מפגש פורום:

The Mad Hatter

New member
:)

איזה יום זה יוצא? שישי? יכול להיות שאני אוכל להגיע, אם זה יהיה מוקדם בעזריאלי או איילון או משהו.

ויימס

New member
טוב, תעשו הצבעה.

מי שרוצה 13.8 שישלח הודעה עם 13.8 בכותרת, ומי שרוצה 20.8... נו, אתם כבר יודעים. ניפגש בעזריאלי, הכי קצר להגיע לשם מכל נקודה. תכינו משחקי חברה.

פנחסון

New member
לא, אבל יש לי אוטובוסים מעזריאלי...

קודם בואי נבדוק שלא נצטרך להחרים אותם...

The Mad Hatter

New member
אני בכלל מעדיפה מאוחר יותר...

שבוע אח"כ, אולי (זה חייב להיות ביום שישי?). בכל מקרה, ל-13 אין שום סיכוי שאני אגיע ול-20 יש סיכוי די קלוש. אני כבר אראה מה אפשר לעשות.

DviRincewind

New member
13.8 אני סוגר שבת!!!

(וגם במקרה יש לי שנה בצבא
) דרך אגב, כיוון שהחלפנו לאוגוסט- החלפתי שוב ל-DviRincewind! מחיאות כפיים לי!

DviRincewind

New member
דרך אגב

ציינתי פעם שאני מאוד מאוד אוהב את הציטוט שבחתימה שלך? מאיפה הוא?

dino_din

New member
אהם... ממש לא זוכר |-:

מידי פעם אני נתקל ברשת בציטוטים מעניינים והם ישר עובר לפה :) למרות שמזמן לא יצא לי לעדכן... הנה כמה שהיו צריכים להיות פה מזמן: יש 10 סוגים של אנשים, אלו שיודעים בינארית, ואלו שלא מבינים את החתימה שלי דרוש/ה מקש Space למטרות רווח תמיד לך ללוויות של אנשים אחרים, אחרת הם לא יבואו לשלך הם אולי ישכחו את אשר אמרת אבל הם לעולם לא ישכחו את הדרך בה גרמת להם להרגיש

The Mad Hatter

New member
...

אני כמעט בטוחה שאת המשפט הלפני-אחרון (זה עם הלוויות) נאני אוג אמרה מתישהו. וגם די בטוחה שהמשפט על הבינה המלאכותית הופיע בהוגפאת'ר באחד הקטעים עם הגזבר והמחשב ההוא (קראו לו "הקס" או משהו, לא?) שניסה לגרום לו להפוך לשפוי ובסוף התחרפן. אבל, כמובן, יכול להיות שאני הוזה.

dino_din

New member
אתה הוזה!

אני לא חושב שיש למשפטים האלו קשר לטרי :) את המשפט עם הבינה המלכותית אני לא זוכר איפה ראיתי. את המשפט עם הלוויות אמר וודי אלן :) את המשפט עם ה space אמר ניצן (הידוע ביכנויו התפוזי n k) אהם, נראה לי שזה בערך מה שאני זוכר :)

The Mad Hatter

New member
!!!!

תגיד לי שכתבת את ה"אתה" בצחוק..! חשבתי שלפחות בפורום הזה לא יהיו לי עניינים כאלה! אני בת!! אניבתאניבתאניבת!!!!! יפה. ועכשיו, את המשפט על הלוויות אולי אמר וודי אלן, אבל הוא גם הופיע על הכריכה האחורית של ספר הבישול של נאני אוג. והמשפט על הבינה המלאכותית הופיע גם בהוגפאת'ר, אבל בנוסח טיפה שונה (ואאל"ט, גם באתר internetbumperstickers.com שהוא אחד האתרים המגניבים ביותר שאני מכירה ^_^).

dino_din

New member
אתה לא בן??

הייתי בטוח שאת בן ושאת בכלל נשואה לנטע! רגע, אור היא לא הבת שלכם???

למעלה