מפגש פורום

buffgirl

New member
מפגש פורום

גיאלי המקסימה [
] ואנוכי חשבנו לעשות מפגש פורום קטן ומאולתר סתם כדי שנוכל להכיר את האנשים שמאחורי הכינוי. במפגש ניפגש אצל מישהו בבית ונראה כמה פרקים שנבחר מראש מהסידרה. אני חושבת שזה יכול להיות ממש נחמד וזה תמיד תירוץ טוב לראות עוד פעם פרקים אהובים. אז כל מי שמעוניין מוזמן לתת פה את הבחירה שלו לארבעה פרקים אהובים, לא משנה מאיזה עונה, ונקווה שזה יצא לפועל

Ambious

New member
לא מבטיח שאבוא, אבל נשמע מעניין ../images/Emo9.gif

אני בעד "2 קתדרלות", יצחק וישמעל, עזה, ו... אהם. לא יודע, אני אצטרך לחשוב על הרביעי.

Popeye78

New member
נשמע מעניין, יש עוד פרטים?

פרקים נבחרים... אני מעדיף להימלט מהקלאסיקות של העונות הראשונות והולך על הפרק עם גלן קלוז (The supremes) ולפחות עוד אחד מעונה 4 או 5, צריך לחשוב על זה.

הראשונים של עונה 4 משובחים

מנצ'סטר 1,2 ואח"כ 2 הפרקים עם איינסלי (In this white house, And it's surely to their credit) ואז Debate Camp ו-Game On. אפילו Election Night מכיל אפיל מסוים.

AnnabeI Lee

New member
מה שתחליטו יתקבל בברכה

(כמובן לפני השישה עשר באוגוסט) ותודה רבה רבה לדניאל!

Popeye78

New member
זה לא כל כך קריטי

חוץ מאולי הפרק של ה-debate מדובר פה על כמויות שיפילו אירים וסקוטים לריצפה כבר אחרי פרק אחד.

Popeye78

New member
אין לי בעיות לנדב אותי

במיוחד כי לבית שלי יש את היתרונות הבולטים של מזגן ואני לא צריך לנהוג לשום מקום. מה שקצת מעצבן זה שמאז המטח על חדרה הם התחילו להפעיל את האזעקה אצלנו כל פעם שמפעילים בחיפה אז אולי אני צריך להיות plan b. יש מתנדבים אחרים?

Popeye78

New member
אני מעדיף שלא

להשאיר יותר מידי פרטים בפומבי. בסביבות חדרה. צריך להגיע עם אוטו, אין תחבורה ציבורית. אם את צריכה עוד פרטים תגידי ואני אשלח הודעה פרטית.

buffgirl

New member
תחבורה ציבורית זה עניין חשוב למישהי

כמוני שאין לה רישיון עדיין

Popeye78

New member
אין לי ספק בחשיבות

תשמעי, אם זה אכן יתקיים אצלי ולא יהיה לך טרמפ עם חבר/ת פורום אחר/ת אפשר לארגן איזו קומבינה שתגיעי לאיזור ומשם נאסוף אותך עם רכב. את מגיעה מאיזור המרכז?

Popeye78

New member
מה אוכלים במפגש פורום?

תפוחי עץ עם חמאת בוטנים? מוס מעושן?

מה זת'ומרת ? טייק אאוט סיני

ולניגוב - finest muffins and bagels in all the land. קינוח - M&Ms with the presidential seal, ומעריצי טובי יכולים להוסיף פאי. תפריט אלטרנטיבי: Hot pumpkin soup with cheese gnocchi and a chèvre brioche

למעלה