דיברנו, דיברנו והרבה לא יצא מזה. מה דעתכם על ה- 13.8.04? (לא ברור לי למה טרחתי לרשום 2004, לא משנה...) כל מי שמתכוון לבוא, שישלח הודעה עם לואיס בכותרת. ושימו לב שכבר לא נשאר לנו הרבה זמן עד סוף החופש, ורציתם לעשות את זה בחופש!
בכל אופן, זה יוצא יום שישי אז צריך להתחיל את המפגש בבוקר ולסיים מוקדם. אני בעד עזריאלי או פארק הירקון (עם עדיפות לעזריאלי, כי אז נוכל לברוח למזגן ולשוקולד
בצורה די מפתיעה. לימור, לא היית במחנה קיץ קודם? למה את זה מותר ולרדת לתל אביב ליום אחד אסור? הרי השרותים יהיו יותר טובים בתל אביב (טוב, בעזריאלי. חוץ מזה אני לא אגיד מילה) אני בגילך (אפילו פחות) טסתי לצרפת לבד! אפילו שהייתי עם אנשים שם, בטיסה הייתי לבד! מה הבעיה? תחבורה ציבורית? נסיעה לבד? משהו שיש מצב לפתור?
אבל למזלי אני לא אחטש דברים על זה שלא יתנו לי בחיים לבוא (כי זה נכון, אבל אני גרה 25 דקות מעזריאלי, כולל ההליכה ברגל לרכבת) פשוט אני נוסעת אם ההורים שלי.
במילא אני לא אוכל להגיע, ולכן אל תתחשבו במה שאני אומרת... פשוט אין שופ סיכוי שאני אוכל לבוא, אני אפילו לא מתכוונת לספר על זה להורים שלי או משהו... למרות שאם ההורים של לימור מרשים לה אז אני לא יודעת...
אז זה לא נקרא שאת מכירה אותי וזה בסדר? כי מין הסתם הפורום לא מספיק.... מבטיחה לתת לך טלפון, שם מלא, כל מה שעלול לגרום להורים שלך להבין שזה לא ממש אנשים שאת לא מכירה. אפילו שעה אם את רוצה!