנהל
מהיום אני מחזיק ממך

חומוס במקומות האלה אחרי 11 בבוקר זה שאריות ואין מה לקחת. בטח שלא אם מסתובבים עם זה בחוץ. אבל אין מה לדאוג, יש לי תחושה טובה לגבי איש הגיטרות אגב, בטוחים שיש בית שיכול להחזיק כמות כזו של חברים? נראה לי שיהיו משהו כמו 15 חברה. זה רציני וכבר דורש פרוייקט סביח. כלומר, מלבד הפיתות והחומוס/טחינה, נצטרך גם ביצים קשות, סלט ירקות, עמבה, פטרוזיליה ופרוסות חצילים מטוגנות

ElGoldi

New member
אמרת 15 חבר'ה, אבל מגיבים פה איזה 40 איש

שלא יהיה אירוע ונעלה את אלון עם

yair_bar

New member
מנהל
UFC + קריוקי?

אל תדאג. כולם גיבורים בשרשור הראשון. אחר כך מתחילים התירוצים. אני מבטיח לך שלפחות 5 גולשים יבטלו בגלל שאישתו של עוגיפלצת עדיין בחו"ל וכדומה

PersonaNonGrata

New member
מי יהיה הטיפש שיוותר על ההזדמנות לפגוש אותך?

רק אל תביא את הפיצה המפחידה שלך...

PersonaNonGrata

New member
יאללה לא משנה...

נמשיך להתווכח במפגש אם אני ranzz או לא... אגב למה אתה כבר לא מנהל בפורום מתכונים?

yair_bar

New member
מנהל
אני מסביר לך בפעם המיליון

זו החמיצות הטבעית של החומוס. חוץ מזה, אני זוכר שאמרת שזה החומוס הכי טעים שאכלת בחיים שלך ולא הפסקת ללקק את השפתיים.

למעלה