מפגש פורום:

ויימס

New member
מפגש פורום:

דיברנו, דיברנו והרבה לא יצא מזה. מה דעתכם על ה- 13.8.04? (לא ברור לי למה טרחתי לרשום 2004, לא משנה...) כל מי שמתכוון לבוא, שישלח הודעה עם לואיס בכותרת. ושימו לב שכבר לא נשאר לנו הרבה זמן עד סוף החופש, ורציתם לעשות את זה בחופש!

limilu

New member
13 לשמיני?

נשמע לי בסדר. אבל בטח לא ירשו לי לבוא. איזה באסה. אולי נעשה בנהריה? נמאס לי שאני לא יכולה לבוא למפגשי פורום רק בגלל שהם בתל אביב...

היא נשמעת

ממש כאיול היו כל כך הרבה מפגשי פורום עד עכשיו, ולכולם היא לא יכולה הייתה להגיע...

Death of Rats

New member
../images/Emo150.gif

זה לואיס, נכון?
בכל אופן, זה יוצא יום שישי אז צריך להתחיל את המפגש בבוקר ולסיים מוקדם. אני בעד עזריאלי או פארק הירקון (עם עדיפות לעזריאלי, כי אז נוכל לברוח למזגן ולשוקולד
) כי אפשר להגיע אל שניהם ברכבת

dino_din

New member
יום שישי ה 13 ?

כולם להביא סכין ומסכת הוקי למפגש!!! דינו. >ג'ייסון, בוא, יש לנו עבודה<

Athaclena

New member
כנראה שאני אוכל לבוא

בצורה די מפתיעה. לימור, לא היית במחנה קיץ קודם? למה את זה מותר ולרדת לתל אביב ליום אחד אסור? הרי השרותים יהיו יותר טובים בתל אביב (טוב, בעזריאלי. חוץ מזה אני לא אגיד מילה) אני בגילך (אפילו פחות) טסתי לצרפת לבד! אפילו שהייתי עם אנשים שם, בטיסה הייתי לבד! מה הבעיה? תחבורה ציבורית? נסיעה לבד? משהו שיש מצב לפתור?

limilu

New member
הייתי, אבל זה היה עם אחותי

ועם כל השבט שלי, שאת כולם אני מכירה. ההורים שלי לא ירשו לי לבוא לבד לאנשים שאף פעם לא פגשתי... =/

מ א ג ר ט

New member
אוי, אני לא אבוא

אבל למזלי אני לא אחטש דברים על זה שלא יתנו לי בחיים לבוא (כי זה נכון, אבל אני גרה 25 דקות מעזריאלי, כולל ההליכה ברגל לרכבת) פשוט אני נוסעת אם ההורים שלי.

The Mad Hatter

New member
../images/Emo4.gif

ב 9-19 אני לא כאן. אבל תצטלמו הרבה ותספרו חוויות בפורום. אתם יכולים לקבוע ללכת ביחד לבקר את לואיס, אפילו. P:

Athaclena

New member
ואז אני לא אוכל להגיע...

טוב, אם אתם רוצים. ב-20 אני אהיה במטולה או בקרית שמונה. קצת רחוק...

keynant

New member
אני דווקא בעד ק"ש או מטולה...

עשר-עשרים דקות נסיעה ממני...

Death of Rats

New member
לי אין בעייה...

אני בנאדם חסר תוכניות לחופש. חוץ מזה שאני מאוד רוצה לפגוש את ליאת שוב (לא ראיתי אותה כבר. הממממ.... שנתיים וחצי ^^) אז מה שלא יהיה יהיה טוב.

מ א ג ר ט

New member
תראי-

במילא אני לא אוכל להגיע, ולכן אל תתחשבו במה שאני אומרת... פשוט אין שופ סיכוי שאני אוכל לבוא, אני אפילו לא מתכוונת לספר על זה להורים שלי או משהו... למרות שאם ההורים של לימור מרשים לה אז אני לא יודעת...

limilu

New member
לא יודעת, אולי אני אנסה

לשכנע את ההורים שלי שאני נוסעת לזוהר ודוברת (גם זוהר מעריצה לא קטנה של פראצ'ט) ואיכשהו להגיע. אבל מתי ואיפה?

Athaclena

New member
אם תדברי איתי חצי שעה בטלפון

אז זה לא נקרא שאת מכירה אותי וזה בסדר? כי מין הסתם הפורום לא מספיק.... מבטיחה לתת לך טלפון, שם מלא, כל מה שעלול לגרום להורים שלך להבין שזה לא ממש אנשים שאת לא מכירה. אפילו שעה אם את רוצה!

למעלה