מפגש פורום

Popeye78

New member
אני רואה שיש מחסור במתנדבים נוספים

אז נניח שזה יהיה אצלי אלה אם יקפצו עוד מתנדבים. אני מתגורר בכיוון כללי חדרה. אם תשלחו הודעה פרטית עם אימייל אני אשלח הוראות הגעה מפורטות יותר. בנוסף, נא לשרשר: האם עדיף שישי או שבת? נראה לי שבסביבות הצהריים. בעל רכב / צריך טרמפ ואם כן מאיזה איזור? יכול להביא פרקים נבחרים לצפייה מגבלות תזונתיות: צמחוני, שומר כשרות, רגיש ללקטוז, ...

buffgirl

New member
אוקי,

אני זקוקה לטרמפ מאיזור המרכז. אם זה בשישי בצהריים אני יכולה לקחת אוטובוס לת"א או כל מקום אחר, אם זה ביום שבת אני די מקורקעת באיזור מגוריי [בקעת אונו, אם זה עוזר למישהו]. אני יכולה להביא את עונה ראשונה ב-DVD, עונה שנייה פרקים 1-8 ו-18, 403, את ששת הפרקים האחרונים של עונה 5 ואת 713-715. רק תגידו לי את מה לצרוב. לא צמחונית, לא שומרת כשרות, לא רגישה ללקטוז, אבל כן שונאת חומוס ומשקאות מוגזים

Ambious

New member
יש מצב שאבוא ../images/Emo9.gif

שישי או שבת: לא משנה לי הנני בעל רכב, ואשמח לתת טרמפ מאזור חיפה לגבי פרקים, אתמול נתתי את כל מה שהיה לי למישהי (מבחינת פרקים, יא סוטים) וגם מסתבר שהצורב שלי דפוק, אז אני לא יכול להבטיח כלום אז עדיף לא להסתמך עלי. מגבלות תזונתיות: לא מסוגל לאכול שום דבר שיצא מהים (כולל דגים, מאכלי ים, שרימפס או כל דבר אחר שבא מהים).

למעלה