מפגש פורום

ההכרעה ../images/Emo88.gif../images/Emo54.gif מוחלפת בהצבעה:

שרשרו בבקשה כותרת עם בחירתכן: רביעי אחה"צ / שבת אחה"צ / לא נבוא בכל מקרה. ו- הרוב קובע
(נווווווווווו??? יהיה מפגש ?)

ציבונה

New member
אפשר

גם רביעי אחה"צ (אולי טוסבר ופרח יוכלו לבוא?) וגם שבת בוקר והאמת גם שבת אחה"צ אפשרי (מארבע ואילך)

ציבונה

New member
שלום לכולם

חשבתי שמדברים על חול המועד ולא על שבת מצד שני לא היינו פה די הרבה זמן אז אין לנו זכות דיבור להביע רצונות ודעות ברגע האחרון. אם שבת אנחנו מעדיפות יותר בוקר מאשר אחה"צ כי בצהרים הנסיכים ישנים אלא אם כן מדובר על שעה 16:00 ואילך ואז הם כבר קמים. כמובן שנגיע גם אם נצטרך לשנות להם קצת את שעות השינה (אני רק מזהירה שציבונינה בלי שנת צהרים יכולה להיות מאד מאד קשה ולא חברותית אז אנחנו מעדיפות שכן תישן) בכל מקרה חג שמח לכולם אנחנו חזרנו בשבת משלושה ימים באילת. עם חוויות נעימות ולא נעימות כאחד. כולל תאונת דרכים קלה בדרך חזרה. הילדים בסדר אנחנו בסדר וזה מה שהכי חשוב. אז תבלו בנעימים סעו בזהירות ונתראה בשבת.

המפגש יתקיים

איפשהו בין עיר מגוריי לעיר מגורייך
. אם את/ן בעניין - מה שצריך לעשות הוא : לשלוח לי במייל או במסר , שם ומספר טלפון. אנחנו ניפגש, ונוודא שאתן זוג לסביות חביבות ובלתי מזיקות , ואז תצורפו לדף הקשר שלנו, ותוזמנו
. (או לחליפין , אם אתן מכירות אישית מישו משוכני הפורום - גם זה "לוקח".) זה אמצעי כזה, שהחלטנו עליו, לטובת שלומם ובריאותם של ילדי הפורום. רוצות לבוא?

towers

New member
יש מבחני נייר ועיפרון?

אגב, אני לא יודעת איפה עיר מגורייך... בכל מקרה לא נוכל להגיע כנראה אבל תודה בכל אופן. אני מאמינה שאני מכירה מישהי משוכני הפורום (עולם קטו הרי), אבל שתינו לא יודעות את זה
אבל אם וכאשר תרצי לראות לנו באיזה שהוא שלב עתידי להוכחת היותינו חביבות אז עונג לך

towers

New member
אז איפה זה יוצא?

כי אולי כן נוכל לקפוץ להגיד שלום..... אחרי הבחינות כמובן

אבא גאה

New member
מבחן מעשי? ../images/Emo5.gif

מה? צריך להיכנס להום דיפו לקנות מקדחה וברגים ולצאת תוך פחות משתי דקות?

למעלה